Musicalul „MAMMA MIA!” revine la Constanţa. Nume celebre pe scena Casei de Cultură

În mai puțin de o lună de zile, celebrul spectacol „MAMMA MIA!” revine la Constanța cu o distribuție de excepție, din care fac parte nume celebre și iubite de public precum Loredana, Cornel Ilie, Anca Sigartău, Anca Țurcașiu, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Ana Munteanu și Sebastian Seredinschi. Artiștii vor putea fi admirați în ipostaze surprinzătoare, interpretând roluri memorabile în cea mai amplă producție de musical din România și promit publicului o experiență de neuitat!
 
Hiturile „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” sau „The winner takes it all” cântate de celebra trupa ABBA și fredonate de milioane de oameni din întreaga lume, se vor auzi live pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța pe 26 octombrie, începând cu ora 19:00, într-o poveste muzicală fascinantă, pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă.

„MAMMA MIA!“ este musicalul care bucură întreaga familie, e o poveste minunată de dragoste în care se regăsesc și mamele, și fiicele. Nu sunt doar amintirile și emoțiile mele în show, ci ale câtorva generații. E o provocare acest rol minunat și complex, dar asta îmi place foarte mult,sunt trei ore intense de cântat, dansat și actorie. Iar dincolo de ochii spectatorilor e o pregătire ca pentru un campion. În plus, sunt extrem de puține ocaziile în care ne adunăm atât de mulți artiști, din generații diferite, pe aceeași scenă, cu un scop unic: să bucurăm împreună spectatorii!” – mărturisește Loredana.

 Artiștii vor dansa și vor cânta alături de spectatori pe muzica inspirată de celebra formație ABBA, într-o poveste despre dragoste și familie, plină de energie, amuzament și culoare. Actuala producție este una spectaculoasă, cu o coregrafie impresionantă, decoruri de vis și nu mai puțin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice!

„MAMMA MIA!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante și vor încânta publicul prezent!

În fiecare zi, în întreaga lume au loc cel puțin şapte show-uri „MAMMA MIA!“ și mii de reprezentații jucate în sute de țări, pe șase continente. Musicalul „MAMMA MIA!“ a fost lansat în 1999 la Londra, pe West End, și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat filmul Mamma Mia 2.
 
DISTRIBUȚIE:

Loredana - Donna
Cornel Ilie - Sam    

Anca Sigartău - Rosie
Anca Țurcașiu - Tanya
Adrian Nour - Bill      

Ernest Fazekas - Harry      
Ana Munteanu - Sophie
Sebastian Seredinschi - Sky 

Sursă foto: Mamma Mia


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Loredana Groza revine pe scena Casei de cultură din Constanța

26 Oct 2019 3859

„Mamma Mia!“, la Constanța. Musicalul care a cucerit peste 60 de milioane de spectatori din întreaga lume.

30 Aug 2019 1629

„Mamma Mia!“ – musicalul care a cucerit peste 60 de milioane de spectatori din întreaga lume revine la București

02 Aug 2019 760

S-a mai stins o stea a cinematografiei. Avea doar 59 de ani

04 Mar 2016 2100

Mamma mia! Cei patru ABBA au fost împreună azi noapte. Moment istoric! (video)

21 Jan 2016 1318

Filmul „Mamma Mia!”, proiectat la Agora Tea & Coffee

08 Mar 2015 1309

BILLA sărbătorește italienește, cu premii de peste 240.000 RON

12 Oct 2012 1090

8 martie 2011 la Hotel Iaki - Celebrating Woman

02 Mar 2011 1315