Otilia Ispas, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)


 
• Otilia Liana Ispas este consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.
• În declaraţia de avere depusă în 2022, Otilia Ispas a menționat un teren, un apartament și un autoturism.
• Ca interese, Otilia Ispas a menționat calitatea de membru în Sindicatul „Albatros“.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Otiliei Ispas, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.
 
În declaraţia de avere completată pe 6 mai 2022, Otilia Ispas a menționat un teren, un apartament și un autoturism.
 
Potrivit documentului, terenul este intravilan, în municipiul Constanța, are suprafața de 12 metri pătrați, a fost dobândit în anul 2020, prin contract de vânzare - cumpărare, iar proprietar, cu 1 / 1 cotă parte, este Otilia Ispas. Aceasta deține, cu aceeași cotă - parte, și apartamentul (tot în municipiul Constanța). În suprafață de 53 de metri pătrați, imobilul a fost dobândit prin contract de vânzare-cumpărare, în anul 2020.
 
Autoturismul este marca Renault, an de fabricație 2014, și a fost dobândit prin cumpărare.
 

De la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, Otilia Ispas a menționat în declarația de avere un venit salarial în ultimul an fiscal încheiat în valoare de 49.532 lei.  
 
Ca interese, Otilia Ispas a menționat calitatea de membru în Sindicatul „Albatros“.

 
Declarații anterioare
 
În declarația de avere completată pe 26 mai 2021 și înregistrată în aceeași zi, Otilia Ispas (consilier superior la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța) a menționat, ca în documentul din 2022, terenul, apartamentul și autoturismul Renault.
 
La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Otilia Ispas a menționat veniturile sale salariale, 46.630 (monedă neprecizată) - de la APM Constanța și veniturile copilului - 25.982 (monedă neprecizată) - alocație + pensie.
 
În declarația de interese, Otilia Ispas a înscris tot calitatea de membru al Sindicatului „Albatros“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Otiliei Ispas.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Monica Gurău, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.