Centrul „Jean Constantin” Constănțenii se pot bucura de trei zile de răsfăț cinematografic


Producția care a scris istorie la Premiile Oscar, „PARAZIT”, va fi proiectată în sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin", în această seară, de la ora 19:00. Scris și regizat de Bong Joon-Ho, filmul este o comedie neagră cu accente de thriller ce descrie violența generată de inegalitățile sociale. În speranța unui venit constant pentru familia sa, Ki-woo se îndreaptă spre casa familiei Park pentru un interviu. Aici o întâlnește pe frumoasa Yeon-kyo, tânăra stăpână a casei. În urma acestei prime întâlniri între două familii și două lumi total opuse, se pune în mișcare un șir întreg de situații neprevăzute.

„Parazit" este prima producție într-o limbă străină care a luat premiul pentru Cel mai bun film, obținând în același timp și premiul pentru Cel mai bun regizor, Cel mai bun scenariu original și Cel mai bun film international la cea de-a 92-a ediție a galei Academiei americane de film.

PREȚ BILET: 16 LEI ÎNTREG; 4 LEI COPII/ELEVI/STUDENȚI; 8 LEI PENSIONARI.


Sâmbătă, 15 februarie, de la ora 12:00, sunteți invitați la avanpremiera comediei de acțiune live-acțion „SONIC THE HEDGEHOG”. Pelicula regizată de Jeff Fowler îi are ca personaje pe James Marsden, Jim Carrey și Ben Schwartz. Sonic face echipă cu noul său prieten, Tom Wachowski pentru a-l opri pe diabolical dr. Robotnik, care vrea să îl captureze pe Sonic și să-i folosească superputerile pentru a domina lumea.

PREȚ BILET: 16 LEI ÎNTREG; 4 LEI COPII/ELEVI/STUDENȚI; 8 LEI PENSIONARI.


De la ora 15:00, animația de aventuri „LATTE ȘI CRISTALUL FERMECAT” revine în sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin". Regizată de Mimi Maynard, Regina Welker și Nina Wels, filmul este o poveste despre curaj, încăpățânare, prietenie și loialitate. Nimic nu o împiedică pe aricioaica Latte să pornească într-o călătorie periculoasă pentru a recupera cristalul fermecat care va alunga seceta din ținutul ei și al prietenilor ei. Distribuția este formată din: Ashley Bornancin (Latte), Danny Fehsenfeld (Bantur), Leslie L. Miller (Greta), Byron Marc Newsome (Garda ursului) Eric Saleh (Aken) și Gunnar Sizemore (Amaroo).

PREȚ BILET: 16 LEI ÎNTREG; 4 LEI COPII/ELEVI/STUDENȚI; 8 LEI PENSIONARI.


În „EMMA”, Autumn de Wilde reimaginează mult-îndrăgitul roman al lui Jane Austen într-o satiră scăpărătoare a diferențelor de clasă socială, care va putea fi vizionată sâmbătă, 15 februarie, de la ora 17:30 și duminică, 16 februarie, de la ora 20:00. Frumoasă, deșteaptă și bogată, Emma Woodhouse declanșează o avalanșă de evenimente comice, romantic, dar și pline de suspans emotional, în încercarea de a găsi iubirea adevărată. În distribuție: Bill Nighy, Rupert Graves, Anya Tayloy-Joy, Mia Goth, Miranda Hart, Gemma Whelan, Josh O'Connor, Johnny Flynn, Callum Turner, Chloe Pirrie, Tanya Reynolds.

PREȚ BILET: 16 LEI ÎNTREG; 4 LEI COPII/ELEVI/STUDENȚI; 8 LEI PENSIONARI.

