Sedinte consiliu

Consiliul Județean Constanța, convocat în ședință extraordinară

  • Consiliul Județean Constanța este convocat în ședință extraordinară.

Consiliul Județean Constanța este convocat în ședință extraordinară pentru data de 6 iulie 2020, ora 13,00, în sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Județean Constanța.
 
  1. Proiect de hotărâre privind încetarea calităţii de consilier judeţean a doamnei Lebidov Steluţa şi redobândirea calităţii de consilier judeţean a domnului Banias Emil Sorin.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
  1. Proiect de hotărâre privind  repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a unor sume din cote defalcate din impozitul pe venit în anul 2020 pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, pentru susţinerea programelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală, precum şi pentru cheltuielile de funcţionare pe care unităţile administrativ-teritoriale din judeţ, în mod justificat, nu le pot finanţa din veniturile proprii, inclusiv din impozitul pe venit repartizat şi din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
  1. Proiect de hotărâre privind  repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din T.V.A. pe anul 2020, pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri şi cheltuieli şi a Listei obiectivelor de investiţii ale Judeţului Constanţa, pe anul 2020.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Caietului de obiective elaborat în vederea organizării concursului de proiecte de management pentru Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Comisiei pentru concursul de proiecte de management la Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
            Art.2. - Proiectele de hotărâri vor fi puse la dispoziția consilierilor județeni prin intermediul site-ului Consiliului Județean Constanța la secțiunea „proiecte ședință CJC”;
             - Proiectele de hotărâri menționate mai sus vor fi analizate și avizate de către Comisiile de specialitate ale Consiliului Județean Constanța;
            - Se pot formula și depune amendamente cu privire la aceste proiecte de hotărâri în scris pe adresa de e-mail a Consiliului Județean Constanța (consjud@cjc.ro) sau la sediul Consiliului Județean Constanța din b-dul Tomis nr.51.
            Art.3.  Prezenta dispoziție va fi adusă la cunoștința locuitorilor județului Constanța prin mass media și prin afișarea pe pagina de internet a Consiliului Județean Constanța.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#alegerilocale2020 Forumul minorităților din Dobrogea. Este oficial. PNL Constanța și UDTTMR, protocol pentru alegerile locale

31 Jul 2020 750

A patra ediție a proiectului cultural „Arderi Arhaice/Arderi Experimentale” (galerie foto)

27 Jul 2020 1902

#alegerilocale2020 UDTTMR și-a pus reprezentanții pe listele liberalilor

27 Jul 2020 2848

Cabinetul președintelui CJC, transformat în „Agenție de Ocupare Profesională” pentru PSD-iștii rămași fără loc de muncă. Studiu de caz - Nicoleta Bercaru

25 Jul 2020 2601

Dosarul lui Boris Parpală, fost inspector CJC, a ajuns la Curtea de Apel. Când va avea loc primul termen

22 Jul 2020 468

Angajată a Consiliului Județean Constanța, depistată pozitiv la testul pentru SARS-COV-2. În autoizolare la domiciliu va intra și președintele CJC

17 Jul 2020 1531

Tichie de mărgăritar! Consiliul Județean Constanța cumpără gazon pentru amenajarea spațiilor verzi

17 Jul 2020 545

Răzvan Filipescu, candidatul Pro România la președinția CJC propune realizarea unor oboare județene care se pot transforma inclusiv în Târguri de Crăciun sau Paște (galerie foto)

16 Jul 2020 1942

Fostul șef al uneia dintre cele mai importante instituţii din Constanţa a luat cu executare în primă instanță. Judecătorii și-au motivat decizia

16 Jul 2020 1585

LIVE TEXT & VIDEO Ședință extraordinară de CJC. S-a negociat pe bani până în ultima clipă (galerie foto)

13 Jul 2020 2298

PMP arbitrează meciul dintre Țuțuianu și PNL din Consiliul Județean și anunță că va susține doar o repartizare echilibrată a banilor către primării

11 Jul 2020 2322

Abuz în serviciu Nicușor Constantinescu, fostul președinte CJC, condamnat definitiv la patru ani de închisoare

10 Jul 2020 1748

CJC, butoi de pulbere. Ședințe extraordinare convocate în aceeași zi. Liberalii nu cred în bunăvoința lui Horia Țuțuianu, până nu văd sumele repartizate (documente)

10 Jul 2020 1288

Consiliul Județean Constanța, convocat în ședință extraordinară (document)

09 Jul 2020 564

Oficial! Consiliul Județean Constanța a pierdut în fața lui Nicușor Constantinescu!

08 Jul 2020 1681