Județul Constanța Ședință ordinară a Consiliului Local al comunei Mircea Vodă. Ce se va discuta (document)

  • Ședință ordinară a Consiliuluilui Local al comunei Mircea Vodă
Ședință ordinară a Consiliuluilui Local al comunei Mircea Vodă, la data de 31.08.2021, ora 15.00, organizată la sediul Primăriei comunei Mircea Vodă (sala de ședințe) din satul Mircea Vodă, str. Primăriei, nr. 47.

Iată proiectul ordinii de zi: 

I. PROIECTE DE HOTĂRĂRI privind:

1. Aprobarea decontării cheltuielilor cu naveta la și de la locul de muncă, pentru cadrele didactice și personalul didactic auxiliar din învățământul gimnazial din comuna Mircea Vodă, jud. Constanța, pentru luna iulie 2021.

inițiator: primar lonașcu George

2. Aprobarea listei beneficiarilor de ajutor social precum și a listei persoanelor care au efectuat acțiuni și lucrări de interes local pentru luna august 2021.

inițiator: primar lonașcu George

3. Aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții “Amenajare 45 locuri de parcare auto pe strada Atelierului, localitatea Satu Nou, com. Mircea Vodă, jud. Constanța”.

inițiator: primar lonașcu George

4. Aprobarea dezmembrării în două loturi a imobilului teren în suprafață de 4.000 mp, situat în intravilanul localitătii Mircea Vodă, str. Piersicului, nr. 12B, com. Mircea Vodă, jud. Constanța, proprietate privată a comunei, având număr cadastral 104204.


inițiator: primar lonașcu George

5. Aprobarea acordării de sprijin financiar d-nei Bracon Rodica, domiciliat în localitatea Satu Nou, str. Prunului, nr. 56, com. Mircea Vodă, jud. Constanța.

inițiator: primar lonașcu George

6. Aprobarea acordării de sprijin financiar d-nei Ilea Paulina, domiciliat în localitatea Mircea Vodă, str. Piersicului, nr. 2, com. Mircea Vodă, jud. Constanța.

inițiator: primar lonașcu George

7. Aprobarea actualizării Programului Anual al Achizițiilor Publice, pentru anul 2021.

inițiator: primar lonașcu George

8. Aprobarea modificării și completării Nomenclatorului stradal al comunei Mircea Vodă, jud. Constanța.

inițiator: primar lonașcu George

9. Aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli a1 SC RURAL SALUBRITATE MIRCEA

VODĂ SRL, pe anul 2021.

inițiator: primar lonașcu George

Diverse 

Materialele înscrise pe proiectul ordinii de zi sunt puse la dispoziția consilierilor locali, conform opțiunilor acestora, în format electronic (aplicația WhatsApp) sau format hârtie celor care nu au aplicația.

Materialele înscrise pe proiectul ordinii de zi au fost trimise spre avizare tuturor celor 3 comisii de specialitate ale Consiliului Local Mircea Vodă cu invitația de a formula și depune amendamente.

Proiectele de hotărâre pot fi consultate la sediul Primăriei comunei Mircea Vodă — Birou secretar general al comunei, iar cei interesați pot depune cerere pentru primirea documentelor.

Persoanele fizice și juridice interesate, pot formula în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare referitoare la proiectele de hotărâri, pe adresa de e-mail a Primăriei comunei Mircea Vodă sau la sediul din localitatea Mircea Vodă, str. Primăriei, nr. 47.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință a Consiliului Local Municipal Constanța. Ordinea de zi completă (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 234

Ședinţă ordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, județul Constanţa. Iată ce se va discuta

19 Apr 2024 248

Ședință de CJC Mihai Lupu forțează retragerea județului Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța. Care sunt celelalte proiecte? (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 473

Întâlnire dintre operatorii turistici cu activitate pe raza județului Tulcea și factori de decizie din domeniu (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 324

LIVE TEXT Ședință extraordinară a Consiliului Județean Constanța. Ordinea de zi, suplimentată cu încă un proiect (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Apr 2024 866

Consilierii județeni din Constanța se întrunesc pentru a aproba actualizarea indicatorilor tehnico – economici pentru reabilitarea Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” (DOCUMENT)

16 Apr 2024 320

LIVE Text Vlad Matei Pascu, la Tribunalul Constanța. Instanța a rămas în pronunțare (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 1090

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 466

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța Magistratul Iulia Opariuc Dan, aleasă președinte BEJ și magistratul Traian Iancu Laurențiu, locțiitor

15 Apr 2024 1164

Ședință CJ Constanța Sumă de peste patru milioane de euro alocată pentru reabilitarea Bibliotecii Județene. Este vizată creșterea eficienței energetice (DOCUMENT)

14 Apr 2024 486

Ședință Consiliul Județean Constanța Reabilitarea, modernizarea și dotarea „Casei Albe” din Constanța, estimată la peste 11,2 milioane de euro!

14 Apr 2024 833

Prefectul județului Constanța a renunțat la procesul cu primarul din Agigea. Cât trebuie să plătească pentru cheltuielile de judecată

13 Apr 2024 493

Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință extraordinară. Ce proiecte sunt înscrise pe ordinea de zi? (DOCUMENTE)

12 Apr 2024 939

Firme Constanța Acționarii Neptun-Olimp, convocați în AGA. Vor supune la vot închirierea terenului Complexului Maramureș din Olimp

05 Apr 2024 399

Judecătorii au anulat cererea de chemare în judecată formulată de Mega Instal Gaz Service SRL în contradictoriu cu Consiliul Local şi Primăria Limanu

04 Apr 2024 458