51 de proiecte pe ordinea de zi Bunuri imobile scoase la mezat de CLM Constanţa (convocator)

 
Întrunirea are loc în sala Remus Opreanu a Consiliului Judeţean Constanţa, pe ordinea de zi fiind incluse 51 de proiecte de hotărâre, toate initiate de primarul interimar Decebal Făgădău. Printre proiectele ce vor fi supuse la vot se numără şi cel privind declararea ca vacant a unui loc de consilier municipal ca urmare a demisiei liberalei Ana Marcu. Alte proiecte ce vor fi supuse atenţiei se referă la rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al RAEDPP Constanţa, modificarea şi completarea HCL nr.246/2014 privind stabilirea impozitelor şi taxelor pentru anul 2015, precum şi vânzarea prin negociere direct a unor bunuri immobile (terenuri şi/sau clădiri) ce aparţin domeniul privat al municipalităţii.
Consilierii vor da undă verde şi proiectului privind participarea Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa la “Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional – Programul Rabla 2015” şi, în aceeaşi şedinţă, li se cere aprobarea mai multor Planuri Urbanistice Zonale, dintre care două sunt iniţiate de Nejloveanu Nicolae şi Bittar Ahmad.
La punctul 44 pe ordinea de zi a fost trecut proiectul de hotărâre privind emiterea acordului  Consiliului local al municipiului Constanţa în vederea preluării din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Culturii în domeniul public al municipiului Constanţa şi în administrarea Consiliului local al municipiului Constanţa a monumentului Mitropolitului Andrei Şaguna amplasat pe bd. Alexandru Lăpuşneanu nr.13.
Nu în ultimul rând, viceprimarul Făgădău va supune votului şi proiectul de hotărâre prin care lunile aprilie şi octombrie vor fi declarate ca “Luna curăţeniei”. 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Întâlnire dintre operatorii turistici cu activitate pe raza județului Tulcea și factori de decizie din domeniu (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 290

LIVE TEXT Ședință extraordinară a Consiliului Județean Constanța. Ordinea de zi, suplimentată cu încă un proiect (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Apr 2024 788

Consilierii județeni din Constanța se întrunesc pentru a aproba actualizarea indicatorilor tehnico – economici pentru reabilitarea Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” (DOCUMENT)

16 Apr 2024 293

LIVE Text Vlad Matei Pascu, la Tribunalul Constanța. Instanța a rămas în pronunțare (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 1046

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 432

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța Magistratul Iulia Opariuc Dan, aleasă președinte BEJ și magistratul Traian Iancu Laurențiu, locțiitor

15 Apr 2024 1088

Ședință CJ Constanța Sumă de peste patru milioane de euro alocată pentru reabilitarea Bibliotecii Județene. Este vizată creșterea eficienței energetice (DOCUMENT)

14 Apr 2024 473

Ședință Consiliul Județean Constanța Reabilitarea, modernizarea și dotarea „Casei Albe” din Constanța, estimată la peste 11,2 milioane de euro!

14 Apr 2024 816

Prefectul județului Constanța a renunțat la procesul cu primarul din Agigea. Cât trebuie să plătească pentru cheltuielile de judecată

13 Apr 2024 489

Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință extraordinară. Ce proiecte sunt înscrise pe ordinea de zi? (DOCUMENTE)

12 Apr 2024 926

Firme Constanța Acționarii Neptun-Olimp, convocați în AGA. Vor supune la vot închirierea terenului Complexului Maramureș din Olimp

05 Apr 2024 392

Judecătorii au anulat cererea de chemare în judecată formulată de Mega Instal Gaz Service SRL în contradictoriu cu Consiliul Local şi Primăria Limanu

04 Apr 2024 444

Justiție Constanța Euro Audit Service SRL, obligată de instanță să achite CN APM Constanța cheltuielile de judecată

03 Apr 2024 500

Consiliul Local al comunei Valu lui Traian, convocat în ședință extraordinară. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

29 Mar 2024 685

Vești bune pentru veteranii din teatrele de operații! Ce decizie s-a luat în ședința Consiliului Local Municipal Constanța

29 Mar 2024 462