Radu - Liviu Anghel, membru în Consiliul de Administrație al Confort Urban SRL, averea și interesele. Contracte publice și o societate care se numea în 2017 Sovietik Cafe Pub SRL (DOCUMENTE)

 
• Radu - Liviu Anghel este membru în Consiliul de Administrație al Confort Urban SRL.
• În declaraţia de avere depusă în 2022, Radu - Liviu Anghel a menționat un teren, trei apartamente, un autoturism, dar și un credit bancar
• În declarația de interese, Radu - Liviu Anghel a precizat că este asociat în trei firme, la care îndeplinește și calitatea de administrator. Totodată, a menționat și calitatea de membru în Biroul Județean al USR Constanța 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Radu - Liviu Anghel, membru în Consiliul de Administrație al Confort Urban SRL.
 
În declaraţia de avere completată pe 30 septembrie 2022, Radu - Liviu Anghel a menționat că, împreună cu familia, deține un teren agricol, trei apartamente și un autoturism. Terenul este în Constanța, are suprafața de 1.000 metri pătrați, a fost dobândit în 2022, coproprietari, cu 1 / 2 cotă parte, fiind Radu - Liviu Anghel și soția sa, Elisabeta - Denisa Anghel. La modul de dobândire a fost menționat „Altele“.
 
Și cele trei apartamente sunt în Constanța. La unul dintre ele (dobândit în 2020, prin contract de vânzare - cumpărare, suprafață - 58,60 metri pătrați), coproprietari, cu 1 / 2 cotă parte, sunt soții Anghel, iar la celelalte două (dobândite în 2015, unul de 10.06 metri pătrați, celălalt de 10.03 metri pătrați) proprietar, cu cotă parte 1 / 1, este Radu - Liviu Anghel. La acestea din urmă, la mod de dobândire este menționat „altele“.    
 
Radu - Liviu Anghel a declarat și un autoturism Moskvitch, an de fabricație 1977, dobândit prin contract de vânzare - cumpărare.
 
Totodată, în declarația de avere este menționat și un credit bancar în valoare de 285.589 lei, contractat în anul 2020 la ING NV Bank și scadent în anul 2041. 

 
La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Radu - Liviu Anghel a înscris venituri din salarii și din alte surse, astfel: salarii - Radu - Liviu Anghel - 12.052 lei (remunerație CA de la Confort Urban SRL), 9.236 lei (contract de muncă Asociație de proprietari); soția, Elisabeta - Denisa Anghel - 15.866 lei (contract de muncă, la New Team Enterprise SRL Constanța), 1.441 lei (contract de muncă, la Team Expert Consult SRL Constanța), 28.344 lei (contract de muncă, la Aruna Rossi SRL Constanța); alte surse - Radu - Liviu Anghel - 127.103 lei (dividende, de la ITEK Pro Services SRL Constanța); Elisabeta - Denisa Anghel - 77.608 lei (dividende, de la New Team Enterprise SRL Constanța), 12.103 lei (dividende, de la ITEK Pro Services SRL Constanța).      
 

Ca interese, Radu - Liviu Anghel a declarat calitatea de asociat și de administrator în firmele Aruna Rossi SRL Constanța (50 de părți sociale), ITEK Pro Services SRL Constanța (50 de părți sociale) și RBC Servicii Generale SRL Constanța (100 de părți sociale), ca și calitatea de membru CA în Confort Urban SRL.
 
Totodată, Radu - Liviu Anghel a precizat calitatea de membru în Biroul Județean al USR Constanța, dar și două contracte ale ITEK Pro Servicesc SRL cu Servicul Județean de Ambulanță Constanța (prestări servicii, achiziție publică SEAP). Contractele au fost încheiate pe 1 ianuarie 2022, pe câte 12 luni, având valorile de 12.000 lei, respective 26.400 lei.
 