De la ora 20:00, aveți ocazia să vă întâlniți cu Michael Peña, în rolul domnului Roarke, în „INSULA FANTEZIILOR”, o adaptare horror a cunoscutului serial TV al anilor '70. Roarke este deținătorul unei insule tropicale luxoase, unde sunt invitați diverși oameni pentru a
experimenta materializarea fanteziilor lor. Haosul se va instala rapid, atunci când fanteziile invitaților se vor transforma în coșmaruri și
trebuie să rezolve misterul insulei, pentru a scăpa cu viață. Lucy Hale, Maggie Q, Austin Stowell, Portia Doubleday, Jimmy O. Yang, Ryan Hansen și Michael Rooker fac parte din distribuție. Pelicula va fi prezentată și duminică, 16 februarie, de la ora 17:30.

PREȚ BILET: 16 LEI ÎNTREG; 4 LEI COPII/ELEVI/STUDENȚI; 8 LEI PENSIONARI.

Duminică, 16 februarie, de la ora 12:00, „PATRULA CĂȚELUȘILOR” va avea o misiune contracronometru de îndeplinit. Marshall trebuie să-și învingă lipsa de încredere în sine, pentru a-și împlini visul de a deveni cel mai rapid cățeluș-pilot de curse de istorie. Cu: Anya Cooke, Isaac Emberson-Heeks, Lukas Engel, Addison Holley, Kallan Holley.

PREȚ BILET: 16 LEI ÎNTREG; 4 LEI COPII/ELEVI/STUDENȚI; 8 LEI PENSIONARI.

De la ora 15:00, Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor sunt proragoniștii producției explozive „PĂSĂRI DE PRADĂ ȘI FANTASTICA HARLEY QUINN”. După ce drumurile ei și a lui Joker se despart, Harley Quinn face echipă cu super-eroii Black Canary, Huntress și Renee Montoya pentru a o salva pe o tânără fată din mâinile unui temut criminal.

PREȚ BILET: 16 LEI ÎNTREG; 4 LEI COPII/ELEVI/STUDENȚI; 8 LEI PENSIONARI.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trenduri ale distracției și relaxării în timpul liber, în era digitală

20 Mar 2024 457

O naștere ca-n filme! Trei pompieri au ajutat la venirea pe lume a unui micuț, în zona Munților Buzăului

19 Mar 2024 448

Ca-n filme, la Constanța! Un tânăr a plecat cu locomotiva din Gara Medgidia. Prima condamnare

19 Mar 2024 989

Urmărire ca în filme a polițiștilor pe străzile din Cobadin, județul Constanța. S-a lăsat cu dosar penal

17 Mar 2024 766

#ConstanțaEste Bine Valul 2 de energie – partea a doua – ziua 6. Ce este cu obsesia realizatorilor de filme pentru anumite părți din relație?

15 Feb 2024 548

Născut în Dobrogea Bujor Rîpeanu, istoricul cinematografiei românești

11 Jan 2024 800

Jafuri ca-n filme, la Constanța! Primele condamnări în cazul tinerilor implicați în jefuirea unor săli de jocuri din oraș

03 Jan 2024 1066

Disney l-a pierdut pe Mickey Mouse. Acum apar filme de groază cu legendarul personaj

03 Jan 2024 1239

Doliu în lumea filmului Actorul britanic, Tom Wilkinson, cunoscut pentru rolurile din The Full Monty sau Shakespeare In Love, a murit

30 Dec 2023 1065

Ce filme vor apărea în 2024 Gladiatorul 2 și Deadpool 3 se află pe listă (VIDEO)

26 Dec 2023 1002

Dionisie Șincan, reputat jurnalist în presa scrisă și audiovizuală, născut la Constanța

17 Dec 2023 1038

Horoscop pentru săptămâna 11 - 17 decembrie 2023. Activităţile gospodăreşti sunt avantajate pentru unii nativi

11 Dec 2023 887

IPJ Timiș Urmărire ca în filme! Bărbatul prins de polițiști avea mai multe antecedente

16 Oct 2023 800

Urmărire ca în filme la Suceava! Focuri de armă trase de polițiști pentru prinderea unui șofer care nu a oprit la semnalele polițiștilor!

01 Oct 2023 771

Focuri de armă pe DN1 Urmărire ca în filme pentru prinderea unui bărbat care a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

24 Sep 2023 796