Poftiți la teatru! "5 acte de dragoste" pe scenă și în viață, cu Eugen Cristea și Cristina Deleanu

Cinci ipostaze ale vieții, cinci actori, cinci acte de dragoste. Viaţa e o piesă de teatru, în care nu durata rolului contează, ci felul în care interpretezi și trăiești personajele. Ce faci însă, când personajele tale sunt de poveste?
O poveste în care EL dă tonul, de cele mai multe ori șugubăţ, iar EA îl potolește. EL este acel artist pentru care aplauzele sunt mereu diferite. EA este cea care creează atât pe scenă, cât și în viață, un personaj care cucerește prin simplitate şi răbdare infinită. EA ne-a învățat pe rând “Taina jocului de cuburi” (1989),  a asistat la „Moartea unui artist” (1989), ne-a dat „Extemporal la dirigenție” (1987) , a iubit „Liceenii” (1986) și a trăit cu pasiune “Anotimpul iubirii” (1985).
EA trăiește scena cu o conştiinciozitate ieşită din comun și cu o seriozitate care te uimeşte dacă nu ştii ce înseamnă. Când știi cât este de apreciată, îți dai seama că dăruirea sa este totală.
Împreună, Cristina Deleanu și Eugen Cristea coboară dragostea într-o familie caldă, unde pasiunea pentru scenă s-a transformat într-o căsnicie frumoasă şi durabilă. Povestea, fără prezentări pompoase şi stiluri extravagante, le poartă semnătura.
Tabloul lor este desprins dintr-o Românie în care nu contează câţi ani ai, nu contează cine eşti sau câte valori materiale ai dobândit. Cristina Deleanu și Eugen Cristea păşesc pe scena vieţii la fel de simplu precum au intrat, îşi joacă fiecare în parte rolul, lăsând în urmă zâmbete, optimism, iubire şi nu în ultimul rând aplauze! Aceleaşi aplauze care ne fac şi pe noi să spunem că... le-a ieşit!
Sunteți invitați în această seară și luni, 15 august, ora 20.00, să-i revedeți pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, pe actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea, într-un altfel de teatru.
”5 acte de dragoste” este o piesă a vieții, în care ne regăsim cu toții, mai mult sau mai puțin, o piesă ce pune accentul pe actor și pe trăirile interioare ale acestuia.
Banalul cotidian, cu accentele lui de umor, zâmbete și pe alocuri de tragic, surprinde un act artistic de excepție. Spectacolul accentuează pașii normali din viața și devenirea unui om prin “actele sale de dragoste” la vârste diferite.
Începând cu adolescența și trecând la viața tinerilor înainte de însurătoare, a amanților, saturării căsniciei, dar și ”fragedei” bătrâneți, ”5 acte de dragoste” este o comedie spumoasă, montată de regizorul  Moshe Yassur, care,  pentru câteva ore, a înțeles cum să descrețească chiar și frunțile celor mai morocănoși spectatori.
În cadrul evenimentului, reprezentanții Casei de Cultură  a Sindicatelor din Constanța, alături de cei ai Partidul Social Românesc Constanța, vor pregăti pe scenă un eveniment inedit, de recunoaștere a întregii activități artistice a cuplului Cristina Deleanu și Eugen Cristea.
Distribuție: Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Cristina Pascalin, Daniel Nițoi, Tomi Cristin/Jean Lemne.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spectacolele pregătite de TNOB Constanța pentru această săptămână

26 Mar 2024 351

Programul Teatrului „Căluțul de mare” Constanța în perioada 26.03 - 31.03.2024. Lista spectacolelor

22 Mar 2024 487

Teatrul de Stat Constanța cumpără Toyota Rav4 Hybrid AWD Dynamic!

07 Mar 2024 478

Teatrul de Stat Constanța cumpără Toyota Rav4 Hybrid AWD Dynamic!

07 Mar 2024 420

In memoriam Toma Caragiu, fostul actor al Teatrului de Stat Constanța, plecat prea repede din această lume

03 Mar 2024 949

LIVE TEXT Regizorul Andrei Șerban primește titlul de doctor Honoris Causa din partea Universității Ovidius Constanța (FOTO+VIDEO)

26 Feb 2024 860

Deputatul USR, Stelian Ion „Constanța merită un teatru național”

21 Feb 2024 678

Direcția Generală Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța caută o firmă care va face curățenie în Pavilioanele pentru pensionari (DOCUMENT)

15 Feb 2024 641

„Trilogia Belgrădeană” și „Logodnă relativă”, doza de emoție și comedie, la final de săptămână, la Teatrul de Stat Constanța

07 Feb 2024 637

Născută la Tulcea Victoria Gavrilescu și viața dedicată învățământului și teatrului dramatic

04 Feb 2024 684

Ce firmă se va ocupa de proiectarea și asistența tehnică la „Construirea și dotarea Teatrului pentru Copii și Tineret în cadrul Complexului Muzeal al Științelor Naturii Constanța”

01 Feb 2024 932

„Sistemul Perfect“, cu Kira Hagi în distribuție, succes la Casa de Cultură „Am avut un spectacol de vis. Mulțumim, Constanța!“ (GALERIE FOTO)

31 Jan 2024 1013

Constanța Kira Hagi, pe scena Casei de Cultură, în „Sistemul Perfect“. Interes deosebit pentru spectacol (GALERIE FOTO)

30 Jan 2024 1369

Maestrul Gigi Căciuleanu gazdă în cadrul workshop-ului ”Alchimia DansActorului” la Facultatea de Arte Constanța

29 Jan 2024 639

„Reabilitare și modernizare Teatru de Vară Mamaia”. CJC actualizează indicatorii tehnico-economici

29 Jan 2024 831