Marussia, Spărgătorul de Nuci şi Tosca, în această săptămână la „Oleg Danovski”

Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” prezintă în această seară de la ora 19.00, spectacolul Marussia „Din inima Rusiei”.
Reprezentaţia va fi dirijată de Lucian Vlădescu din Bucureşti.

Precizăm că la început de primăvară, Teatrul Naţional de Operă şi Balet (TNOB) „Oleg Danovski” şi-a propus să capteze interesul publicului constănţean cu o mulţime de surprize culturale. Pentru a doua săptămână a lunii lui Mărţişor, instituţia de la malul mării a pregătit un program variat de spectacole.

„MARUSSIA – DIN SUFLETUL RUSIEI” este un spectacol plin de farmec, ce aduce în atenţia publicului atmosfera muzicală din filmele clasice ruseşti, „Marussia – Din sufletul Rusiei” revine în sala TNOB, în această seară, de la ora 19.00. Bucurându-se de mare succes la Constanţa, încă de la premiera din 2011, de pe scena Festivalului Internaţional al Muzicii şi Dansului, „Marussia” revine în programul TNOB, cu un repertoriu muzical foarte popular şi îndrăgit de publicul larg. Spectacolul se va desfăşura sub bagheta dirijorală a maestrului Lucian Vlădescu din Bucureşti.

„SPĂRGĂTORUL DE NUCI” Superba poveste a „Spărgătorului de nuci” le va fi spusă constănţenilor în paşi de dans, sâmbătă, 16 martie, de la ora 19.00, pe scena teatrului, de artiştii Companiei de Balet din cadrul instituţiei. Balet plin de culoare şi dinamism, „Spărgătorul de nuci”, în inconfundabilele acorduri ceaikovskiene, va aduce în prim-plan doi solişti de renume, Horaţiu Cherecheş şi Aliss Tarcea. În rolurile Spărgătorul de nuci şi, respectiv, Marie, aceştia vor ţine publicul în suspans, prin coregrafia spectaculoasă, plină de elemente tehnice acrobatice cu grad înalt de dificultate. Coregrafia spectacolului îi aparţine lui Gheorghi Kovtun, iar scenografia este semnată de Natalia Kornilova.

INTRARE LIBERĂ LA „TOSCA”! Suita spectacolelor săptămânii se încheie, duminică, 17 martie, la TNOB, cu un eveniment la care intrarea este gratuită, în limita celor 400 de locuri din sală. Este vorba despre capodopera pucciniană „Tosca”, programată de la ora 19.00, care va aduce pe scena teatrului atât interpreţi constănţeni, cât şi invitaţi din Bucureşti şi Japonia. Astfel, soliştii vin din Ţara Soarelui Răsare, Setsuko Iizuka şi din Bucureşti, Alfredo Pascu şi Ştefan Ignat, precum şi de la TNOB „Oleg Danovski”: Laurenţiu Severin, Constantin Acsinte, Doru Iftene, Marius Eftimie, Mihaela Ionescu. Dirijor va fi maestrul Gheorghe Stanciu.

Biletele pentru spectacole – cu excepţia celui de duminică, oferit gratuit publicului constănţean – au preţurile cuprinse între 15 şi 50 de lei, în funcţie de dispunerea locurilor în sală. Tichetele se pot achiziţiona de la Casa de bilete din incinta teatrului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Un bărbat a ajuns în Penitenciarul Poarta Albă. Motivul pentru care va petrece șase luni după gratii

25 Apr 2024 153

Din Coreea de Sud, la Constanța. Klaus Iohannis a aterizat pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

25 Apr 2024 303

Știri Constanța Trei copii au plecat de acasă, noaptea. Mama minorilor a fost sancționată

25 Apr 2024 234

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa face angajări!

25 Apr 2024 231

Firme Constanța Un nou administrator în cadrul Medical See SRL

25 Apr 2024 194

Evenimente de neratat în acest weekend, la Constanța!

25 Apr 2024 289

Firme Constanța Gammadyne PVC Fabrik SRL își deschide un nou punct de lucru

25 Apr 2024 222

Termoficare Constanța SRL anagajează. Ești interesat?

25 Apr 2024 319

Ședință interinstituțională pentru siguranța școlară în județul Constanța

25 Apr 2024 291

Undă verde de la Municipalitate Imobilul ridicat de Primavera Campus SRL în municipiul Constanța, în zona Campusul Universitar, va fi modificat

25 Apr 2024 197

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 307

Curtea de Apel Constanța, motivare importantă în cazul tragediei de la 2 Mai! „Nu rezultă suspiciuni care ar putea pune sub semnul îndoielii imparțialitatea şi obiectivitatea judecătorilor de la Mangalia“

25 Apr 2024 348

Oficial de la IPJ Constanța Deținea arme de vânătoare, dar avea permis expirat!

25 Apr 2024 230

Termoficare Constanța angajează! Vezi ce post este disponibil

25 Apr 2024 103

Polițiștii protestează în fața Poliției din Constanța! Declarații de ultim moment ale șefului IPJ Constanța (VIDEO)

25 Apr 2024 417