Declarații de avere Theodora Carastoian, consilier la ARBDD Tulcea, e coproprietar la o casă și deține trei maşini (documente)

 

• Theodora Carastoian este consilier la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.
• În declaraţia de avere depusă pe site-ul instituției, Theodora Carastoian a menționat că este coproprietar pentru o casă și că deține trei maşini.
• Theodora Carastoian nu a menționat interese.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Marianei Theodora Carastoian, consilier la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea şi domiciliată în Tulcea.
 
În declarația de avere prezentă pe site-ul oficial al ARBDD, înregistrată pe 2 iunie 2021, Theodora Carastoian a menționat că, împreună cu familia, deține o casă de locuit (în Tulcea) și trei maşini. În suprafaţă de 120 de metri pătraţi, casa a fost dobândită în anul 2008, prin cumpărare. Titulari, cu cotă parte 50%, sunt Theodora Carastoian și soțul acesteia, Dragoș Carastoian. 
 
Dintre cele trei mașini, toate dobândite prin cumpărare, două sunt marca Daewoo Matiz (ani de fabricație 1999 și 2007), iar una este Mercedes Benz (an de fabricație 2000).
 
În declarația de avere, Theodora Carastoian a menționat și două credite bancare, unul, în valoare de 11.000 de euro, contractat la OTP Bank, în 2007, și scadent în 2026, iar celălalt, de 9.391 de lei, contractat la Raiffeisen, în 2019, și scadent în 2025.
 

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Theodora Carastoian a înscris veniturile salariale ale sale și ale soțului și alocațiile copiilor, astfel: Theodora Carastoian - 40.504 lei (salariu de la ARBDD); Dragoș Carastoian - 55.898 lei (de la ISU „Delta“ Tulcea); Medeea Carastoian (copil) - 1.982 lei (alocaţie); Mihai Carastoian (copil) - 1.982 lei (alocație).
 
Theodora Carastoian nu a menționat interese.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Theodorei Carastoian.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.