Târgul „Constanța cu flori", pe platoul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski". Intrarea este liberă! (galerie foto)


Târgul „Constanța cu flori" așteaptă constănțenii pe platoul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski"!

Îngrijite de mâini iubitoare, sute de flori au fost aduse cu mare drag de producătorii din județ la târgul „Constanța cu flori", pentru a vă înveseli și împrospăta casa și grădina! Vor fi patru zile în care vă puteți bucura de parfumul magic al florilor de sezon, pe platoul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski"!


Cei prezenți la târg pot alege dintr-o gamă variată de flori precum crizantemele, mușcatele curgătoare, mușcatele zonale, clopoțeii, begoniile, ciclamele, florile de piatră sau lavandă din lanurile de la Pecineaga.

Totodată, vizitatorii pot cumpăra arbuști, produse apicole, ghivece din ceramică și produse de îngrijire pentru flori și produse fito-sanitare.

Târgul se desfășoară între orele 11:00 - 19:00, iar intrarea este liberă!

Sursă foto: Primăria Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Târgul Constanța cu Flori Parcul Teatrului „Oleg Danovski”, gazda celui mai colorat și parfumat eveniment (galerie foto)

13 Sep 2019 3533

#Rezist a ajuns și pe mărțisoare

26 Feb 2017 2900

Fotoreportaj Viitoarele mirese constănţene se pregătesc pentru cea mai importantă zi din viaţa lor (video)

09 Apr 2016 4946