Sedinte consiliu

Consiliul Judeţean Constanţa, convocat în şedinţă ordinară. Iată proiectele de pe ordinea de zi!

În conformitate cu dispoziţiile art. 94 alin. 1 şi 3 din Legea nr. 215/2001 a administraţiei publice locale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se convoacă Consiliul Judeţean Constanţa în şedinţă ordinară, pe data de 29.09.2017, ora 11.00, în Sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Judeţean Constanţa, cu următorul proiect al ordinii de zi:  
 
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de Ocupare a Funcțiilor Publice din cadrul Direcției Publice Județene de Evidență a Persoanelor Constanța, pentru anul 2018.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii licenței de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale, conform Legii serviciilor de transport public local nr.92/2007, operatorului de transport S.C.Flaviu Transcom S.R.L.Iniţiator : Vicepreședinte – Palaz Claudiu Iorga.
 3. Proiect de hotărâre privind acualizarea programului de transport public de persoane prin curse regulate în trafic județean, valabil în perioada 2014-2019, prin modificarea graficului de circulație corespunzător traseului cod 34 Constanța – Agigea - Sanatoriu.Iniţiator : Vicepreședinte – Palaz Claudiu Iorga.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Programului cu obiectivele şi lucrările de drumuri şi poduri pentru anul 2017, finanţate din bugetul Consiliului Judeţean Constanţa. Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017 pentru Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori”- Constanța.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017  pentru Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros”- Constanța.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017 pentru Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul”- Constanța.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017 pentru Centrul Judeţean de Resurse și de Asistenţă Educațională - Constanţa.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri și cheltuieli și a Listei de investiții pe anul 2017 pentru Biblioteca Județeană „I.N.Roman” - Constanța.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri și cheltuieli și a Listei de investiții pe anul 2017 pentru Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” - Constanța.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
 11. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei și a Statului de funcții de la Teatrul de Stat Constanța.      Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
 12. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017 la Teatrul de Stat Constanța.      Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
 13. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2017 şi modificarea listei de investiţii pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.      Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia. 
 14. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli și modificarea Listei de investiții, pe anul 2017, ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului  Constanța.      Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
 15. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr.103/28.04.2017 privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru achitarea arieratelor, susținerea programelor de dezvoltare locală și pentru susținerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală pe anul 2017.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
 16. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr.199/28.07.2017 privind reapartizarea pe unități administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru achitarea arieratelor, susținerea programelor de dezvoltare locală și pentru susținerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală pe anul 2017.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
 17. Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei Consiliului de Administraţie al Centrului Cultural Judeţean Constanţa “Teodor T. Burada”.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
 18. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza SF/DALI aferenţi Proiectului “Reabilitare energetică a clădirilor Centrului de Plasament Antonio, Constanţa”. Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
 19. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza SF/DALI aferenţi Proiectului “Reabilitare  energetică a clădirilor Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă , Constanţa”. Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
 20. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza SF/DALI aferenţi Proiectului “Reabilitare energetică a clădirilor Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Poarta Albă”. Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
 21. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de Parteneriat pentru derularea Proiectului “Reabilitare energetică a clădirilor Centrului de Plasament Antonio, Constanţa”. Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
 22. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de Parteneriat pentru derularea Proiectului “Reabilitare energetică a clădirilor Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă, Constanţa”.  Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
 23. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de Parteneriat pentru derularea Proiectului “Reabilitare energetică a clădirilor  Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Poarta Albă”. Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
 24. Proiect de hotărâre privind aprobarea  modificării componenţei nominale a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Constanţa. Iniţiator : Vicepreşedinte – Learciu Dumitru Daniel
 25. Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului referitor la constituirea Judeţului Constanţa ca parte civilă în dosarul penal nr.2407/P/2016 aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
 26. Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului referitor la constituirea Judeţului Constanţa ca parte civilă în dosarul penal nr.2404/P/2016 aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.
 27. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului propriu de venituri și cheltuieli și a listei obiectivelor de investiții ale Județului Constanța pe anul 2017.Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Este şedinţa Consiliului Judeţean Constanţa. Ce se discută. Proiecte interesante. Cine sunt iniţiatorii

28 Sep 2018 1724

Consiliul Judeţean Constanţa, convocat în şedinţă ordinară. Lista proiectelor incluse pe ordinea de zi

21 Sep 2018 377

Consiliul Local al comunei Mircea Vodă, convocat în şedinţă ordinară (document)

21 Sep 2018 250

Consiliul comunei Cumpăna, convocat în şedinţă extraordinară

14 Sep 2018 456

Consiliul Local Municipal Medgidia, convocat în şedinţă ordinară. 14 proiecte, pe ordinea de zi

23 Aug 2018 372

Consiliul Local al comunei Mircea Vodă, convocat în şedinţă ordinară (document)

23 Aug 2018 288

Consiliul Local al comunei Mircea Vodă, convocat în şedinţă ordinară (document)

24 Jul 2018 537

Consiliul Local al comunei Valu lui Traian, convocat în şedinţă ordinară. 25 de proiecte, pe ordinea de zi

29 Jun 2018 583

Liberalii susţin că la presiunea lor se întâmplă acest lucru După ce, la şedinţa de Consiliu, aleşii i-au respins 26 de proiecte, primarul Decebal Făgădău a emis o notă internă! (document)

09 Jun 2018 1746

Consiliul Local Municipal Medgidia, convocat în ședință ordinară. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

