Declaraţii de avere Vasilica Acsentiev, consilier superior în Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, deține o casă la Tulcea (document)

  • Vasilica Acsentiev este consilier superior în Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării
  • Soțul ei lucrează la aceeași instituție
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale degritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Vasilica Acsentiev, consilier superior în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).  
 
Potrivit declarației de avere completată la data de 17 mai 2021, Vasilica Acsentiev deține, împreună cu soțul, angajat la aceeași instituție, din anul 2000, o casă în Tulcea, în suprafață de 300 de metri pătrați.   
 
Acsentiev mai are un Opel Astra (fabricat în 2003) și un Mercedes (fabricat în 2002).
 
În secțiunea destinată veniturilor salariale, Vasilica Acsentiev a declarat 54.250 lei primită ca și inspector de la Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).  Asta în timp ce soțul său, inspector în cadrul ARBDD, a primit de 50.597 lei.
 
Potrivit propriilor consemnări, Vasilica Acsentiev mai este membru în cadrul Sindicatului Independent al Salariaților și Funcționarilor Publici.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Vasilicăi  Acsentiev, inspector în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).  
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Declaraţii de avere Nicu Acsentiev, inspector în Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, o casă și două mașini (document)


Declaraţii de avere
Roxana Nicoleta Gherase, membru în CA al Spitalului Orășenesc Cernavodă, deține un teren, o casă şi un autoturism (documente)


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.