Numerologie

Calea Vietii, sau Numarul Destinului Cine sunt si in ce directie ma indrept?

Calea Vietii este numarul obtinut prin adunarea cifrelor care apar in data nasterii. Calea Vietii prezinta doua dimensiuni principale: una tine de abilitati, talente, inclinatii, caracter si personalitate; cealalta tine de natura drumului pe care il avem de parcurs in aceasta viata, cu rascrucile, ocolisurile, obstacolele mai mult sau mai putin dificile pe care le vom avea de infruntat, dar si oportunitatile si ocaziile favorabile.
Parcurgerea drumului indicat de Calea Vietii deschide oportunitati catre realizarea evolutiei spirituale. A recunoaste acest drum ca fiind parte integranta din noi insine inseamna a fi in acord cu natura noastra spirituala.
Calea Vietii poate fi comparata cu o calatorie; o calatorie ce presupune un punct de pornire, unul terminus si o serie de opriri in diverse statii pe parcurs. Fiecare statie reprezinta o experienta legata de o intalnire, o relatie, un castig, o pierdere, un accident, o nastere, o casatorie si asa mai departe.

De felul in care ne raportam la aceste experiente depinde progresul nostru spiritual sau, dimpotriva, regresul. Drumul in sine nu contine nici o lectie; noi suntem cei care le extragem, noi suntem cei care transformam aceste experiente in trepte catre fericire si implinire, intelegere si pace interioara – sau catre suferinta, dezamagire, iluzie, neimplinire, esec.

Drumul reprezinta o oportunitate, nu o conditie. Evolutia spirituala nu este obligatorie pengtru nimeni. La urma urmei, nu suntem obligati sa traim o viata armonioasa si echilibrata, impacati cu alegerile pe care le-am facut si cu drumul pe care l-am ales. Fericirea nu este o conditie a vietii; ea reprezinta o oportunitate, o alegere.

Evolutia spirituala nu are de-a face cu succesul financiar sau profesional, si nici cu pozitia sociala. Ea are legatura cu sentimentul ca ne aflam la locul potrivit si ca luam decizia corecta din punct de vedere spiritual – lucru care nu intotdeauna coincide cu ideea de dreptate umana, asa cum este ea inteleasa in diferite epoci ale istoriei omenirii.

Pentru fiecare numar exista doua rubrici: “In curs de maturizare”, si “La maturitate”. Atentie! Cand spun “la maturitate”, nu ma refer la varsta fizica, ci la maturizarea emotionala si spirituala. Sunt persoane care nici macar la batranete nu ajung sa inteleaga lectiile vietii, si atunci in nici un caz nu putem vorbi de maturizare. Depinde de fiecare in parte sa extraga din experientele pe care viata i le ofera (situatii, intamplari, intalniri, relatii, castiguri, pierderi etc.) invataturi utile pentru evolutia sa spirituala.

Articolul integral aici: numereledestinului.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministrul Transporturilor vizită nocturnă la podul de pe magistrala feroviară Bucureşti-Constanţa

25 Aug 2019 426

Preotul din Constanţa cercetat de DIICOT Iaşi rămâne în arest

08 Aug 2019 570

5 august - Sfântul Ioan Iacob, sihastrul român de la Hozeva

05 Aug 2019 765

Secundele fac diferența între viață și moarte. Un pompier a salvat viața un copil pe cale să se înece

05 Aug 2019 641

Cantităţi record de cocaină confiscată. Vezi care este ţara devenită placa turnantă pentru traficul cu acest drog

04 Aug 2019 481

FC Viitorul s-a despărţit de Bas Kuipers şi Najib Ammari

31 Jul 2019 626

UPDATE Un autoturism a fost acroşat de un tren, în Bistriţa-Năsăud. Două persoane au decedat. Circulaţia feroviară a fost întreruptă

28 Jul 2019 573

Revista presei locale

24 Jul 2019 542

Decizia nu este definitivă Magazinul Profi a pierdut procesul cu Protecţia Consumatorilor Constanţa. Ce amendă are de primit

23 Jul 2019 2211

Ce pune la cale societatea Pescărușul Vesel SRL, care a obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism

20 Jul 2019 654

Primăria Cumpăna face apel către locuitorii comunei - „Ansamblul locurilor de joacă a fost dezmembrat prin slăbirea șuruburilor, ceea ce a pus în pericol viața copiilor“ (galerie foto)

20 Jul 2019 626

Restricții de circulație pe drumurile spre munte!

18 Jul 2019 625

Circulaţia rutieră va fi oprită pe DN3 Bucureşti-Călăraşi, timp de 24 ore

16 Jul 2019 714

Încep lucrările de reparații și consolidare la podul de cale ferată Constanța

14 Jul 2019 588

Acțiune la nivel național. Prevenirea și combaterea faptelor cu violență

13 Jul 2019 395