În ce privește experiența profesională, Radu - Liviu Anghel a înscris în CV:
 
- Tehnician IT (SC 3C SRL, aprilie 2000 - septembrie 2006)
- Computer equipment operator (SC Metallica DG SRL, octombrie 2006 - iulie 2007)
- Computing services department manager (SC Aruna Rossi SRL, din ianuarie 2006)
- Computing services department manager (SC ITEK Pro Services SRL, magazin Safe Computer, iulie 2013 - aprilie 2016)
- Administrator condominii (SC ITEK Pro Services SRL, administrare imobile Constanța, din octombrie 2016).
 
Educație și formare profesională:
 
- Diplomă de bacalaureat - Colegiul Tehnic Tomis (1996 - 2000), specialitatea Construcții Structuri
- Studii nefinalizate - Universitatea Ovidius Constanța - Facultatea de Construcții (2000 - 2005), specialitatea Construcții Hidrotehnice
- Diploma de licență - Universitatea Liberă Internațională Moldova - Facultatea de Științe Economice (2010 - 2014), specialitatea Cibernetică și informatică economică (Chișinău).
- Atestat administrator condominii - Primăria municipiului Constanța (2016). 
 
Despre Aruna Rossi SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată luni, 5 decembrie a.c., societatea Aruna Rossi SRL a fost înființată în anul 2006, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat“.
 
Firma a fost înființată în anul 2006, cu asociați în procente egale și administratori, Radu-Liviu Anghel și Paiu (ulterior Anghel) Andreea, cu activitate declarată „Restaurante“. Ulterior, asociații au deschis un punct de lucru în Techirghiol, strada Republicii nr. 9, dar, în anul 2009, se retrage Anghel (fostă Paiu) din calitate de asociat și administrator, se închide punctul de lucru din Techirghiol, iar Radu-Liviu Anghel devine asociat unic și administrator și schimbă obiectul de activitate în „Activități de inginerie și arhitectură, Activități de testări și analize tehnice“. În anul 2017 (Mof. 1504/8.05.2017), Radu-Liviu Anghel cesionează 50% dintre părțile sociale către asociatul nou cooptat Adrian-Marian Săbăngianu, extind obiectul de activitate, iar activitatea principală devine lucrări de instalații sanitare, de încălzire și aer condiționat Lucrări de instalații electrice, etc.  
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Aruna Rossi SRL a avut o cifră de afaceri de 11.571 lei, o pierdere netă de 78.529 lei și doi angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 17.229 lei, o pierdere netă de 188.258 lei și patru angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociați în firmă sunt Adrian - Marian Săbăngianu (cu 50%) și Radu - Liviu Anghel (cu 50%), ambii îndeplinind și calitatea de administratori.
 
Confidas informează și că firma Aruna Rossi a încheiat un contract de achiziții publice, în valoare de 258.105,90 lei, pe 8 iunie 2018, cu Școala Gimnazială Petrache Poenaru, sector 5, București (Lucrări de reparații generale și de renovare). 
 
Despre ITEK Pro Services SRL, fostă Sovietik Cafe Pub SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată luni, 5 decembrie a.c., societatea ITEK Pro Services SRL a fost înființată în anul 2013, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 ITEK Pro Services SRL a avut o cifră de afaceri de 289.316 lei, un profit net de 195.815 și un angajat. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 255.670 lei, un profit net de 151.933 lei și un angajat.
 
Societatea s-a înființat în anul 2013 de către cei doi asociați în procente egale și administratori, Anghel Radu-Liviu și Elisabeta-Denisa, sub numele Sovietik Cafe Pub SRL. Activitatea declarată era Baruri și alte activități de servire băuturi și a rămas cu acest nume până în februarie 2017 (Mof. 403/7.02.2017), când devine ITEK Pro Services SRL, iar Elisabeta-Denisa renunță la funcția de administrator; în anul 2014 declarase activitate principală Reparații calculatoare și echipamente periferice și avea un punct de lucru într-un apartament pe Căpitan Dobrilă Eugeniu.
 
