Marina Epure, șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

  • Conform ultimei declarații de avere, completată în martie 2023, Marina Epure deține un teren intravilan în Constanța

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Marinei Epure, șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Conform ultimei declarații de avere, completată în martie 2023, Marina Epure deține un teren intravilan în Constanța, județul Constanța, în suprafață de 500 mp, primit prin donație în anul 2003, cu o cotă parte de 50%, alături de Radu Epure. Marina Epure mai deține un apartament de 55 mp, achiziționat în anul 2002.

Totodată, mai are două autoturisme în posesie, un Renault fabricat în anul 2008 și un Volkswagen din anul 2007. La Alpha Bank, are un credit contractat în anul 2019, scadent în anul 2024, cu o valoare la zi de 10.000 de euro. Ca venituri, a declarat un salariu de 85.361 lei de la DGASPC Constanța, iar pentru cei doi copii a primit alocație de 2.568 lei fiecare.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Marinei Epure.

Sursa foto: ZIUA de Constanța



Citește și:

Ana-Maria Aneculăesei - Baciu, șef birou la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.