Evenimente in Constanta

Centrul „Jean Constantin” Constănțenii se pot bucura de trei zile de răsfăț cinematografic


Producția care a scris istorie la Premiile Oscar, „PARAZIT”, va fi proiectată în sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin", în această seară, de la ora 19:00. Scris și regizat de Bong Joon-Ho, filmul este o comedie neagră cu accente de thriller ce descrie violența generată de inegalitățile sociale. În speranța unui venit constant pentru familia sa, Ki-woo se îndreaptă spre casa familiei Park pentru un interviu. Aici o întâlnește pe frumoasa Yeon-kyo, tânăra stăpână a casei. În urma acestei prime întâlniri între două familii și două lumi total opuse, se pune în mișcare un șir întreg de situații neprevăzute.

„Parazit" este prima producție într-o limbă străină care a luat premiul pentru Cel mai bun film, obținând în același timp și premiul pentru Cel mai bun regizor, Cel mai bun scenariu original și Cel mai bun film international la cea de-a 92-a ediție a galei Academiei americane de film.

PREȚ BILET: 16 LEI ÎNTREG; 4 LEI COPII/ELEVI/STUDENȚI; 8 LEI PENSIONARI.


Sâmbătă, 15 februarie, de la ora 12:00, sunteți invitați la avanpremiera comediei de acțiune live-acțion „SONIC THE HEDGEHOG”. Pelicula regizată de Jeff Fowler îi are ca personaje pe James Marsden, Jim Carrey și Ben Schwartz. Sonic face echipă cu noul său prieten, Tom Wachowski pentru a-l opri pe diabolical dr. Robotnik, care vrea să îl captureze pe Sonic și să-i folosească superputerile pentru a domina lumea.

PREȚ BILET: 16 LEI ÎNTREG; 4 LEI COPII/ELEVI/STUDENȚI; 8 LEI PENSIONARI.


De la ora 15:00, animația de aventuri „LATTE ȘI CRISTALUL FERMECAT” revine în sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin". Regizată de Mimi Maynard, Regina Welker și Nina Wels, filmul este o poveste despre curaj, încăpățânare, prietenie și loialitate. Nimic nu o împiedică pe aricioaica Latte să pornească într-o călătorie periculoasă pentru a recupera cristalul fermecat care va alunga seceta din ținutul ei și al prietenilor ei. Distribuția este formată din: Ashley Bornancin (Latte), Danny Fehsenfeld (Bantur), Leslie L. Miller (Greta), Byron Marc Newsome (Garda ursului) Eric Saleh (Aken) și Gunnar Sizemore (Amaroo).

PREȚ BILET: 16 LEI ÎNTREG; 4 LEI COPII/ELEVI/STUDENȚI; 8 LEI PENSIONARI.

În „EMMA”, Autumn de Wilde reimaginează mult-îndrăgitul roman al lui Jane Austen într-o satiră scăpărătoare a diferențelor de clasă socială, care va putea fi vizionată sâmbătă, 15 februarie, de la ora 17:30 și duminică, 16 februarie, de la ora 20:00. Frumoasă, deșteaptă și bogată, Emma Woodhouse declanșează o avalanșă de evenimente comice, romantic, dar și pline de suspans emotional, în încercarea de a găsi iubirea adevărată. În distribuție: Bill Nighy, Rupert Graves, Anya Tayloy-Joy, Mia Goth, Miranda Hart, Gemma Whelan, Josh O'Connor, Johnny Flynn, Callum Turner, Chloe Pirrie, Tanya Reynolds.

PREȚ BILET: 16 LEI ÎNTREG; 4 LEI COPII/ELEVI/STUDENȚI; 8 LEI PENSIONARI.

De la ora 20:00, aveți ocazia să vă întâlniți cu Michael Peña, în rolul domnului Roarke, în „INSULA FANTEZIILOR”, o adaptare horror a cunoscutului serial TV al anilor '70. Roarke este deținătorul unei insule tropicale luxoase, unde sunt invitați diverși oameni pentru a
experimenta materializarea fanteziilor lor. Haosul se va instala rapid, atunci când fanteziile invitaților se vor transforma în coșmaruri și
trebuie să rezolve misterul insulei, pentru a scăpa cu viață. Lucy Hale, Maggie Q, Austin Stowell, Portia Doubleday, Jimmy O. Yang, Ryan Hansen și Michael Rooker fac parte din distribuție. Pelicula va fi prezentată și duminică, 16 februarie, de la ora 17:30.

PREȚ BILET: 16 LEI ÎNTREG; 4 LEI COPII/ELEVI/STUDENȚI; 8 LEI PENSIONARI.

Duminică, 16 februarie, de la ora 12:00, „PATRULA CĂȚELUȘILOR” va avea o misiune contracronometru de îndeplinit. Marshall trebuie să-și învingă lipsa de încredere în sine, pentru a-și împlini visul de a deveni cel mai rapid cățeluș-pilot de curse de istorie. Cu: Anya Cooke, Isaac Emberson-Heeks, Lukas Engel, Addison Holley, Kallan Holley.

PREȚ BILET: 16 LEI ÎNTREG; 4 LEI COPII/ELEVI/STUDENȚI; 8 LEI PENSIONARI.

De la ora 15:00, Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor sunt proragoniștii producției explozive „PĂSĂRI DE PRADĂ ȘI FANTASTICA HARLEY QUINN”. După ce drumurile ei și a lui Joker se despart, Harley Quinn face echipă cu super-eroii Black Canary, Huntress și Renee Montoya pentru a o salva pe o tânără fată din mâinile unui temut criminal.

PREȚ BILET: 16 LEI ÎNTREG; 4 LEI COPII/ELEVI/STUDENȚI; 8 LEI PENSIONARI.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Posturi vacante la Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”

07 Mar 2020 1515

Filmele din acest weekend de la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

06 Mar 2020 853

Știați că…..Unul dintre membrii celebrei formaţii The Beatles s-a născut pe data de 25 februarie

24 Feb 2020 495

Actriţa constănţeană Cătălina Mihai, nominalizată la premiile Gopo

24 Feb 2020 2484

Actorul Constantin Cotimanis împlinește 65 de ani

18 Feb 2020 847

Editorial PNL, aproape de 50% în preferințele românilor - cea mai bună glumă pe 2020. Alegerile care vor veni / Le vor potopi pe toate!

10 Feb 2020 2405

Au fost anunțate nominalizările la Zmeura de Aur. John Travolta, printre nominalizați

09 Feb 2020 763

Știați că.... Actrița Eugenia Bosânceanu ar fi împlinit 95 de ani

08 Feb 2020 694

Actorul Kirk Douglas a murit la vârsta de 103 ani!

06 Feb 2020 1487

Urmărire ca în filme, cu focuri de armă Bărbat băut și fără permis a avariat mai multe autospeciale de Poliție și a ajuns cu mașina în șanț

26 Jan 2020 783

MApN Manifestări în țară, cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române

23 Jan 2020 1207

Globurile de Aur 2020 Lista completă a câștigătorilor. Cele mai bune filme și producții tv, premiate la Los Angeles

06 Jan 2020 1319

Se împlinesc 7 ani de la decesul regizorului Sergiu Nicolaescu

02 Jan 2020 1382

Județul Constanța Bărbatul care și-a pierdut viața în urma unei urmăriri în trafic va fi înmormântat astăzi. Era tatăl a trei copii

21 Dec 2019 6359

Actrița Stela Popescu ar fi împlinit 84 de ani

21 Dec 2019 581