Șef din Poliția Locală Constanța, șase terenuri deținute cu soția. Aceasta, angajată tot a Primăriei Constanța (documente)



 
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Mugurel Leonard Petcu, șef Serviciul Control Protecția Mediului, în cadrul Direcției Generale Poliția Locală din Primăria Constanța.
  • Acesta este căsătorit cu Maria Cornelia Petcu, inspector în Compartimentul Relații Externe și Investitori al Primăriei Constanța.
  • Cei doi angajați ai Primăriei Constanța dețin împreună șase terenuri, dintre care cinci sunt agricole și unul este intravilan.
  • În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și interese ale soților Petcu.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Mugurel Leonard Petcu, șef Serviciul Control Protecția Mediului, în cadrul Direcției Generale Poliția Locală din Primăria Constanța.
 
Facem de la bun început mențiunea că, potrivit documentelor oficiale afișate pe site-ul Primăriei Constanța, acesta este căsătorit cu Maria Cornelia Petcu, inspector în Compartimentul Relații Externe și Investitori al Primăriei Constanța.
 
Conform ultimelor declarații de avere și interese completate la data de 15 aprilie 2021, cei doi angajați ai Primăriei Constanța dețin împreună șase terenuri, dintre care cinci sunt agricole și unul este intravilan.
 
Toate au fost dobândite de soții Petcu prin contracte de vânzare-cumpărare, trei dintre ele fiind cumpărate în 2009 (două terenuri cu o suprafață totală de 10.800 mp în comuna tulceană Jurilovca și unul de 1.000 mp în localitatea Șaru Dornei, județul Suceava).
 
În 2020, soții Petcu și-au cumpărat un teren intravilan de 407 mp, în Constanța, în 2012 au mai achiziționat un teren în Jurilovca, tot agricol, de 5.000 mp, iar în 2019, cei doi angajați ai Primăriei Constanța au cumpărat un teren agricol de 3,5 ha, în satul Ivinezu, comuna Peștera.

 

Un apartament și o casă în construcție
 
În prezent, cei doi lucrători în Primăria Constanța au un apartament de 35 mp, în oraș, cumpărat în 2015, și își construiesc o casă cu etaj, cu o amprentă la sol de 80 mp, tot în Constanța.

 
Șeful din Poliția Locală Constanța a menționat la categoria bunuri mobile un autoturism Volskwagen, fabricat în 2014, dobândit în baza unui contract de vânzare-cumpărare.
 
La capitolul „Datorii“ a fost menționat un credit contractat în 2015, cu scadența în 2045, în valoare de 84.570 de lei.
 
Drepturile salariale încasate de la Primăria Constanța – Poliția Locală i-au asigurat lui Mugurel Petcu un venit anual de 91.649 de lei, în timp ce salariile soției, încasate tot de la Primăria Constanța, au cumulat un venit de 54.788 de lei.
 
Alocația pentru copii a reprezentat un venit de 3.9678 de lei, iar din arendă, Mugurel Leonard Petcu a mai obținut un venit de 2.366 de lei.
 
În ce privește interesele, angajatul Primăriei Constanța a notat că este membru al Sindicatului Liber al Salariaților din Administrația Publică.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și interese ale lui Mugurel Leonard Petcu și ultima declarație (din 2020), completată de soția sa.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Mugurel Leonard Petcu, un poliţist local cu stare (document)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cu acordul Primăriei Constanța, Alessia Pro Trans Spedition SRL va construi hale pentru depozitare pe strada Interioară 3

24 Apr 2024 128

LIVE VIDEO-TEXT Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primăria Municipiului Constanța- „Comunitatea tătaro-turco-musulmană este una puternică, cu o istorie care ne apropie“ (FOTO)

24 Apr 2024 208

Garda de Mediu Constanța a amendat Primăria Comunei Bărăganu. Ce nereguli au fost sesizate (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 153

Licitații publice Primăria cumpără lucrări pentru reabilitarea, grădiniței cu program prelungit Steluțele Mării din Constanța

24 Apr 2024 259

Primăria Constanța Campania „Salvează un cățel” Continuă (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 230

„Salvați Copiii” Conferință la Constanța Evaluarea situației copiilor ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 266

Primăria Constanța Atenție, călători! Iată când își reia activitatea linia 100M

24 Apr 2024 331

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 504

Decizii CNSC Primăria Negru Vodă, obligată să remedieze clauzele restrictive în cazul licitației de servicii de catering pentru preșcolari și elevi!

23 Apr 2024 266

Oficial! Pot începe lucrările de primă urgență pentru reabilitarea generală a Templului Israelit din Constanța

23 Apr 2024 762

Imobiliare Constanța DDN Global SRL vrea să investească într-un imobil de pe bulevardul Tomis

23 Apr 2024 476

Exercițiu de pregătire în caz de cutremur cu participarea elevilor de la Școala Gimnazială „Bogdan Petriceicu Hașdeu” Constanța (Galerie FOTO)

23 Apr 2024 321

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 530

ZIUA LIVE Gabriel Cateliu, candidatul USR pentru Primăria Tortoman județul Constanța - „La alegerile din 2016 am pierdut Primăria la doar 6 voturi“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 471

Primăria Constanța Atenție! Se verifică sirenele – Vezi în ce perioadă

23 Apr 2024 684