NEVERSEA, Ziua 4. The Script, show extraordinar în ultima zi a festivalului! Vama, Steve Aoki și Scotter au completat seara (galerie foto+video)


Cel mai mare festival de la malul Marii Negre, NEVERSEA 2018, s-a incheiat. Peste 53.000 de fani au participat la ultima zi a festivalului NEVERSEA care a adus pe scena principală una dintre cele mai bune trupe pop rock ale momentului, THE SCRIPT. Membrii trupei și-au cerut scuze fanilor că nu au ajuns în România pâna acum și au oferit unul dintre cele mai impresionante concerte ale ediției din acest an a festivalului NEVERSEA. Au fost aplaudați minute în șir, iar show-ul a fost condimentat cu multe momente care au adus o fericire de neimaginat participanților. Totul a culminat cu momentul în care solistul trupei, Danny O’Donoghue a coborât de pe scenă în public.
 

„Este pentru prima dată când venim în România și ne pare extrem de rău că nu am făcut-o până acum. Înainte să ajungem aici, am urmărit pe social media postările altor artiști din festival și nu ne vedea să credem câtă lume ne așteaptă. Am găsit un public incredibil și ne-am simțit minunat pe scenă dar și alături de fani. Promitem că vom reveni cât de curând ” a declarat solistul trupei The Script, Danny O’Donoghue.

 
Axwell&Ingrosso, doi dintre fondatorii trupei Swedish House Mafia au fost printre artiștii preferați și așteptați de fanii festivalului NEVERSEA. Au făcut un show impresionant iar în momentul s-a auzit melodia „More than you know”, fanii au cântat fiecare vers alături de cei doi DJ.

Un show plin de energie și culoare a oferit și dj-ul american Steve Aoki care și-a răsplătit fanii la final cu 12 torturi delicioase. Artistul a rămas impresionat de răsăritul de la malul Mării Negre și de căldura cu care a fost primit la festivalul NEVERSEA. 
 
Nostalgicii au retrăit în ultima zi a festivalului NEVERSEA atmosfera muzicii anilor ’90 alături de trupa SCOOTER, care a oferit un concert de neuitat fanilor săi. Și trupa VAMA a fost primită cu ropote de aplauze și miile de fani din fața scenei au cântat vers cu vers melodii atât de cunoscute cum ar fi „Perfect fără tine”, „Vara Asta”, „Nu am chef azi” și multe alte hituri. 

Debutul zilei cu numărul patru a fost făcut de pe scena principală de Jose Am, urmat de Paul Damixie, VAMA, The Script, Scooter, W&W, Axwell&Ingrosso și s-a încheiat cu show-ul impresionant a lui Steve Aoki.

Show-urile lui Paul Damixie, VAMA, The Script, Scooter și Steve Aoki au putut fi urmărite live pe pagina de facebook și canalul de YouTube Neversea.

Pe celelalte scene au concertat peste 30 de alți artiști printre care Eats Everything, Jamie Jones, Dub Fx, Noisia, Stavroz, Satori, Black Coffee și mulți alții.

În cele 4 zile de festival traficul total a fost de peste 210.000 de persoane, atât din țară cât și din străinătate. În festival au putut fi văzute steagurile Marii Britanii, ale Belgiei, Olandei, ale Israelului dar și steaguri de peste ocean, din Canada.


Pe scenele festivalului au urcat, în cele patru zile, aproape 200 de artiști printre care Alan Walker, Hardwell, Jonas Blue, Red Foo, Aloe Blacc, Steve Angello, Galantis, John Newman, Armin van Buuren, Tujamo, The Script, Scooter și Axwell&Ingrosso.  

Citeşte şi: 

NEVERSEA, Ziua 1. Ploaia torențială nu i-a speriat pe festivalieri. Hardwell și Alan Walker au făcut show! (galerie foto+video)

NEVERSEA, Ziua 2. Aloe Blacc, moment emoționant în memoria lui Avicii. Steve Angello, impresionat de energia publicului (galerie foto+video)

NEVERSEA, Ziua 3. Armin van Buuren, 5 ore de muzică trance! 58.000 de fani au dansat până la răsărit (galerie foto)​


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Neversea caută peste 1.000 de voluntari pentru cea de-a șasea ediție de festival de la Constanța

18 Apr 2024 613

UNTOLD Universe caută designeri talentați pentru Fashion Village UNTOLD și Neversea

28 Mar 2024 608

Erika Isac vine la Massif, pe 17 martie, pe scena GOAT unde se va auzi și viralul manifest “Macarena”

08 Mar 2024 707

Neversea, nominalizat la cea mai importantă categorie, „Best Major Festival” în cadrul European Festival Awards

10 Nov 2023 760

MASSIF 2024 va avea loc în perioada 14-17 martie

01 Nov 2023 887

Vești bune pentru fanii Neversea! Organizatorii au anunțat perioada în care va avea loc festivalul de la Constanța în 2024 (VIDEO)

21 Sep 2023 1026

Beach Wrestling World Series Constanța 2023 Finală mondială între două luptătoare de la CSM Constanța! (GALERIE FOTO)

11 Sep 2023 1151

CSM Constanța, pe podium la Beach Wrestling World Championships U-17 (GALERIE FOTO)

09 Sep 2023 1302

Constanța Medalii pentru România la Campionatul Mondial de lupte pe plajă (GALERIE FOTO)

09 Sep 2023 1242

Lupte pe plajă La Constanța, a început Campionatul Mondial 2023. „Lupte strânse și adrenalină pe nisip“ (GALERIE FOTO)

08 Sep 2023 1301

Editorial Constanța animată, starea din timpul sezonului estival

18 Aug 2023 1139

Primele abonamente de festival pentru festivalul Neversea 2024, puse în vânzare

19 Jul 2023 1156

Festivalul Neversea, desfășurat în condiții de securitate maximă! Și echipajele Poliției Locale au fost prezente (FOTO)

11 Jul 2023 931

Festivalul Neversea s-a încheiat fără incidente grave! Ce spun reprezentanții ISU Dobrogea (VIDEO)

10 Jul 2023 1261

Festivalul Neversea a celebrat organizarea celei de-a cincea ediții! J Balvin -„Aici mă simt ca acasă, am sentimentul că sunt român și aș putea să locuiesc aici“

10 Jul 2023 1072