Potrivit sursei citate, asociați în firma ITEK Pro Services SRL sunt Elisabeta - Denisa Anghel (cu 50%) și Radu - Liviu Anghel (cu 50%), care are și calitatea de administrator. Elisabeta - Denisa Anghel mai apare în două firme, Team Expert Consult SRL Constanța (în funcțiune) - asociat (44%), administrator și New Team Enterprise SRL (în funcțiune) - asociat (50%), administrator. De asemenea, în Alteea SA Constanța (societate în funcțiune), este cenzor.   
 
Confidas informează și că firma ITEK Pro Services a încheiat 89 de contracte de achiziții publice, în valoare de 159.335,00 lei în perioada 2017-2022.
 
Dintre cele 89 de contracte publice declarate, 86 dintre ele sunt încheiate cu Serviciul Județean de Ambulanță Constanța, iar diferența de trei contracte are ca beneficiar Școala Gimnazială Petrache Poenaru din București, sector 5, reparată și renovată prin contractul obținut, prin cumpărare direct, în iunie 2018, în valoare de 258.105,90 lei, de societatea Aruna Rossi SRL, al cărei asociat este tot Radu-Liviu Anghel.
 
Despre RBC Servicii Generale SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată luni, 5 decembrie a.c., societatea RBC Servicii Generale SRL a fost înființată în anul 2022, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract“.
 
Potrivit sursei citate, asociat unic și administrator este Radu - Liviu Anghel. Societatea e fără contracte de achiziții publice. 
 
Despre Elisabeta - Denisa Anghel
 
Este asociată în societățile New Team Enterprise SRL - în procente egale cu Rodica-Irina Iordănescu – firma înființată în anul 2019 se ocupă cu activități de contabilitate și are sediul pe Albatrosului 15, și în Team Expert Consult SRL, cu 44%, cu același obiect de activitate și aceeași asociată, care deține 56%, sediul este pe Barbu Ștefan Delavrancea 52A. Elisabeta-Denisa Anghel este cenzor titular la societatea Alteea SA, din ianuarie 2021, pentru o perioadă de trei ani, alături de Ileana-Camelia Constantinovici și Tiberiu Toma, iar administratorul societății este Viorel Căplescu.
 
Declarații de avere anterioare
 
În declarația din 7 octombrie 2021, completată ca membru CA Confort Urban, Radu - Liviu Anghel a menționat trei apartamente (cele înscrise în documentul din 2022), autoturismul Moskvich și creditul bancar la ING NV Bank. În ce privește veniturile familiei Anghel, acestea au fost: Radu - Liviu Anghel - dividende 2020 - 40.000 lei, salarii 2020 - 9.204 lei; soția - dividende 2020 - 168.073 lei, salarii 2020 - 64.154 lei.
 
În declarația de interese, Radu - Liviu Anghel a precizat calitatea de asociat (cu câte 50%) în firmele Aruna Rossi SRL și ITEK Pro Services SRL, ca și calitatea de membru în Biroul Județean USR Plus. Au fost declarate, totodată, alte două contracte ale ITEK Pro Services SRL cu Serviciul Județean de Ambulanță Constanța (achiziții publice SEAP, prestări servicii): cel din 28 aprilie 2021, cu valabilitate opt luni (până pe 31 decembrie 2021), în valoare de 8.000 lei, și cel încheiat pe 16 septembrie 2021, în valoare de 2.200 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Radu Anghel.
 
Citește și:
 
Șerban Toader, director general adjunct al Direcției Generale Poliția Locală Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Reprezentantul USR din Consiliul de Administrație al Confort Urban și-a înmatriculat o nouă societate comercială (DOCUMENTE)

08 Oct 2022 1419

Modificări în societatea Confort Urban SRL. Cine este președintele Consiliului de Administrație

15 Dec 2021 2423

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 30 iunie 2020

01 Jul 2020 3467

Un proiect suspendat în istorie Revista „Albanica“ - redivivus după 82 de ani (galerie foto)

15 Feb 2019 2896

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 7 decembrie 2018

10 Dec 2018 1840

Știripesurse.ro Liviu Dragnea și-a ales șefii. Doi dintre ei sunt de la Constanța

30 Oct 2015 3299