Alternosfera, Ţapinarii şi Fără Zahăr, în faţa publicului constănţean

În acest weekend, Doors Club pregăteşte două concerte spectaculoase, pentru toate gusturile. Formaţiile Alternosfera, Ţapinarii şi Fără Zahăr vor călca pragul localului de la malul mării, pentru o întâlnire cu publicul constănţean.
Astfel, pe 14 februarie, constănţenii care aleg să petreacă Valentine’s Day în Doors se vor întâlni cu Alternosfera, cea mai bună trupă de rock alternativ din România, distincţie primită în urma concursului organizat de către metalhead.ro. Concertul este programat începând cu ora 21.00, iar biletele se pot procura la preţul de 25 de lei.

Seara următoare (15 februarie), de la ora 19.00, Doors găzduieşte evenimentul „Anti-Valentine’s Day”, protagoniştii concertului fiind reprezentaţi de trupele Ţapinarii şi Fără Zahăr. Un bilet costă 30 de lei. „Şi anul acesta marcăm Ziua Îndrăgostiţilor cu turneul deja tradiţional Anti Valentine's Day al băieţilor de la Ţapinarii. Pentru o experienţă completă, servim această zi şi Fără Zahăr”, precizează organizatorii pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.

Sursa foto: Facebook.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.