Premieră în România O seară de Bouzoukia Live, pregătită de celebrul interpret grec Matthaios Giannoulis, alături de Ionuţ Galani

Ionuţ Galani şi invitatul său care vine direct din Atena, Matthaios Giannoulis, alături de orchestra lui, invită constănţenii şi turiştii îndrăgostiţi de muzica grecească la o seară de Bouzoukia Live.
 
Evenimentul organizat de Evantia Events, o premieră pentru România, va avea loc pe data de 18 mai, începând cu ora 22.00, şi va fi găzduit de EGO Club Mamaia. În seara show-ului Bouzoukia Live vor fi prezenţi invitaţi de notorietate din lumea mondenă a Constanţei şi nu numai. De asemenea, la acest eveniment muzical unic sunt aşteptaţi constănţenii şi turiştii de toate vârstele.
 
Matthaios Giannoulis, unul dintre cei mai populari interpreţi ai Greciei, cunoscut în lumea toată cu melodia „Agapo Mia Pitsirika“, a pregătit un concert live de excepţie în Constanţa, alături de cunoscutul interpret de muzică grecească Ionuţ Galani. Show-ul Bouzoukia Live va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului. Acompaniat de propria orchestră, Matthaios Giannoulis va prezenta un show la cele mai înalte standarde.
 
Aşadar, Constanţa va deveni capitala muzicii greceşti pentru o zi! Matthaios Giannoulis şi Ionuţ Galani vor oferi fanilor genului o seară specială. „Agapo Mia Pitsirika“ va răsuna pentru cei care iubesc muzica grecească, marcând un eveniment muzical de excepţie.
 
Matthaios Giannoulis este dintre cei mai populari interpreţi ai Greciei, care a cucerit publicul ce melodiile sale, una dintre cele mai cunoscute fiind „Agapo Mia Pitsirika“.
 
Bine-cunoscutul cântăreţ constănţean de muzică grecească Ionuţ Galani este născut pe 10 iunie 1978. Absolvent al Şcolii Populare de Arte Constanţa (actualul Centru Cultural „Teodor T. Burada“), Ionuţ Galani şi-a obişnuit ascultătorii cu încântătoarele acorduri de muzică grecească live, acompaniat de trupa de dansuri Asteria. Artistul a înfiinţat propria sa trupă - Galani Band, care, alături de consacratul ansamblu de dansuri Asteria, încântă publicul cu melodii greceşti arhicunoscute, într-o versiune şi interpretare cât mai apropiate de original.
 
Povestea sa este una specială şi datorită faptului că a trăit la Constanţa, în preajma regretatului actor Jean Constantin, care i-a lăsat moştenire multe dintre obiectele sale preferate, printre care şi barca. De-a lungul anilor, Ionuţ Galani a lansat patru albume: „Palamakia“, „Cu Luna eu vorbesc“, „35 live Tranda Pende“ şi „Greek summer“.
 
 
Bouzoukia Live - Ionuţ Galani & Matthaios Giannoulis

(https://www.facebook.com/events/1074755832663626/)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.