Loredana Groza revine pe scena Casei de cultură din Constanța

Acest ultim week-end al lui Brumărel este marcat la Casa de cultură a sindicatelor din Constanța de revenirea pe scenă a artistei Loredana Groza, într-un spectacol ce se joaca cu casă închisă în capitală.
Așadar, sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 20:00, musicalul „Mamma Mia” va aduce pe scena constănțeană un spectacol viu, plin de aventură, cele 17 numere scenografice necesitând peste 200 de costume.

„Mamma Mia!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante! Aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante.
Musicalul „Mamma Mia!“ a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat și al doilea film Mamma Mia 2.
În distribuție: Loredana, Cornel Ilie, Anca Sigartău, Anca Țurcașiu, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Ana Munteanu și Sebastian Seredinschi.
 
Duminică, 27 octombrie, de la ora 19:00, pe aceeași scenă vor urca Maria Radu, Ana Odagiu și Marius Gilea, pentru a da viață piesei de teatru „Soț de vânzare”,
Marius Gilea este semnatarul regiei acestui spectacol ce redă eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații. Oxana, o tânără „modernă” până în vârful unghiilor și extrem de determinată îi propune Elena Vladimirovna, nevastă de profesie, o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de „douăj” de mii.
 
Citește și:
 
In Memoriam Tamara Buciuceanu-Botez. Amintiri de la ultimul spectacol jucat la Constanţa
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proiectul de îmbunătățire a mediului urban în zona Coiciu - Casa de Cultură va fi realizat de Holiday D'Sign Consult SRL (DOCUMENTE)

04 Oct 2022 627

Cultura constănțeană, în doliu Când are loc slujba de înmormântare a lui Ștefan Lăpușan

12 Sep 2022 1251

Darko Perić, actorul din La Casa De Papel, vine la Constanța, pentru Sunscreen Film & Arts Festival!

07 Sep 2022 647

Primăria Constanța a eliberat ceritifcatul de urbanism pentru realizarea PUZ-ului necesar pentru parcarea supraetajată de la Casa de Cultură

26 Aug 2022 977

Consiliul Local Constanța a pierdut procesul! Arhiepiscopia Tomisului trebuie să primească înapoi terenul de la parohia "Sf. Treime" de la Casa de Cultură

19 Aug 2022 2840

PUZ-ul pentru parcarea supraetajată din zona Casa de Cultură în analiza Comisiei de Urbanism și Amenajarea Teritoriului

08 Aug 2022 722

UPDATE Alertă în zona Casei de Cultură. Un geamantan suspect este verificat. Bulevardul a fost blocat (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Jul 2022 2901

O companie căreia anul trecut i-a fost cerut falimentul, va executa lucrările de modernizare la Casa de Cultură din Năvodari (DOCUMENT)

22 Jul 2022 1163

Avarie în zona Casa de Cultură! Abonații nu au apă caldă

18 Jul 2022 622

Curtea Supremă, decizie importantă pentru Arhiepiscopia Tomisului! Ce verdict așteaptă azi clericii de la Înalta Curte

23 Jun 2022 827

Primarul Vergil Chițac „Modernizăm Parcul de la Casa de Cultură și creștem suprafața spațiului verde din Constanța“

22 Jun 2022 682

Proces pentru terenul de lângă Catedrala Eroilor, din Constanța. Mișcarea Arhiepiscopiei Tomisului

18 Jun 2022 929

Zeci de mașini sparte în zona Casei de Cultură. Printre păgubiți se numără și tatăl unei cunoscute sportive din Constanța

15 Jun 2022 4448

Arhiepiscopia Tomisului „duce“ Catedrala Eroilor pe masa Curții Supreme! Clericii vor ca procesul să nu se judece la Constanța

07 Jun 2022 834

Președintele Senatului, Florin Cîțu, înconjurat de femeile din PNL la Consiliul de Coordonare Local al PNL Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Jun 2022 1603