Fascinanta lume a dansurilor tradiţionale irlandeze Turneul „Rhythm of the Dance“ în România, început în forţă pe scena Casei de Cultură din Constanţa

 
Magicienii ritmurilor, muzicii şi a dansurilor irlandeze şi-au început turneul în România într-o reprezentaţie de zile mari pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa. „Rhythm of the Dance“ au performat în faţa publicului constănţean, punând în scenă un spectacol complet, unde zeci de campioni mondiali ai dansurilor irlandeze şi-au arătat graţia, iar band-ul şi soliştii vocali virtuozitatea! Compania Naţională de Dansuri a Irlandei va prezenta până pe 30 aprilie 2015 spectacolul „Rhythm of the Dance“  în cinci oraşe din România, Constanţa fiind primul oraş unde artiştii irlandezi au poposit.

În cele două ore de spectacol protagoniştii show-ului  „Rhythm of the Dance“ au parcurs firul unui poem epic, ce descrie călătoria celţilor şi a druizilor de-a lungul timpului. O poveste captivantă, unde muzica irlandeză s-a îmbinat perfect cu momentele de dans tradiţional sau modern, oferind, timp de două ore evadarea din cotidian şi acea doză, necesară periodic, de „altceva“. Puterea dansului şi a muzicii, spectacolul de culoare şi lumini, precum şi ritmicitatea şi precizia dansatorilor i-au fascinant pe cei din sala de spectacol, care au asistat vreme e două ore la o adevărată desfăşurare de forţe.

Protagoniştii „Rhythm of the Dance“ se bucură, până în prezent, de aprecierile a peste patru milioane şi jumătate de fani din întreaga lume, fiind încă o dovadă faptului că talentul adăugat profesionalismului, valorii și tehnicii, generează un spectacol de zile mari, pe care oricine trebuie să-l vadă măcar o dată în viață!

Printre cei prezenţi la prima reprezentaţie din România a turneului irlandezilor de la „Rhythm of the Dance“ de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa s-au aflat şi Consulul General al Republicii Populare Chineze la Constanţa, SU Yanwen alături de soţia sa, Zhen Shuqin, deputatul PNL Mihai Lupu, sau purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Liviu Tramudana.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spectacolul „Rhythm of the Dance“, un succes pe scena din Constanţa Magie pe ritm cu ajutorul măturilor şi poezie într-o tavă de plăcinte (galerie foto)

27 Apr 2015 1642

O incursiune în lumea dansurilor tradiţionale celtice Turneul „Rhythm Of The Dance” debutează, astăzi, la Constanţa

24 Apr 2015 1767

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Dansului Bilete mai ieftine la spectacolul „Rhythm Of The Dance”

22 Apr 2015 1540

De ziua Internationala a Dansului, ai bilete mai ieftine la dans irlandez!

22 Apr 2015 1443

Rhythm of the Dance Campionii mondiali ai dansurilor irlandeze ajung în Constanţa

21 Apr 2015 1775

Campionii mondiali ai dansurilor irlandeze, turneu in Romania!

27 Mar 2015 1377

Spectacolul „Rhythm Of The Dance” ajunge la Constanţa

25 Mar 2015 1508

„Rhythm of the Dance”, turneu în şapte oraşe din România Află când ajung la Constanţa

15 Feb 2015 1456

"Rhythm Of The Dance" la Teatrul Naţional Bucureşti

04 Feb 2015 1647