Numerologie

Calea Vietii, sau Numarul Destinului Cine sunt si in ce directie ma indrept?

Calea Vietii este numarul obtinut prin adunarea cifrelor care apar in data nasterii. Calea Vietii prezinta doua dimensiuni principale: una tine de abilitati, talente, inclinatii, caracter si personalitate; cealalta tine de natura drumului pe care il avem de parcurs in aceasta viata, cu rascrucile, ocolisurile, obstacolele mai mult sau mai putin dificile pe care le vom avea de infruntat, dar si oportunitatile si ocaziile favorabile.
Parcurgerea drumului indicat de Calea Vietii deschide oportunitati catre realizarea evolutiei spirituale. A recunoaste acest drum ca fiind parte integranta din noi insine inseamna a fi in acord cu natura noastra spirituala.
Calea Vietii poate fi comparata cu o calatorie; o calatorie ce presupune un punct de pornire, unul terminus si o serie de opriri in diverse statii pe parcurs. Fiecare statie reprezinta o experienta legata de o intalnire, o relatie, un castig, o pierdere, un accident, o nastere, o casatorie si asa mai departe.

De felul in care ne raportam la aceste experiente depinde progresul nostru spiritual sau, dimpotriva, regresul. Drumul in sine nu contine nici o lectie; noi suntem cei care le extragem, noi suntem cei care transformam aceste experiente in trepte catre fericire si implinire, intelegere si pace interioara – sau catre suferinta, dezamagire, iluzie, neimplinire, esec.

Drumul reprezinta o oportunitate, nu o conditie. Evolutia spirituala nu este obligatorie pengtru nimeni. La urma urmei, nu suntem obligati sa traim o viata armonioasa si echilibrata, impacati cu alegerile pe care le-am facut si cu drumul pe care l-am ales. Fericirea nu este o conditie a vietii; ea reprezinta o oportunitate, o alegere.

Evolutia spirituala nu are de-a face cu succesul financiar sau profesional, si nici cu pozitia sociala. Ea are legatura cu sentimentul ca ne aflam la locul potrivit si ca luam decizia corecta din punct de vedere spiritual – lucru care nu intotdeauna coincide cu ideea de dreptate umana, asa cum este ea inteleasa in diferite epoci ale istoriei omenirii.

Pentru fiecare numar exista doua rubrici: “In curs de maturizare”, si “La maturitate”. Atentie! Cand spun “la maturitate”, nu ma refer la varsta fizica, ci la maturizarea emotionala si spirituala. Sunt persoane care nici macar la batranete nu ajung sa inteleaga lectiile vietii, si atunci in nici un caz nu putem vorbi de maturizare. Depinde de fiecare in parte sa extraga din experientele pe care viata i le ofera (situatii, intamplari, intalniri, relatii, castiguri, pierderi etc.) invataturi utile pentru evolutia sa spirituala.

Articolul integral aici: numereledestinului.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O femeie a pus la cale o înșelăciune cu care a reușit să păcălească mai multe persoane timp de un an. Cum acționa suspecta

21 Feb 2019 507

Imagini de la eveniment. Accident pe calea ferată la Constanța. Un bărbat a fost lovit de tren. Victima a decedat (galerie foto+video)

21 Feb 2019 2041

Anunţ important al RADET Constanța. Când se vor efectua citirile contoarelor de energie termică montate la consumatori (document)

21 Feb 2019 410

Investiţie imobiliară pe bulevardul 1 Mai vechi. Ce pune la cale Aries Shipping. Decizia, la mâna Primăriei Constanţa (document)

21 Feb 2019 912

Litoral Real Invest, certificat de urbanism de la Primăria Constanţa. Ce pun la cale investitorii

18 Feb 2019 584

Şofer de TIR, ajuns la închisoare pentru un jaf. Pentru ce și-a pus libertatea în joc

16 Feb 2019 507

Un șofer de 18 ani a intrat cu viteză mare în parcarea unui mall. A spulberat cinci mașini

14 Feb 2019 449

Tâlhărie ca în filme pusă la cale de mai mulți tineri din Constanța. Incredibil ce plan au aplicat pentru a fura un telefon

12 Feb 2019 1289

UPDATE. Un tren de călători a deraiat în județul Bistrița Năsăud. Traficul feroviar este oprit în zonă

10 Feb 2019 443

Constanța Acțiune a polițiștiilor de la Transporturi. Taximetrist fără licență, sancționat

09 Feb 2019 822

Înșelăciune pusă la cale de un bărbat ajutat de doi curieri. Cum acționau suspecții și ce valoare are prejudiciul (galerie foto)

06 Feb 2019 563

Proiect în transparenţă decizională Cum luptă Ministerul Transporturilor cu copacii care riscă să cadă pe liniile de cale ferată

06 Feb 2019 373

Tragedie la Buzău Un bărbat şi-a pus capăt vieţii în gară. Cum s-a întâmplat

03 Feb 2019 460

Constanţa Poliţiştii locali au demolat construcţiile ridicate ilegat pe strada Munții Tatra din Palas (galerie foto+video)

01 Feb 2019 940

Medicul, angajat la o clinică privată din Constanţa Începe judecata unui anestezist acuzat de moartea unei paciente

30 Jan 2019 635