Evenimente in Constanta

Un eveniment cultural cu scop caritabil „Marele Bal al Constanței” - evenimentul de poveste al primăverii


Luna Mărțișorului debutează cu un spectacol ce va readuce atmosfera de basm de odinioară, la Pavilionul Expozițional Constanța, sâmbătă, 7 martie.

„Marele Bal al Constanței” este evenimentul primăverii dedicat atât doamnelor și domnișoarelor, cât și iubitorilor de muzică clasică și reunește prestigioși soliști de operă alături de orchestra și corul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, sub bagheta talentatului dirijor Ionuț Pascu.

Va fi un regal de partituri din repertoriul internațional, dar și o diversitate de ritmuri precum valsuri, tangouri sau canțonete precum și piese celebre de dragoste ce aparțin unor artiști celebri la nivel mondial: Celine Dion, Tom Jones, Elvis Prestley, Engelbert Humperdinck, Frank Sinatra sau Andy Williams. Biletele sunt disponibile pe platforma www.iabilet.ro, la prețul de 300 lei.

„Ne-am dorit să reamintim constănțenilor de prestanța evenimentelor de odinioară și totodată să le oferim doamnelor un cadou de neuitat. Am vrut să ne întoarcem puțin în trecut, atunci când petrecerile aveau o eleganță aparte. Pornind de la ținutele invitaților, artiștii, meniul selectat și decorurile – totul ne va transpune, pentru câteva ore, într-un basm. Cred că este important să readucem publicului constănțean meloman un repertoriu de top și totodată variat, artiști de elită – într-o atmosferă festivă, unică. Consider că astfel de spectacole se adresează unor categorii speciale de spectatori și, totodată, cred că acest eveniment va deveni o tradiție aici, la Constanța” declara Doina Voivozeanu, directorul general al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.

„Va fi o atmosferă de vis. Propunem constănțenilor un eveniment aparte, o sărbătoare a doamnelor, a bunului gust și a muzicii clasice. Ținuta recomandată este cea elegantă, iar invitații sunt așteptați la Pavilionul Expozițional Constanța începând cu ora 19:00. Pe lângă un spectacol de excepție, îi vom aștepta pe constănțeni într-o atmosferă de sărbătoare, cu un meniu creat exclusiv pentru acest eveniment, dar și un ring de dans potrivit pentru toți care doresc să își invite partenera la un vals. Ne-am gândit la toate aspectele, pentru că acest Bal să devină un eveniment de referință pentru orașul nostru”, susține Ionuț Pascu, reprezentantul Aida Events.

Cu ocazia evenimentului, vor fi donate către Pavilionul Expozițional Constanța două ecrane uriașe LED, foarte utile în prezentarea acțiunilor viitoare.

Sumele obținute din vânzarea biletelor pentru „Marele Bal al Constanței” vor fi folosite pentru susținerea unor proiecte ale Direcției Județene de Protecție Socială Constanța. Pentru mai multe detalii, sunt disponibile numărul de telefon 0722.287.520 și/sau adresa de email johnpascu@yahoo.com.


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu, ultramaraton caritabil de Ziua Principatelor Române

30 Jan 2020 965

Concert caritabil cu Dan Bittman şi Marius Baţu

20 Jan 2020 1618

Acțiune umanitară inițiată de polițiștii de frontieră tulceni. Copiii i-au răsplătit cu colinde și îmbrățișări (galerie foto)

13 Dec 2019 668

Eveniment caritabil Spectacol în Sala Sporturilor din Constanța, cu ocazia Charity Basketball Game (galerie foto)

11 Dec 2019 1906

Meci caritabil în Constanța. Vor fi restricționate parcările din zonă (galerie foto)

10 Dec 2019 1109

Eveniment caritabil „Pași mari pentru copii mici”, pentru copiii cu epilepsie

27 Oct 2019 870

Tragedie. Primarul oraşului polonez Gdansk, Pawel Adamowicz, a murit după ce a fost înjunghiat în fața a sute de oameni

14 Jan 2019 897

Va fi însoţit de Ioan Chifu, din Năvodari Militarul Laurenţiu Cobzaru participă pe 24 ianuarie la o nouă alergare cu scop caritabil (galerie foto)

09 Jan 2019 1487

Imagini de la eveniment"Oricine poate fi Moș Crăciun". Show total la meciul caritabil de baschet de la Constanța (galerie foto+video)

15 Dec 2018 1705

„Oricine poate fi Moş Crăciun“ Eveniment caritabil în Sala Sporturilor din Constanţa. Meci MK All Stars / NATO Forces - Phoenix Ştiinţa

15 Dec 2018 1327

Spectacol caritabil de operă în sprijinul prematurilor de la Spitalul Județean Constanța

04 Dec 2018 1384

“X-Mas Lash Marathon”, un eveniment caritabil de înfrumusețare la Hotel Malibu din Mamaia

03 Dec 2018 1201

Zi de naştere a alergătorului Laurenţiu Cobzaru sărbătorită special. La ce eveniment a participat militarul (galerie foto)

10 Oct 2018 1500

Eveniment caritabil 50 de alergători au participat la „Crosul celor mari pentru cei mici“ (galerie foto)

25 Jun 2018 1545

10.000 dolari au fost adunați în cadrul crosului caritabil „Rompetrol Run and Care”. Angajații KMG International au participat la eveniment

11 Jun 2018 1008