Declarații de avere Marius Brițcan, șef serviciu la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, deține o casă și două mașini (documente)


 
• Marius Brițcan este șef serviciu la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.
• În declaraţia de avere depusă pe site-ul instituției, Marius Brițcan a menționat că deține o casă și două autoturisme.
• Marius Brițcan nu a menționat interese.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marius Brițcan (domiciliat în Tulcea), șef serviciu la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.
 
În declarația de avere prezentă pe site-ul oficial al ARBDD, completată pe 13 mai 2021, Marius Brițcan a menționat că, împreună cu familia, deține o casă de locuit și două mașini. Casa este amplasată în Tulcea, are suprafața de 300 de metri pătrați și a fost dobândită în anul 2010, prin moștenire. Proprietar este Marius Brițcan.
 
Cele două mașini sunt un Ford Ka și un Chevrolet Captiva și au fost dobândite prin vânzare - cumpărare, în 2000, respective în 2011.  
 
De asemenea, șeful de serviciu de la ARBDD a menționat în declarația de avere două credite bancare. Primul e în valoare de 75.000 de lei, a fost contractat la BRD în 2020 și e scadent în 2025. Celălalt, de 10.000 de lei, a fost contractat în acest an la ING, scadența fiind peste trei ani.
 

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Marius Brițcan a menţionat venituri din salarii, sumele aparținându-le angajatului ARBDD și soției sale, Mihaela Brițcan: 60.480 lei (salariu de la ARBDD), respectiv 38.000 lei (salariu de la cabinet medic de familie).
 
Marius Brițcan nu a menționat interese.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Marius Brițcan.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de Avere Marius Brițcan, șef serviciu la ARBDD Tulcea deține o casă și un apartament (DOCUMENTE)

11 Jan 2024 665