Dezvoltare personală, motivaţie şi leadership Conferinţă cu speaker-ul Andy Szekely, la Forte Life din Constanţa

Vineri, 27 iunie, de la ora 16:30, la Forte Life din Constanţa se va desfăşura o conferinţă, susţinută de speaker-ul Andy Szekely, cu privire la dezvoltarea personală şi vorbitul în public.
Andy Szekely este antreprenor, autor şi speaker motivaţional, cu o experienţă de 17 ani în domeniu. A publicat cinci cărţi, iar din postura de speaker şi trainer, a lucrat cu peste 50 de companii din cinci ţări europene şi a susţinut prezentări demonstrative în Statele Unite ale Americii, Canada şi China.
„Vei fi pentru patru-cinci ore într-o sală în care, dacă eşti interesat de public speaking, poţi fi martor la cea mai puternică formă de învăţare a artei prezentărilor din câte există. Mă vei vedea la treabă oferind feedback extrem de punctual şi centrat pe rezultat! Este genul de feedback primit de mine în pauza seminariilor de la cei mai tari speakeri din lume.”, declara Andy Szekely pe pagina de internet a conferinţei.
În cadrul evenimentului, alţi zece speakeri vor vorbi despre feedback şi diverse tehnici simple ce pot fi aplicate.
Intrarea la conferinţă este gratuită, dar numărul de locuri este limitat, în funcţie de capacitatea sălii şi de exigenţele programului. Doritorii se pot înscrie pe site-ul speakerelite.ro/conferinta/.
 
Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.