Club Doors organizează un concert aniversar Află care sunt invitaţii speciali

La sfârşitul acestei săptămâni, Club Doors din Constanţa aniversează nouă ani de la inaugurare, dar şi trei ani de la stabilirea în sediul de lângă gară. Cu această ocazie, organizatorii îi aduc în atenţia publicului constănţean pe Popa Sapka, K-lu şi formaţia Zdob şi Zdub.
Astfel, în această seară, începând cu ora 22.00, pe scena clubului se vor afla Popa Sapka şi K-lu. Intrarea este liberă.
Trupa de rock balcanic Popa Sapka are un stil original, bucurându-se de succes peste hotare, în ţări precum Bulgaria, Anglia, Germania, Croația, Slovenia. Membrii formaţiei cântă în cinci limbi.
K-lu, pe numele lui adevărat Alin Constantin, este prezent pe scena electronică din anul 2005 şi promovează genuri muzicale precum funk, hip hop şi breaks.
Distracţia continuă în Club Doors şi mâine seară, când va avea loc concertul celor de la Zdob şi Zdub. Evenimentul este programat începând cu ora 22.00, iar preţul unui bilet este de 40 de lei.
Înfiinţată în 1994 de un grup de prieteni din Republica Moldova, Zdop şi Zdup combină mai multe stiluri muzicale. De-a lungul anilor, formaţia a concertat în peste 20 de ţări şi a cântat în deschiderea unor formaţii de renume, precum Red Hot Chili Peppers, Rage Against the Machine, The Garbage, Fun Lovin'.
 
Sursa foto: Facebook (Club Doors)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Concert aniversar Celelalte Cuvinte, la Constanţa

01 Mar 2017 2213

Byron, concert aniversar la Constanţa

16 Oct 2016 1925