Șef secție din Regionala de Drumuri Constanța cu trei apartamente, o casă și un teren intravilan. Este vicepreședinte în PSD (DOCUMENTE)

  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Aurelian Drogeanu, șef secție în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, Secția de Drumuri Naționale Călărași și, totodată, potrivit declarației de interese, vicepreședinte în PSD - Organizația Nicolae Bălcescu.
  • Familia Drogeanu deține un teren intravilan, trei apartamente, o casă și două autoturisme.
  • În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale lui Aurelian Drogeanu, șef secție în Regionala de Drumuri Constanța.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Aurelian Drogeanu, șef secție în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, Secția de Drumuri Naționale Călărași și, totodată, potrivit declarației de interese, vicepreședinte în PSD - Organizația Nicolae Bălcescu.
 
Potrivit documentului completat în mai 2022 pentru anul fiscal anterior, șeful din Regionala de Drumuri Constanța deține împreună cu soția un teren intravilan în Techirghiol, de 350 de metri pătrați, dobândit în 2019, modul de dobândire menționat fiind „altele“.
 
Totodată, Aurelian Drogeanu deține cu soția și trei apartamente, unul în Constanța, cumpărat în 2014, și două în Agigea (garsonieră și apartament), cumpărate în 2016, dar și o casă în Techighiol, de 130 mp, cumpărată în 2019.
 
Familia Drogeanu deține, totodată, un Volkswagen din 2005 și un Kia Sorento, din 2004, ambele autoturisme fiind cumpărate.
 
Fără datorii sau bani în bancă, șeful de secție a menționat un venit anual de 83.888 de lei, reprezentând salariul încasat de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța – Secția de Drumuri Naționale Constanța.
 
Au mai fost menționate alocațiile copiilor și bursa de merit a unuia dintre ei.
 
Din declarația de avere completată în anul 2021 lipsește terenul intravilan din Techirghiol și nu apare autoturismul Kia Sorento, în timp ce venitul anual menționat era de 79.970 de lei.

 
Facem precizarea că am încercat să-l contactăm pe șeful secției pentru a lămuri situația terenului nemenționat, dar și a autoturismului, iar în acest sens i-am transmis și un mesaj tip SMS, însă, până la închiderea ediției, nu am primit răspuns.
 

Dacă acesta ne va transmite punctul de vedere cu privire la cele menționate, acesta va fi publicat în cel mai scurt timp de când ne va fi pus la dispoziție.
 
Așa cum am menționat anterior, în declarațiile de interese, Aurelian Drogeanu a menționat că este vicepreședinte în PSD – Organizația Nicolae Bălcescu, dar și membru în Sindicatul Elie Radu.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale lui Aurelian Drogeanu, șef secție în Regionala de Drumuri Constanța.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de avere
Liliana Dragomir, șef Secție în DRDP Constanța, trei mașini, credite și o remorcă (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ultima etapă a anchetelor de circulație origine – destinație, desfășurată de DRDP Constanța. La ce întrebări răspund participanții la trafic

01 Nov 2022 592

Val de contestații depuse la CNSC pentru acordul cadru de întreținere a covoarelor asfaltice pe rețeaua de drumuri din administrarea DRDP Constanța - SDN Tulcea

25 Oct 2022 694

D.R.D.P. Constanța continuă anchetele de circulație. În ce zone au loc și la ce întrebări trebuie să răspundă participanții la trafic

11 Oct 2022 664

Sistem integrat de climatizare pentru sediul DRDP Constanța. Cine se ocupă de proiectare și execuție (DOCUMENT)

19 Sep 2022 676

DRDP Constanța, în doliu. „Îi vom păstra cu respect amintirea“

31 Aug 2022 5546

DRDP Constanța informează Patru mașini, implicate în accident la intrarea în satul Albina, jud. Brăila. Trafic îngreunat (FOTO)

07 Aug 2022 1826

Declarație de avere Elena Economu, șef tură la DRDP Constanța, nu deține bunuri. Soțul, în schimb, este asociat într-o firmă din Mangalia (DOCUMENTE)

28 Jul 2022 1320

Declarații de avere Liliana Dragomir, șef Secție în DRDP Constanța, trei mașini, credite și o remorcă (DOCUMENTE)

25 Jul 2022 1053

Declarații de avere Ce avere are Cristian Constantin, șef district la DRDP Constanța (DOCUMENTE)

23 Jul 2022 968

Declarație de avere Viorel Cristea, șef secție la Secția de Drumuri Naționale Fetești, a menționat un teren, un apartament, o casă și două mașini (DOCUMENTE)

23 Jul 2022 827

Declarație de avere Ramona Codirleanu, șef de tură încadrul DRDP Constanța, venituri în plus din chirii (DOCUMENTE)

21 Jul 2022 733

Declarație de avere Ionuț Cocoș, din cadrul DRDP Constanța, fără venituri generate de pensiunea pe care o administrează în Tulcea

20 Jul 2022 791

Insula Ovidiu ar putea „susține” un hotel de 20 de metri înălțime. Cine dorește să investească

20 Jul 2022 3136

Declarații avere Tudorel Catană, șef serviciu DRDP Constanța, trei mașini, un credit bancar și un sfert dintr-un apartament (DOCUMENTE)

15 Jul 2022 957

Declarații de avere Ce avere are Elena Caraș, șef de tură la DRDP Constanța. Ce mașină are și în ce județ este situat apartamentul în care locuiește (DOCUMENTE)

14 Jul 2022 884