Caruselul COOLtural îi poartă pe constănţeni şi turişti pe un drum al distracţiei

 

Momentele de teatru şi concertele pentru toate gusturile au transformat Mamaia într-o destinaţie ce nu trebuie ratată. Întrucât sezonul estival 2016 se apropie cu paşi repezi de final, constănţenii şi turiştii prezenţi la malul mării profită de tot ce mai are vara de oferit.
 
Acestea fiind zise, săptămâna aceasta, organizatorii Festivalului Verii 2016 - Caruselul COOLtural au pus la cale noi evenimente. De exemplu, joi, Clubul Amicii Constanţa a continuat periplul cultural din Piaţeta Cazino din Mamaia. Spre bucuria micuţilor, a fost prezentat spectacolul „Păpuşi de poveste”. Jocurile, muzica, momentele de dans şi animaţie, mascotele şi, mai ales, ursul panda-gigant au creat o atmosferă de distracţie la maximum. Dacă unii au urcat pe scenă şi au participat la show, alţii au dansat alături de personaje de poveste. Spre finalului spectacolului de joi, două tinere cântăreţe i-au încântat pe cei prezenţi cu recitaluri de muzică populară şi uşoară.
 
Vineri, „Să ne răzbunăm, iubito!”, o comedie spumoasă, plină de ritm şi răsturnări de situaţii, s-a aflat în atenţia constănţenilor, care ulterior s-au distrat cu Alex Florea & Concept Music Trends.

Distracţia continuă azi şi mâine



În această seară, va fi pusă în scenă comedia „Mamaia în costum de baie“, în regia celebrului Lucian Iancu. Este vorba despre un spectacol al Facultăţii de Arte a Universităţii „Ovidius“, cu participarea actorilor de la Teatrul de Stat Constanţa. Cei prezenţi vor putea urmări o piesă despre moravuri, trenduri, principii şi convenţii, ce recuperează prin râs istoria staţiunii şi a costumelor de baie. Un scenariu amuzant, în ton cu ţinutele estivale, aşa cum au arătat ele de-a lungul timpului.
 
De asemenea, de la ora 21.30, revine pe scena Caruselului COOLtural Corneliu Stroe, alături de The Covers Company, de această dată. Ei vor încheia seara în ritmuri energice.
 
Însă evenimentele nu se termină aici, întrucât duminică, 21 august, Clubul Amicii Constanţa le propune constănţenilor şi turiştilor un spectacol plin de culoare. Pe scenă va urca şi Maestrul Emiliano, care va oferi momente magice celor mici. Copiii vor putea participa şi la o paradă a modei, în cadrul „The summer show“.
 
Amintim că Festivalul Verii - Carusel COOLtural are loc în fiecare weekend (în această săptămână începând de joi), de la ora 20.00, în Piaţeta Cazino din Mamaia, până pe 4 septembrie.
 

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu rataţi ultima seară! Balet, „Hades şi Persefona“ – o legendă de suflet şi Ionuţ Micu închid Caruselul COOLtural!

04 Sep 2016 2154

Muzică populară românească şi teatru, în ultimul weekend al Caruselului COOLtural

31 Aug 2016 2156

Caruselul Cooltural, expoziție în memoria lui Virgil Coman

17 Aug 2016 1977