23 Apr 2018 720

Consiliul Judeţean Constanţa, convocat astăzi în şedinţă extraordinară. Lista proiectelor incluse pe ordinea de zi (galerie foto)

04 Apr 2018 1166

Consiliul Local al comunei Mircea Vodă, convocat în şedinţă ordinară. Ordinea de zi (document)

23 Mar 2018 366

PMP Constanţa vrea să marcheze centenarul Unirii Basarabiei cu România printr-o şedinţă solemnă de Consiliu Judeţean

23 Feb 2018 730

LIVE TEXTAstăzi, şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean Constanţa. 27 de proiecte pe ordinea de zi

28 Nov 2017 2411

Propus cetăţean de onoare al Constanţei Directorul CS Farul, Ilie Floroiu, iese la pensie. Festivitate la Casa de Cultură

23 Nov 2017 1273

Şedinţă ordinară la Primăria comunei Cumpăna. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

18 Aug 2017 2034

Primăria Medgidia convoacă consiliul local în şedinţă de îndată

17 Aug 2017 1888

Şedinţă de Consiliu Local Ce proiecte propune Făgădău - rectificare bugetară, garantarea unui împrumut şi impozite mărite pentru clădiri-ruină

26 Jun 2017 2406

Ce s-a descoperit la ultima verificare Astăzi începe controlul anual al Curţii de Conturi la Primăria Constanţa

02 May 2017 3900

Consiliul Judeţean Constanţa, convocat în şedinţă ordinară. Vezi proiectele de pe ordinea de zi (document)

21 Feb 2017 1624

Ședință ordinară la Consiliul Local Techirghiol (document)

20 Feb 2017 2783

Consiliul Local Valu lui Traian, convocat în ședință. Proiectele de pe ordinea de zi (document)

20 Feb 2017 1763

UPDATE Consiliul Local Mircea Vodă, convocat în ședință. Vezi proiectele de pe ordinea de zi (document)

17 Feb 2017 1437

Consiliul Local Cumpăna, convocat în ședință ordinară (document)

17 Feb 2017 1370

Consilierii locali din Pecineaga se întrunesc în şedinţă pe 9 ianuarie

05 Jan 2017 1142

Consiliul Local Valu lui Traian, convocat în ședință (document)

05 Dec 2016 1725

Ședință la Consiliul Local Peștera. 16 proiecte pe ordinea de zi (document)

25 Nov 2016 1487

Consiliul Local Tîrguşor, convocat în şedinţă (document)

23 Nov 2016 1620

Consiliul Local Mircea Vodă, convocat în şedinţă (document)

23 Nov 2016 1639

Consiliul Local Castelu, convocat în şedinţă (document)

15 Nov 2016 1417

Ședință de Consiliu Local la Cumpăna! Se schimbă componența consiliului

14 Nov 2016 1587

Consiliul Local Medgidia, convocat în şedinţă. Şase proiecte pe ordinea de zi (document)

14 Nov 2016 1546

Consiliul Local Mangalia, convocat în şedinţă. 46 de proiecte pe ordinea de zi (document)

31 Oct 2016 2431

Consilierii locali ai comunei 23 August sunt convocați în ședință ordinară (document)

28 Oct 2016 1782

Ședință de Consiliu Local la Pecineaga. Pe ordinea de zi apare proiectul privind rectificarea bugetului local (document)

28 Oct 2016 2028

Administrația din comuna Chirnogeni renovează Căminul Cultural din localitate (document)

26 Oct 2016 1142

Şedinţă de consiliu local la Valu lui Traian. Se dezbate preţul chiriilor ANL şi înfiinţarea unui serviciu de ecarisaj (document)

08 Oct 2016 1843

CL Chirnogeni este convocat în ședință ordinară, programată curând (document)

27 Sep 2016 1053

CL Pecineaga este convocat în ședință ordinară. Patru proiecte de hotărâre se vor afla pe masa consilierilor (document)

23 Sep 2016 1287

Consilierul Mihăilescu Cristian va depune jurământul în ședința ordinară a CL Constanța (document)

23 Sep 2016 1236

Consilierii locali ai comunei Crucea sunt convocați în ședință ordinară

22 Sep 2016 1193

Consilierii locali din Mircea Vodă se întâlnesc pentru ședință ordinară. 17 proiecte pe ordinea de zi (document)

22 Sep 2016 1102

Consiliul Local Cernavodă a aprobat rectificarea Bugetului Local pentru proiectele prioritare de anul acesta. Iată ce are Primăria în plan

30 Aug 2016 2843

Consilierii locali din Medgidia se pregătesc de ședință ordinară (document)

29 Aug 2016 905

Virgil Coman, propus pentru titlul de „Cetățean de Onoare al Municipiului Constanța“ în următoarea ședință de CLM (document)

25 Aug 2016 1935

Amendarea ROF CLM Consilierul local Andrei Popescu propune controlul banilor publici alocaţi agenţilor economici şi ONG-urilor! (documente)

24 Aug 2016 4481

Consiliul Județean Constanța se reunește miercuri în ședință ordinară. Iată lista completă de proiecte (document)

11 Aug 2016 1764

Consiliul local al municipiului Constanţa, convocat în şedinţă ordinară. 40 de proiecte pe ordinea de zi! (document)

22 Jul 2016 2658

Şedinţă ordinară pentru completarea Consiliului Judeţean Constanţa

04 Jul 2016 2045

La Medgidia, primarul a pregătit ordinea de zi pentru şedința extraordinară

27 Jun 2016 3355