Din iubire pentru poezie şi muzică Amelia Stănescu şi Elena Gatcin, protagonistele unui spectacol inedit

Poeta Amelia Stănescu şi pianista Elena Gatcin sunt protagonistele unui spectacol care va emoţia sufletele mari şi sensibile. Cele două artiste vor realiza o armonioasă fuziune a pianului cu poezia. Evenimentul, programat în localul La Berărie din Mangalia, vineri, 3 aprilie, începând cu ora 20.30, se desfăşoară în sistemul suport artist (10 lei).

Amelia Stănescu este licenţiată în Filologie (1997) şi în Drept (2007). Din 2006, este doctor în domeniul Filologie. În decursul carierei, Amelia Stănescu a semnat mai multe volume de poezie, printre care se numără „Mecanica firii” și „Aşternuturi de ploaie”, precum și volumul de portrete şi interviuri literare „Metafora de urgenţă”. Datorită valenţelor sale actoriceşti şi calităţii textelor propuse, Amelia Stănescu a reuşit să impresioneze publicul iubitor de frumos prin spectacolele de muzică şi poezie susţinute la Constanţa, Bucureşti, Piteşti, Ploieşti, Iaşi, dar şi în străinătate.
 
Elena Gatcin s-a născut în Republica Moldova şi a fost membră a trupei Edict din Chişinău. În 2009, a cântat cu Black Sea Orchestra (pian şi voce), iar din 2011, activează în trupa Sake Down. Pentru calităţile sale vocale, Elena Gatcin a fost răsplătită cu numeroase premii, dintre care menţionăm premiul „Teo Peter”, obţinut la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia, la ediţiile din anii 2005 şi 2010, Premiul 3 la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia, ediţia din 2006.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.