Oil Terminal SA, declarații de avere Georgeta Androne, șef Serviciu SMSU, deține trei terenuri, o casă și două mașini (documente)

Georgeta Androne și-a depus declarația de avere și pe cea de interese la numirea în funcția de șef Serviciu Securitatea Muncii și Situații de Urgență în cadrul SC Oil Terminal SA Constanța pe 9 august 2017.
 
În declarația de avere, la rubrica „bunuri imobile - terenuri“, sunt menționate trei terenuri (dobândite prin contract de vânzare-cumpărare), coproprietari, cu 50% cotă-parte, fiind Georgeta Androne și soțul acesteia, Nicușor Androne. Un teren intravilan, în suprafață de 300 de metri pătrați (dobândit în 1996), este situat în Constanța. Celelalte două sunt agricole: unul la Târgușor, în suprafață de 48.700 de metri pătrați, dobândit în 2009, și unul la Topraisar, în suprafață de 10.000 de metri pătrați, dobândit în același an.
 
La „bunuri imobile - clădiri“, este trecută o casă de locuit, în Constanța, cu suprafața de 130 de metri pătrați, dobândită în 1996, prin contract de vânzare-cumpărare. Coproprietari, cu 50% cotă-parte, sunt Georgeta Androne și Nicușor Androne.
 
La capitolul „bunuri mobile“, Georgeta Androne a declarat două autoturisme, un Ford Mondeo (an de fabricație 2001) și o Dacia papuc din 2003, ambele dobândite prin vânzare-cumpărare.
 
În ceea ce privește „veniturile declarantului și ale membrilor săi de familie realizate în ultimul an fiscal încheiat“, Georgeta Androne a menționat venituri din salarii, venituri din activități independente și venituri din cedarea folosinței bunurilor. La prima categorie se înscriu veniturile anuale încasate de: Georgeta Androne - 47.254 de lei (venit ca șef Birou Securitatea Muncii la SC Oil Terminal Constanța) și Nicușor Androne - 39.906 lei (venit ca șef formație FISPA la Oil Terminal) și 6.400 de lei (venit ca președinte de sindicat la aceeași societate). Ca venituri din activități independente sunt menționate următoarele sume: 1.459 de lei - bani încasați de Georgeta Androne ca șef Serviciu Extern de Prevenire și Protecție la Work & Fire Construct Constanța; 117.670 de lei, încasați de Nicușor Androne, ca administrator (dividende 2013, 2014, 2015) la Gya Safety Constanța. Veniturile soților Androne din cedarea folosinței bunurilor au fost: câte 6.700 de lei (contracte de închiriere teren 4.500 metri pătrați - eoliană) la E Wind SRL Constanța.
 
În declarația de interese, Georgeta Androne a menționat că are calitatea de membru al sindicatului Oil Terminal.
 
Georgeta Androne și-a depus declarația de avere și pe cea de interese la încetarea funcției de șef Birou Securitatea Muncii la SC Oil Terminal SA Constanța, pe 8 august 2017, iar cele înscrise în cele două documente coincid cu datele din declarația de avere și din cea de interese depuse la numirea în funcția de șef Serviciu Securitatea Muncii și Situații de Urgență la aceeași instituție.
 
Declarația de avere a Georgetei Androne ca șef Birou Securitatea Muncii aferentă anului 2016 a fost depusă pe 8 mai 2017 și este identică cu declarațiile de avere de mai sus. La fel și declarația de interese depusă pe 8 mai 2017.
 

Georgeta Androne și-a depus declarația de avere și pe cea de interese aferente anului 2015 ca șef Birou Securitatea Muncii pe 6 mai 2016. Datele de la „bunuri imobile - terenuri“, „bunuri imobile - clădiri“ și „bunuri mobile“ coincid cu cele de mai sus.
 
La capitolul „datorii“, au fost menționate două deschideri de card salariu, la Banca Transilvania, fiecare în valoare de 10.000 de lei (unul pentru Georgeta Androne, unul pentru Nicușor Androne).

 
La „venituri ale declarantului și ale membrilor săi de familie realizate în ultimul an fiscal încheiat“, Georgeta Androne a menționat venituri din salarii, venituri din activități independente și venituri din cedarea folosinței bunurilor. La prima categorie se înscriu veniturile anuale încasate de: Georgeta Androne - 43.585 de lei (venit ca șef Birou SM la SC Oil Terminal Constanța) și Nicușor Androne - 36.514 lei (venit ca șef FISPA la Oil Terminal) și 5.498 de lei (venit ca președinte de sindicat la aceeași societate). În document este notată și suma de 1.100 de lei (venit din activități independente), obținută de Georgeta Androne ca șef Serviciu Prevenire și Protecție la Work & Fire Construct SRL Constanța.
 
Veniturile soților Androne din cedarea folosinței bunurilor au fost: câte 6.630 de lei (contracte de închiriere teren - lot extravilan Târgușor) la SC E Wind SRL / Vestas Constanța.
 
În declarația de interese este menționată aceeași calitate de membru în sindicatul de la Oil Terminal.
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale Georgetei Androne. 
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța și ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.