Cvadruplă lansare de carte la Constanţa

Nu mai puţin de patru lansări de carte vor avea loc în cadrul aceluiaşi eveniment, care reuneşte trei dintre cele mai nonconformiste scriitoare din România. Astfel, în acest weekend, Cristina Nemerovschi, Lorena Lupu şi Corina Ozon se vor întâlni cu cititorii constănţeni. 
 
Evenimentul inedit este programat sâmbătă, 21 martie, de la ora 16.30, în zona lift panoramic din incinta City Mall. Cristina Nemerovschi va lansa romanele „Păpuşile” şi „Cum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes”, Lorena Lupu, „Dona Juana”, în timp ce Corina Ozon va lansa „Zilele amanţilor”. Alexandru Voicescu va modera evenimentul.

Cristina Nemerovschi, supranumită de critici „rebela literaturii române de azi”

Licențiată în filosofie, Cristina Nemerovschi a debutat cu romanul „Sânge satanic”, în 2010. De atunci, a mai publicat şapte cărți. Supranumită de critici „rebela literaturii române de azi”, scriitoarea va lansa la Constanţa romanul „Păpuşile”, nominalizat în cadrul Galei Tinerilor Scriitori la categoria Tânărul prozator al anului. De asemenea, va lansa şi romanul-pamflet „„Cum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes”, o satiră dură la adresa lumii literare românești, consacrând un stil diferit al autoarei faţă de primele sale romane.

Lorena Lupu revine în atenţia cititorilor cu romanul erotic „Dona Juana”

Romanul erotic „Dona Juana”, semnat de Lorena Lupu, se află la cea de-a doua ediție. Este o carte explozivă, care a cucerit iremediabil cititorii. „Dacă lectura << Donei Juana >> nu te prinde, verdictul nu poate fi decât unul singur: nu-ți place literatura”, a declarat despre acest roman scriitoarea Cristina Nemerovschi.
 
Originară din Sfântu Gheorghe, Lorena Lupu a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale”, secţia Actorie. În 2006, a debutat în teatru şi în literatură. Un an mai târziu, a publicat romanul „Bătăuşu’ de Câmpi”.

Corina Ozon debutează în literatură cu „Zilele amanţilor”

„Zilele amanților” este romanul de debut al Corinei Ozon, o carte care a devenit rapid un must read pe reţelele de socializare. „O lectură care curge uşor, cu un limbaj direct şi frust, perfect adaptat subiectului. Corina vorbeşte cu umor şi amar, fără ocolişuri, despre situaţii de viaţă verosimile, desprinse din cotidian. Amanţii putem fi oricare dintre noi”, a spus despre „Zilele amanţilor” Petronela Rotar, care, la rândul ei, a lansat cartea „O să mă ştii de undeva”, anul trecut, la Constanţa.
 
Corina Ozon este timişoreancă şi absolventă a Programului MBA INDE-CNAM Paris, promoţia 2010. A început să scrie cartea „Zilele amanţilor pe un blog.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Retrospectiva lansărilor de carte la Constanța, în anul 2023. Ce autori și-au prezentat noile creații editoriale

05 Jan 2024 938

MINAC Salonul de Benzi Desenate de la Constanța, ediția 2022, a ajuns la final. Cum s-a desfășurat

16 Aug 2022 1175

Constanța culturală Dublu eveniment editorial, sub semnul istoriei locale și al relațiilor internaționale

16 Jun 2022 3514

LIVE TEXT Lansări de carte și expoziții, la MINAC (GALERIE FOTO)

03 Dec 2021 3290

Lansări de carte, vernisaje și conferințe. Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman“ Constanța a anunțat calendarul de evenimente pentru luna septembrie

01 Sep 2021 2764

O lansare așteptată. Lavinia și Gheorghe Dumitrașcu – „Raporturi între românii – turcii și tătarii din România”

15 Jan 2019 2771

„Încercăm să readucem în circuit un mare tezaur cultural românesc - literatura exilului“ Reflecții pe tema exilului în viziunea scriitorilor contemporani (galerie foto)

17 Jun 2017 4983

Două lansări de carte, găzduite de Biblioteca Județeană „I. N. Roman“!

23 Nov 2016 2878

Cristian Teodorescu şi Adrian Ilie se întâlnesc cu cititorii Dublă lansare de carte, la Medgidia

03 Sep 2015 2145

Comunicat Fortele Navale Române - 28.01.2015 Lansări de carte la Muzeul Marinei Romane

28 Jan 2015 1717