Declarații de avere Nicolae Tutungiu, membru supleant în CA al Spitalului Municipal Medgidia, nu deține terenuri, apartamente sau autoturisme (DOCUMENT)


 
  • În ultima declarație de avere, depusă pe 24.06.2021, Nicolae Tutungiu a menționat că nu deține terenuri sau autorturisme. 

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere  şi pe cea de interese ale lui Nicolae Tutungiu, membru supleant în CA al Spitalului Municipal Medgidia.

Declarația a fost completată la data de 24.06.2021. Aceasta este ultima declarație disponibilă pe site-ul spitalului.

Conform declarației de avere, Tutungiu nu deține terenuri, autoturisme și nici clădiri (apartamente, case).


Conform declarației de avere, el nu are datorii.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Tutungiu a menţionat venituri din salarii, astfel: 
 
Salariu Director Clubul Sportiv Medgidia- 85.410 lei


În declarația de interese, el a menționat că este membru supleant în CA al Spitalului Municipal Medgidia din județul Constanța.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: Declarații de avereMădălina Zamfir, referent superior în cadrul Direcției de Sănătate Publică Județeană Constanța, nu deține autoturisme. Ce a primit moștenire (DOCUMENT) 

Declarații de avereAlexandru Cozma Zaharia, medic specialist la Spitalul Municipal Medgidia, deține o casă în Murfatlar. Ce autoturism conduce (DOCUMENT) 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarație de avere Ce avere are Mariana Aprodu, șef serviciu financiar, contabilitate și resurse umane în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța (DOCUMENTE)

30 Jun 2022 636

Declarații de avere Mirela Stancu, șef de laborator la CNAIR, deține mai multe bunuri (DOCUMENTE)

23 Jun 2022 568

Radu Tudor Gheorghe, șef formație DRDP Constanța, o casă și două mașini (DOCUMENTE)

22 Jun 2022 499

Declarație de avere Alexandru Pasol, șef district DRDP - Secția de Drumuri Naționale Fetești, deține mai multe terenuri și imobile. O parte provin din moșteniri

18 Jun 2022 519

Declarații de avere Ce avere avere are Dorina Necula, șef de tură în cadrul DRDP Constanța (DOCUMENTE)

16 Jun 2022 622

Declarație de avere Ce avere are Paul Nicolae Mocanu, șef serviciu la CNAIR SA (DOCUMENTE)

15 Jun 2022 691

Declarații de avere Nicu I. Mihăilă, șef centru de întreținere și coordonare în cadrul DRDP Constanța – secția autostrăzi, deține patru vehicule (DOCUMENTE)

14 Jun 2022 621

Ce avere are Doru Romulus Jora, șef District la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța – Secția de Drumuri Naționale (DOCUMENTE)

10 Jun 2022 457

Declarații de avere Adrian Hartman, șef de district la DRDP Constanța, deține un apartament și o mașină (DOCUMENTE)

09 Jun 2022 619

Declarații de avere Daniel Dumitrescu, șef formație în cadrul CNAIR, deține un teren moștenit și un apartament dobândit prin contract de donație. Ce mașină conduce (DOCUMENTE)

04 Jun 2022 622

Declarații de avere Monica Anca Moroianu, membru în CA al Termoficare Constanța SRL, deține mai multe terenuri și apartamente (DOCUMENT)

28 May 2022 970

Declarație de avere Liviu-Dorel Popa, administrator special la RADET Constanța, deține două bunuri (DOCUMENT)

23 May 2022 1075

Declarații de avere Bari Nervin, șef district la DRDP Constanța, deține mai multe terenuri în Valu lui Traian (DOCUMENTE)

19 May 2022 845

Declarații de avere Alexandru Gheorghe, șef de agenție la DRDP Constanța, a moștenit două terenuri și o casă (DOCUMENTE)

12 May 2022 695

Declarații de avere Paul Nicolae Mocanu, șef Serviciu CNAIR – două mașini, un apartament și un teren (DOCUMENTE)

07 May 2022 605