Declarații de avere Simona Presadă, membru în CA al Spitalului Orășenesc Cernavodă, deține o casă de vacanță în Mamaia (documente)

  • Simona Presadă, membru al Consiliului de Administrație din cadrul Spitalului Orășenesc Cernavodă, deține un apartament și o casă de vacanță dar și două autoturisme.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Simonei Presadă (membru în consiliul de administrație la Spitalul Orășenesc Cernavodă), documente preluate de pe site-ul oficial al Spitalului.
Declarația a fost completată la data de 14.06.2021.

Simona Presadă deține împreună cu Manuel Cătălin Presadă un apartament de 80 mp în localitatea Medgidia și o casă de vacanță de 70 mp în stațiunea Mamaia.
 
Potrivit declarației de avere, Presadă deține două autoturisme: Honda Accord (2012) și Lexus CT 200 H (2016).

La capitolul datorii, Simona Presadă are două credite contractate la Banca Transilvania, unul în valoare de 7.000 de euro (data scadentă 2026) și al doilea în valoare de 50.000 euro (data scadentă 2037).

Simona Presadă a declarat pe anul fiscal 2020 un venit de 61.500 lei ca inspector superior în cadrul Primăriei Orașului Cernavodă. Soțul acesteia, Manuel Cătălin Presadă, a câștigat 60.000 de euro ca șef mecanic la compania Reederei Nord.
 
În declarația de interese, Simona Presadă, a declarat că ocupă funcția de membru în cadrul Consiliului de Administrație al Spitalului Orășenesc Cernavodă.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Simonei Presadă.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lucian Rădulescu, numit director general al Utilități Publice Cernavodă SRL, până în 2025 (DOCUMENTE)

06 Dec 2022 2590