În cadrul săptămânii „Şcoala altfel” Spectacole inedite pe scena Casei de Cultură

În luna aprilie, în cadrul săptămânii „Şcoala altfel”, Leon Magdan, cunoscut datorită emisiunii „Românii au talent”, va susţine mai multe spectacole inedite, ce vor avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa.
 
Luni, 6 aprilie, pentru elevii din clasele I-VIII, profesorul de joacă Leon Magdan va genera momente de uimire, umor şi bună dispoziţie. Spectatorii se vor întâlni şi cu magicianul Antonio, care va fi prezent în calitate de invitat special. Vor avea loc trei reprezentaţii, la următoarele ore: 10.00, 12.00 şi 14.00. Biletele se vând în şcoli, la preţul de 15 lei.
 
Marţi, 7 aprilie, special pentru liceeni, Leon Magdan şi magicianul Antonio revin la Casa de Cultură. Doi norocoşi vor câştiga o excursie de o zi, cu sport extrem inclus. Câştigătorii vor fi însoţiţi de Leon Magdan. Reprezentaţiile vor avea loc la orele 12.00 şi 14.00. Biletele se vând în licee, la preţul de 15 lei.
 
De asemenea, miercuri, 8 aprilie, tot pentru elevii claselor I-VIII, Leon Magdan va susţine trei reprezentaţii, la orele 10.00, 12.00, respectiv 14.00. Biletele se vând în şcoli, la acelaşi preţ.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.