Aeromania, cel mai mare spectacol de aviaţie, la Aeroportul Internaţional Tuzla

Sâmbătă, 19 iulie, între orele 16.00 – 20.00, la Aeroportul Internaţional de la Tuzla, va avea loc cel mai mare show aviatic al verii, dedicat tuturor iubitorilor de aviaţie, muzică şi maşini de epocă.
În cadrul evenimentului, Mihai Mărgineanu, fost elev al Şcolii de Pilotaj Regional Air Services, va convinge publicul că se pricepe atât la muzică, cât şi la aviaţie. Pe scena amplasată în faţa hangarului, încadrată de maşini de epocă, Mărgineanu va fi acompaniat de Taxi şi Viţa de Vie. Cei care vor participa pot face zboruri de agrement, începând cu orele 16.30 sau chiar salturi cu paraşuta în tandem, orele 17.00 – 18.00. 
Regional Air Services a pregătit atracţii diverse, printre care se numără standuri de aviaţie, maşini de epocă, motociclete, degustări de vinuri, precum şi un spaţiu de joacă pentru copii. 
La Aeromania, vor participa Retromobil, Asociaţia Motocicliştilor din România, John Balon, Asociaţia Litoral, AOPA, RATC, RATB, Romanian Spotters şi Photoavia. Publicul va avea acces gratuit, iar mai multe autobuze RATC vor pleca din zona gării CFR la orele 15.30 şi 16.30, cu întoarcere la orele 20.30 şi 21.30.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cel mai mare show aviatic de pe litoral revine pe aeroportul Tuzla

12 Jul 2014 2218