„Transferat“ de la regia judeţeană de drumuri la DRDP Averea şefului de la Exploatare Auto şi Utilaje, Victoraş Andrei (documente)

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere ale şefului Serviciului Exploatare Auto şi Utilaje din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa, Victoraş Andrei.
 
Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, completate în mai 2014, Victoraş Andrei deţine, din 2012, un apartament în municipiul Constanţa, în suprafaţă de 57,81 de metri pătraţi, cumpărat împreună cu soţia. Acesta mai declară un autoturism Dacia Logan, fabricat în anul 2005. Capitolul „active financiare“ este unul destul de consistent. Astfel, Victoraş Andrei menţionează două depozite bancare, deschise la BCR în 2014 şi în 2013, având un sold de 21.000 de lei, respectiv 22.000 de lei. Acesta mai are şi două conturi curente sau echivalente (inclusiv card) la aceeaşi instituţie bancară, unul din 2004, având un sold la zi de 1.906 lei, şi altul din 2006, având o valoare la zi de 3.693 de lei.

Venituri de la furnizori de formare profesională

La capitolul „venituri“, acesta declară că, în anul anterior completării declaraţiei de avere (2013), a câştigat de la RAJDP Constanţa, în calitate de Şef secţie, suma de 3.724 de lei, apoi, de la DRDP Constanţa, din funcţia pe care o ocupă şi în prezent, 42.117 lei. Soţia sa a avut un venit de 50.097 din funcţia de director al Fundaţiei Şcoala Portuară, şi de 24.727, încasat în calitate de expert al CNDIPT (Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic). Monedele sunt neprecizate, cel mai probabil fiind vorba de lei. Totodată, Victoraş Andrei şi soţia sa au câştigat 313, respectiv 470 (monedă neprecizată, probabil lei), ca specialişti ai AJPIS (Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială) Constanţa, dar şi suma de 1.397, respectiv 529 (monedă neprecizată, probabil lei), ca membri într-o comisie de examinare, „de la furnizori de formare profesională“. Victoraş Andrei nu declară interese.
 
În sectiunea Documente, puteţi vizualiza declaraţiile de avere completate în anii de şeful Serviciului Exploatare Auto şi Utilaje din cadrul DRDP Constanţa. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Asociat într-o firmă de transport Averea și interesele șefului SDN Călărași din cadrul DRDP Constanța, Marian Ichim (documente)

26 May 2015 4424