Diana Arvinte şi trupa Double Six, într-un nou concert la Constanţa

Vineri, 17 octombrie, începând cu ora 22.00, Alemannia Sportcafe din Constanţa găzduieşte concertul susţinut de Diana Arvinte şi trupa Double Six. Preţul unui bilet este de 10 lei.
Originară din Constanţa, Diana Arvinte are 24 de ani şi muzica este marea ei pasiune. În cadrul concursului Vocea României, la care a participat în anul 2003, Diana a interpretat piesa “American Woman”, varianta Lenny Kravitz. Loredana Groza a fost prima care s-a întors să o vadă pe Diana, fiind urmată de Horia Brenciu, care a declarat: “Aş fi regretat toată viaţa dacă nu mă întorceam!”. Diana Arvinte a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu.
Double Six este o trupă de coveruri pop-rock, care s-a înfiinţat în anul 2006, având o activitate intensă în industria muzicală. Grupul a cântat în deschiderea unor spectacole mari, cu artişti de renume, precum Anda Adam, Spitalul de Urgenţă, Gheorghe Gheorghiu şi multi alţii.
Din membrii trupei fac parte: Diana Arvinte (voce), Dan Burlacu (chitară solo), Gelu Oprea (chitară armonie), Sebastian Mitri (chitară bass), Laurenţiu Gancev (tobe) şi Ştefan Crăciun (tehnician sunet).                                              
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comedianţii Adi Bobo şi Bogdan Nistor fac show la Constanţa

17 Mar 2015 1889

Spectacol de stand-up comedy cu Iulian şi Bogdan

26 May 2014 1764