Tribut pentru cariera lui Freddie Mercury, în Club Doors

Fanii constănțeni ai lui Freddie Mercury au motive de bucurie. Solistul şi actorul profesionist Joseph Lee Jackson, ce activează ca „impersonator” Freddie Mercury de mai bine de 15 ani, vine la malul mării. Acesta va aduce din magia electrizantă a unui show Queen în clubul constănţean Doors.
 
Evenimentul este programat sâmbătă, 28 martie, de la ora 21.00. Biletele pentru concert pot fi găsite la sediul clubului, la preţul unic de 40 de lei.
 
Joseph Lee Jackson, anul trecut, a obţinut premiul pentru cel mai bun tribut din Marea Britanie. Artistul a concertat pe Wembley şi în numeroase săli de prestigiu din Europa.

În calitate de compozitor, Freddie Mercury a scris numeroase hit-uri internaţionale, dintre care amintim "Killer Queen", "Bohemian Rhapsody", "We Are The Champions", "Little Thing Called Love". În decursul carierei, a lansat şi două albume solo, "Mr. Bad Guy" (1985) şi "Barcelona" (1988). Deşi pe scenă Mercury era extravagant, în viaţa reală era mai retras, acordând puţine interviuri de-a lungul timpului. Una dintre cele mai impresionante performanţe ale lui Mercury cu formaţia Queen a avut loc în anul 1985, la Live Aid, unde 72.000 de oamenii l-au aplaudat şi au cântat împreună cu el. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.