Sedinte consiliu

CL Chirnogeni este convocat în ședință ordinară, programată curând (document)

Consiliul Local Chirnogeni este convocat în ședință ordinară, în data de 30 septembrie, la ora 14.00, în sala de ședințe a Consiliului Local. Pe masa consilierilor se vor afla șase proiecte de hotărâre, și anume:
 
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării organigramei și a statului de funcții al aparatului de specialitate al primarului comunei Chirnogeni, județul Constanța.
  • Proiect de hotărâre privind interzicerea afișajului în stațiile de așteptare amplasate pe domeniul public al comunei Chirnogeni.
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea extinderii rețelei de alimentare cu energie electrică pe strada Zorilor, strada Dispensarului și strada Prelungirea Dispensarului, localitatea Chirnogeni, comuna Chirnogeni.
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli la data de 30 septembrie.
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea alocării spațiului necesar funcționării centrului de permanență medicală din localitatea Plopeni, comuna Chirnogeni.
  • Proiect de hotărâre privind dare în folosință gratuită a suprafeței de teren de 5.038 mp, din domeniul public al comunei Chirnogeni, în vederea construirii și punerii în funcțiune a extinderii rețelei de distribuție Chirnogeni, strada Recoltei și reabilitării rețelei de distribuție, strada Recoltei și strada Bisericii, din cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a SC RAJA SA Constanța, în perioada 2014-2020.
 Inițiatorul proiectelor de hotărâre este primarul localității Chirnogeni, Manta Gheorghe. 


Sursă foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Curtea de Conturi Pentru parcul eolian din Chirnogeni nu s-a încasat impozit pe clădiri. Suma este uriaşă! (document)

15 Feb 2017 3523

IPS Teodosie va sfinți mâine biserica din Credința

08 Jun 2012 814

Arhiepiscopul Tomisului va sfinţi, mâine, cartierul Henri Coandă

07 Jun 2012 956