Consiliul Local al comunei Mircea Vodă, convocat în ședință ordinară. Când va avea loc și ce este pe ordinea de zi (DOCUMENT)

  • Consiliul Local al comunei Mircea Voda este convocat în ședință ordinară
Consiliul Local al comunei Mircea Voda este convocat în ședință ordinară, în data de 22.11.2021, ora 15.00, desfașurată cu participarea fizica a consilierilor locali, organizată la sediul Primăriei comunei Mircea Voda (sala de sedinte) din satul Mircea Vodă, str. Primariei, nr. 47, avand următorul proiect al ordinii de zi:

I. PROIECTE DE HOTĂRÂRI privind:

1. Aprobarea vanzării prin licitatie publică a unui imobil-teren in suprafata de 493 mp, situat in localitatea Mircea Vodă, str. Fundătura Cimitirului, nr. 2, comuna Mircea Voda, jud. Constanta, avand numar cadastral 100305.

initiator: primar Ionașcu George

2. Însușirea Raportului de expertiza tehnică nr. 6383/09.08.2021 privind imobilul constructie situat in localitatea Satu Nou, str. Atelierului, nr. 22, com. Mircea Voda, jud. Constanla, avand numar cadastral 101309-C1.

initiator: primar Ionașcu George

3. Aprobarea acordarii de sprijin financiar d-lui Ciureanu Iulian, domiciliat in localitatea Mircea VodA, str. MArului, nr. 6, corn. Mircea Voda, jud. Constanta.

initiator: primar Ionașcu George

4. Aprobarea situațiilor financiare asupra execuției bugetare (dare de seamă), la trimestrul II si III - 2021.

initiator: primar lonașcu George


5. Aprobarea listei beneficiarilor de ajutor social precum si a listei persoanelor care au efectuat acțiuni si lucrări de interes local pentru luna noiembrie 2021.

initiator: primar Ionașcu George

6. Aprobarea decontării cheltuielilor cu naveta la și de la locul de muncă, pentru cadrele didactice și personalul didactic auxiliar din învățământul gimnazial din comuna Mircea Voda, jud. Constanta, pentru luna octombrie 2021.

initiator: primar lonașcu George

7. Aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al comunei Mircea Vodă, jud. Constanta, pe anul 2021.

initiator: primar lonașcu George

8. Aprobarea oferirii de pachete unor categorii de persoane din comuna Mircea Vodă, jud. Constanta, cu ocazia sărbătorilor de iarnă 2021.

initiator: primar lonașcu George

9. Aprobarea trecerii din domeniul privat in domeniul public al comunei Mircea Vodă, a terenului in suprafata de 5.166 mp situat in localitatea Mircea Voda, str. Zambilei, nr. 27, com. Mircea Voda, jud. Constanta, identificat cu numar cadastral 100258.

initiator: primar lonașcu George

10. Aprobarea aderării comunei Săcele, jud. Constanta, la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Apă-Canal" Constanța. 

initiator: primar lonașcu George

11. Aprobarea modificării și completării Nomenclatorului stradal al comunei Mircea Vodă, jud. Constanța.

initiator: primar Ionașcu George

12. Aprobarea actualizarii indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții "Construire zid rezistent la foc, Cămin cultural Satu Nou", comuna Mircea Voda, judetul Constanța.

initiator: primar lonașcu George 

DIVERSE:

Materialele înscrise pe proiectul ordinii de zi sunt puse la dispozitia consilierilor locali, conform optiunilor acestora, în format electronic (aplicatia WhatsApp) sau format hartie celor care nu au aplicatia.

Materialele înscrise pe proiectul ordinii de zi au fost trimise spre avizare tuturor celor 3 comisii de specialitate ale Consiliului Local Mircea Vodă cu invitatia de a formula și depune amendamente.

Proiectele de hotarare pot fi consultate la sediul Primariei comunei Mircea Voda - Birou secretar general al comunei, iar cei interesati pot depune cerere pentru primirea documentelor.

Persoanele fizice Și juridice interesate, pot formula În scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare referitoare la proiectele de hotarari, pe adresa de e-mail a Primariei comunei Mircea Voda (primarra,primaria-mirceavoda.ro) sau la sediul din localitatea Mircea Voda, str. Primariei, nr. 47.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședinţă ordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, județul Constanţa. Iată ce se va discuta

19 Apr 2024 155

Ședință de CJC Mihai Lupu forțează retragerea județului Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța. Care sunt celelalte proiecte? (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 443

Întâlnire dintre operatorii turistici cu activitate pe raza județului Tulcea și factori de decizie din domeniu (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 317

LIVE TEXT Ședință extraordinară a Consiliului Județean Constanța. Ordinea de zi, suplimentată cu încă un proiect (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Apr 2024 861

Consilierii județeni din Constanța se întrunesc pentru a aproba actualizarea indicatorilor tehnico – economici pentru reabilitarea Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” (DOCUMENT)

16 Apr 2024 318

LIVE Text Vlad Matei Pascu, la Tribunalul Constanța. Instanța a rămas în pronunțare (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 1079

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 454

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța Magistratul Iulia Opariuc Dan, aleasă președinte BEJ și magistratul Traian Iancu Laurențiu, locțiitor

15 Apr 2024 1146

Ședință CJ Constanța Sumă de peste patru milioane de euro alocată pentru reabilitarea Bibliotecii Județene. Este vizată creșterea eficienței energetice (DOCUMENT)

14 Apr 2024 485

Ședință Consiliul Județean Constanța Reabilitarea, modernizarea și dotarea „Casei Albe” din Constanța, estimată la peste 11,2 milioane de euro!

14 Apr 2024 831

Prefectul județului Constanța a renunțat la procesul cu primarul din Agigea. Cât trebuie să plătească pentru cheltuielile de judecată

13 Apr 2024 493

Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință extraordinară. Ce proiecte sunt înscrise pe ordinea de zi? (DOCUMENTE)

12 Apr 2024 935

Firme Constanța Acționarii Neptun-Olimp, convocați în AGA. Vor supune la vot închirierea terenului Complexului Maramureș din Olimp

05 Apr 2024 398

Judecătorii au anulat cererea de chemare în judecată formulată de Mega Instal Gaz Service SRL în contradictoriu cu Consiliul Local şi Primăria Limanu

04 Apr 2024 457

Justiție Constanța Euro Audit Service SRL, obligată de instanță să achite CN APM Constanța cheltuielile de judecată

03 Apr 2024 505