Marian Cîciu de la Techirghiol, membru în CA-ul Electrocentrale. Ce venituri a declarat (document)

Marian Cîciu este membru în Consiliul de Administraţie al societăţii Electrocentrale Constanţa şi este domiciliat în Techirghiol. La finele anului 2017, şi-a depus ultima declaraţie de avere.
 
Astfel, Cîciu are în comuna Ştefan cel Mare, din judeţul Olt, trei terenuri, două fiind moştenite în anul 2009 - un teren agricol de 5 hectare şi 6.797 mp şi un teren intravilan de 1.013 mp. În aceeaşi comună a mai cumpărat, în 1998, un teren intravilan de 955+763 mp, după cum a punctat în declaraţie. La Techirghiol, a achiziţionat un teren intravilan în 2008, în suprafaţă de 1941 mp. Are, de asemenea, o casă de locuit în Techirghiol, cumpărată în 2008, suprafaţa fiind de 264,56 mp.
 
Mai deţine un autoturism Mercedes şi un autoturism Fiat. Cîciu are şi un credit la CEC Bank SA, contractat în 2008, scadent în anul 2039, valoarea fiind de 344.300 de lei. În ceea ce priveşte veniturile, Cîciu a încasat de la Top Line Europa, în calitate de director vânzări, suma de 10.536 de lei. Soţia a încasat în calitate de cosmetician suma de 18.191 de lei, iar de la CIM Profesional Constanţa a primit 2.136 de lei în calitate de agent comercial.
 
Aşa cum arătam într-o ediţie anterioară, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al societăţii Electrocentrale Constanţa SA care a avut loc recent, au fost revocaţi din calitatea de membri ai CA-ului: Niculae Păun, Marian Pătraşcu, Ion Boblea, Marian Cîciu şi Alexandra Elena Chican, ca efect al expirării duratei mandatului la data de 1.09.2018.  Totodată, s-a decis numirea în calitatea de administratori provizorii ai Consiliului de Administraţie al Societăţii Electrocentrale Constanţa SA, pe locurile rămase vacante, ca urmare a revocării membrilor CA, a următorilor: Niculae Păun, cu domiciliul în Medgidia; Marian Pătraşcu, cu domiciliul în comuna Tuzla; Ion Boblea, cu domiciliul în Bucureşti; Marian Cîciu, cu domiciliul în Techirghiol, şi Elena Alexandra Chican, cu domiciliul în satul Chiriacu (comuna Izvoarele), judeţul Giurgiu.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate. 
 

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Marian Cîciu.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Treaba merge strună. Au fost revocaţi spre a fi numiţi din nou. Cine sunt membrii Consiliului de Administraţie al Electrocentrale Constanţa

27 Sep 2018 4138

Mandatele administratorilor provizorii în Consiliul de Administraţie al Electrocentrale Constanţa SA au fost prelungite

09 Aug 2018 1899