Mihaela Ristea, șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)


 
  • Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
• Mihaela Ristea este șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
• În declaraţia de avere depusă în 2022, Mihaela Ristea a înscris un apartament și un autoturism, dar a menționat și un credit bancar.
• Mihaela Ristea nu a menționat interese.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Mihaelei Ristea, șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
 
În declaraţia de avere completată pe 14 iunie 2022, Mihaela Ristea a menționat că, împreună cu familia, deține un apartament în Constanța și un autoturism.
 
Potrivit documentului, apartamentul, care are suprafața de 62 de metri pătrați, a fost dobândit în anul 2016, prin contract de vânzare - cumpărare, cotă parte 1 / 2, proprietar Marin Ristea (soțul Mihaelei Ristea).
 
Autoturismul este marca Volkswagen, an de fabricație 2015 și a fost achiziționat prin contract de vânzare - cumpărare.
 

Mihaela Ristea a înscris în declarația de avere și un credit bancar, contractat la CEC Bank, în 2016, și scadent în 2046. 
 
La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Mihaela Ristea a înscris veniturile sale salariale și ale soțului, de la DGASPC Constanța (raporturi de serviciu), astfel: 88.863 lei (Mihaela Ristea), 84.728 lei (Marin Ristea). 

 
Mihaela Ristea nu a declarat interese.
 
Declarații anterioare
 
În declarația de avere înregistrată pe 20 mai 2021, completată pe 12 mai 2021 în calitate de șef birou Juridic - Contencios la DGASPC Constanța, Mihaela Ristea a menționat: un apartament în suprafață de 61,15 metri pătrați, dobândit în 2016, cotă parte 1 / 2, mod de dobândire - credit, coproprietari - Mihaela și Marin Ristea; autoturism Volkswagen, achiziționat în 2015, prin contract de vânzare - cumpărare; credit bancar la CEC Bank, în valoare de 160.093 lei (contractat în 2016 și scadent în 2046).
 
Veniturile anuale ale familiei Ristea aferente acestei declarații cuprind: salariile soților Ristea de la DGASPC Constanța (activități conform fișei postului) - 115.347 lei (Mihaela Ristea), 84.314 lei (Marin Ristea); alocație de stat copil - 1.982 lei. 
  
Nici de această dată Mihaela Ristea nu a declarat interese.
 
Precedentele declarație de avere / de interese au fost completate de Mihaela Ristea pe 27 mai 2020, în calitate de director executiv la DGASPC Constanța, iar datele în ce privește apartamentul, autoturismul și creditul bancar sunt similare cu cele din declarația de avere înregistrată în 2021. La capitolul venituri, sumele sunt: salarii de la DGASPC Constanța (activități conform fișei postului) - 115.702 lei (Mihaela Ristea), 73.621 lei (Marin Ristea); alocație de stat copil (1.602 lei); venituri din activități independente (14.445 lei - Marin Ristea, ca expert proiect).
 
Mihaela Ristea nu a declarat interese nici în documentul din 2020.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Mihaelei Ristea.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Carmen Răducu, director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință CJC Se modifică componența Comisiei pentru Protecția Copilului Constanța

29 Jan 2024 834

Declarații de avere Marin Ristea, șef birou la Protecția Copilului Constanța, coleg în instituție cu soția sa, Mihaela Ristea (DOCUMENTE)

01 Mar 2023 2423

Tatăl fetiței agresate de mamă își ia copiii acasă. Ce au declarat reprezentanții DGASPC Constanța (VIDEO)

10 Jan 2022 2191

Atenţie, părinţi! La Constanţa a apărut prima sesizare în legătură cu participarea minorilor la proteste

16 Feb 2017 10520