Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Iată ce se va discuta

 • Printre proiecte, aprobarea Monografiei economico-militară a judeţului Constanţa, actualizarea devizului general pentru obiectivul „Extindere Delfinariu, municipiul Constanţa”, aprobarea iniţiativei „Administraţia Judeţeană – mai aproape de cetăţean”.
Consiliul Județean Constanța este convocat în ședință ordinară pentru data  în şedinţă ordinară pentru data de 30 iunie 2020, ora 13.00, în sistem de videoconferință,
cu următorul proiect al Ordinii de zi:
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului verbal al şedinţei Consiliului Judeţean Constanţa desfăşurată la data de 29 mai 2020.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea Monografiei economico-militară a judeţului Constanţa.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 • Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului referitor la constituirea Judeţului Constanţa ca parte civilă într-un dosar penal.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea iniţiativei „Administraţia Judeţeană – mai aproape de cetăţean”.
Inițiator: Vicepreşedinte – Palaz Claudiu Iorga
 • Proiect de hotărâre privind actualizarea devizului general pentru obiectivul „Extindere Delfinariu, municipiul Constanţa”.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 • Proiect de hotărâre privind darea în administrare a unui bun imobil, proprietate publică a Judeţului Constanţa către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA Constanţa în vederea edificării investiţiei „Amenajare intersecţie DN22 (E87) km 286+050 cu DJ226”.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 • Proiect de hotărâre privind împuternicirea Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa „în reorganizare, in judicial reorganisation, en redressment” să achiziţioneze servicii de cadastrare, servicii de expertiză tehnică şi servicii de întocmire documentaţii tehnice pentru DJ 392 Amzacea-Pecineaga-Vânători.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea evaluării anuale a managementului domnului Colesniuc Sorin Marcel, director/manager la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare pentru Teatrul de Stat Constanţa.Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea Caietului de obiective elaborat în vederea organizării concursului de proiecte de management pentru Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea Comisiei pentru concursul de proiecte de management la Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat între Unitatea Administrativ Teritorială Judeţul Constanţa şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa pentru derularea proiectului „Dotarea Centrelor sociale din cadrul DGASPC Constanţa în vederea consolidării capacităţii de gestionare a crizei sanitare Covid-19”.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 • Proiect de hotărâre privind stabilirea costurilor medii anuale pe 2020, pentru finanţarea serviciilor sociale destinate protecţiei şi promovării drepturilor copilului şi persoanei adulte cu handicap ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 • Proiect de hotărâre privind acordarea unui ajutor financiar doamnei Murat Cristina.
   Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia                                                  
 • Proiect de hotărâre privind  repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a unor sume din cote defalcate din impozitul pe venit în anul 2020 pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, pentru susţinerea programelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală, precum şi pentru cheltuielile de funcţionare pe care unităţile administrativ-teritoriale din judeţ, în mod justificat, nu le pot finanţa din veniturile proprii, inclusiv din impozitul pe venit repartizat şi din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 • Proiect de hotărâre privind  repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din T.V.A. pe anul 2020, pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 • Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2020 şi modificarea listei de investiţii pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 • Proiect de hotărâre privind  rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2020 şi modificarea listei de investiţii pe anul 2020 pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa
.Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri şi cheltuieli şi a Listei de investiţii pe anul 2020 de la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri şi cheltuieli şi a Listei obiectivelor de investiţii ale Judeţului Constanţa, pe anul 2020.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
 Art.2. - Proiectele de hotărâri vor fi puse la dispoziția consilierilor județeni prin intermediul site-ului Consiliului Județean Constanța la secțiunea „proiecte ședință CJC”;

- Proiectele de hotărâri menționate mai sus vor fi analizate și avizate de către Comisiile de specialitate ale Consiliului Județean Constanța;
- Se pot formula și depune amendamente cu privire la aceste proiecte de hotărâri în scris pe adresa de e-mail a Consiliului Județean Constanța (consjud@cjc.ro) sau la sediul Consiliului Județean Constanța din b-dul Tomis nr.51.

Art.3.  Prezenta dispoziție va fi adusă la cunoștința locuitorilor județului Constanța prin mass media și prin afișarea pe pagina de internet a Consiliului Județean Constanța.
                                       
 

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Local Constanța, convocat în ședință ordinară. 48 de proiecte, pe ordinea de zi

16 Apr 2021 296

A fost Ședință de Guvern Proiectul referitor la aprobarea stemei comunei Independența, judeţul Constanța, aprobat

15 Apr 2021 486

Consiliul Județean Constanța, convocat în ședință ordinară Printre proiecte, aprobarea programului cu obiectivele și lucrările de drumuri și poduri pe 2021

14 Apr 2021 492

Ședință, mâine, la Guvernul României

13 Apr 2021 1427

Hotărâre de Guvern ce vizează zona litoralului. Care este elementul de noutate privind structurile de cazare

08 Apr 2021 853

Hotărâre CNSU Se prelungește starea de alerta în România începând cu 13 aprilie

08 Apr 2021 841

Ședință la Guvernul României. Proiect privind prelungirea stării de alertă

08 Apr 2021 551

Țuțuianu sau Dănilă? PNL și USR PLUS își dispută funcția de manager al CT BUS

08 Apr 2021 2400

Ședință de Guvern. Un proiect care are legătură cu Portul Constanța, adoptat

07 Apr 2021 2129

Ședință de Guvern Pe ordinea de zi, majorarea stimulentului de reinserție la 1.500 lei

06 Apr 2021 594

Schimbări în administrarea companiei Image Reflection, deținută de Gheorghe Măndilă și Marian Cioacă

01 Apr 2021 303

PRIMĂRIA MEDGIDIA Proiectul ordinii de zi privind ședința ordinară din data de 31 martie 2021

30 Mar 2021 949

Ședință, astăzi, la Guvernul României. Măsuri pentru sistemul de asigurări de sănătate, în contextul pandemiei

29 Mar 2021 2036

CLM a aprobat documentația de reabilitare. Vor fi eliminate aproape toate alveolele existente pentru parcări de pe bulevardul Mamaia

29 Mar 2021 4020

Bursele de merit au crescut „bizar” cu 50%. Vergil Chițac va trimite auditul primăriei în școlile din Constanța din cauza numărului de burse

27 Mar 2021 1461