"Amanta", la Centrul Cultural Multifuncțional Jean Constantin - Constanța. O distribuție excepțională!

Comedia "Amanta" în regia lui Armand Calinovici (Armand Calotă), foto: centruljeanconstantin.ro
 

Comedia "Amanta" în regia lui Armand Calinovici (Armand Calotă), este pusă în scenă de artiști de notorietate, iubiți de public pentru rolurile de excepție interpretate pe marile scene de teatru din România: Armand Calotă (Emil Strâmbuleanu), Magda Catone / Iuliana Moise / Liliana Pană (Didina Strâmbuleanu), Eugenia Șerban / Ileana Olteanu (Olga), Marcelo Cobzariu / Ovidiu Cuncea (Traian Bungrăzescu), Gavril Pătru / Dorin And one / Edi Cîrlan (Matei Pintenaru).

 

 Vă așteptăm luni, 23 mai, la ora 19.00, la spectacolul de teatru Amanta - o adaptare după "Încurcă lume" de A.D. Hertz., transmie reprezentanții  Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.



O distribuție excepțională ce va readuce zâmbetul pe buzele tuturor spectatorilor.

Biletele se pot cumpăra doar online, de aici. 

Acțiunea se desfășoară la începutul sec.XX ... în zori, când avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă cu o trăsura și... “ooooops”… Didina nu doarme căci e furioasă. Câți dintre dumneavoastră nu ați pregătit o minciună când ați lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi în fața nevestei răvășite? Dar ce te faci când minciuna, o invenție de moment, folosită de avocat se transformă în realitate și te trezești cu amanta în propria casă?

 

Hai să vedem pe unde scoți cămașa...când în familie cumnatul e procuror.

 


Vă așteptăm la spectacolul de comedie "Amanta" de A.D. Hertz pentru a afla împreună cum va ieși din încurcătură avocatul infidel., au mai transmis reprezentanții instituției mai sus menționate. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce achiziție a făcut Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” înainte de evenimentul „Zilele Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin - 6 ani de la inaugurare” (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 386

Premiera filmului ,,Marele jaf al tramvaiului”, în Constanța

13 Apr 2024 513

Constanța Zilele Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” - 6 ani de la inaugurare

29 Mar 2024 601

Constanța Eveniment de lansare a albumului foto-documentar cu titlul „Mărțișoarele Flotei Naționale Române 1913. Colecția Anghel Georgian’’

06 Mar 2024 817

Crăciun de poveste, la Constanța

28 Nov 2023 1121

Documentarul “Flavours of Romania”, în premieră la Constanța de Ziua Dobrogei. OMD Mamaia Constanța inițiază noi proiecte alături de jurnalistul Charlie Ottley

15 Nov 2023 787

LIVE TEXT Primăria Constanța celebrează Ziua Dobrogei la CMET Jean Constantin, alături de jurnalistul britanic Charlie Ottley (GALERIE FOTO)

14 Nov 2023 1094

Jurnalistul britanic Charlie Ottley vine la Constanța pentru Ziua Dobrogei. La Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” va rula documentarul ”FLAVOURS OF ROMANIA-DOBROGEA„

03 Nov 2023 2268

Ziua Imnului Național al României, celebrată la Constanța Program cultural – artistic complex și atractiv la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” (FOTO +VIDEO)

28 Jul 2023 1406

LIVE TEXT Ziua Limbii Tătare, marcată la Constanța. Spectacol organizat de UDTTMR (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 May 2023 1544

La Constanța a avut loc un spectacol-concert dedicat centenarului încoronării Reginei Maria (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Mar 2023 1621

LIVE VIDEO pe Facebook ZIUA de Constanța Conferința „Suntem și devenim ceea ce gândim”, susținută de prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Feb 2023 4223

Eveniment de Ziua Dobrogei Vernisajul expoziției "Datina 100 de ediții", la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" (GALERIE FOTO)

14 Nov 2022 1599

Cât plătește Primăria pentru Festivalul Internațional de Film de la Constanța (DOCUMENTE)

15 Aug 2022 2006

Mozaic Cultural la Constanța! Un spectacol pe note și acorduri muzicale. Când are loc evenimentul

18 Jul 2022 1391