Penitenciarul Poarta Albă, declaraţii de avere Cristian Ionuţ Apostol, director adjunct economico-administrativ, deţine două autoturisme (documente)

Cristian Ionuţ Apostol este director adjunct economico-administrativ în cadrul Penitenciarului Poarta Albă. Potrivit declaraţiei de avere completate la data de 27.05.2016, Apostol nu deţine bunuri imobile. Aceeaşi situaţie o regăsim şi în declaraţia completată în anul 2017.

Cristian Ionuţ Apostol are două autoturisme, o Skoda Octavia (2006) şi un Ford Mondeo (2015), dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare. Autoturismele apar în ambele declaraţii de avere.
 
Apostol nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro sau active financiare.
 
La capitolul datorii, pentru anul fiscal 2015, Apostol a declarat două credite contractate în anul 2012, respectiv 2015, la ING Bank, unul în valoare de 160.000 de lei şi cel de-al doilea în valoare de 16.500 de euro. Datoriile apar în ambele declaraţii.
 
Cristian Ionuţ Apostol a declarat, pentru anul fiscal 2015, un venit anual de 55.498 de lei, salariu obţinut în urma activităţii din cadrul Penitenciarului Poarta Albă. În anul 2016, a câştigat 62.400 de lei, iar soţia sa, Mihaela Apostol, a avut un salariu de 40.800 de lei, venit obţinut în cadrul Penitenciarului Poarta Albă.
 
Potrivit declaraţiei de interese din 2016, Apostol este membru în SNLP - filiala Poarta Albă. În declaraţia de interese completată în 2017, Cristian Ionuţ Apostol notează că deţine calitatea de membru în cadrul Sindicatului Phoenix.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Cristian Ionuţ Apostol, director adjunct economico-administrativ în cadrul Penitenciarului Poarta Albă.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Penitenciarul Poarta Albă, declarații de avere Comisarul de penitenciare Petrică Bănuță are un apartament și mai multe datorii (documente)

10 Feb 2018 4842

Penitenciarul Poarta Albă, declarații de avere Comisarul-șef Florentin Muscalu, directorul unității, deține un teren, un apartament și o mașină (documente)

09 Feb 2018 3917