La malul mării Workshop inedit de tobe africane

Florin Romaşcu, component al formaţiei Sistem, vine la malul mării cu un workshop inedit de tobe africane (djembe). Evenimentul este programat în clubul constănţean Doors, sâmbătă, 30 mai, începând cu ora 15.30.

Cursurile de tobe africane reprezintă o modalitate rapidă şi naturală de a dezvolta anumite capacităţi sau de a relaxa participanţii. O sesiune este formată din două reprize de 40 de minute, cu o pauză de 20 de minute. „Prima repriză este cea de acomodare şi de cunoaștere a pulsului ritmic interior şi exterior (al lumii tale interioare care se mișcă în cea din exterior). În a doua repriză încercăm să stimulăm creativ ritmul personal şi să-l dinamizăm sau să-l temperăm după cum este cazul”, precizează organizatorii pe pagina oficială a evenimentului.

Preţul unui bilet este de 50 de lei. În cazul în care preţul nu este achitat anticipat, înscrierea este anulată. Numărul maxim de participanți este de opt-zece persoane. Înscrierile se fac la numărul de telefon 0724 017 318 sau pe e-mail (tobe.africane@yahoo.com). 

Ce este un Djembe?

Djembe este un instrument de percuție tradiţional african al cărui nume se traduce prin expresia „toată lumea se adună în pace". Este format din trei elemente primordiale: lemn, piele şi metal. Tribul Malinke spune că un percuţionist desăvârşit poate să facă un djembe pentru a spune poveştile sufletului. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.