LIVE TEXT Consiliul Județean Constanța, convocat în ședință ordinară (galerie foto)


În aceste momente, Consiliul Județean Constanța este convocat în ședință ordinară  în sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Județean Constanța. 

UPDATE 11

Ordinea de zi a fost parcursă.

UPDATE 10

Proiectul 10 a fost retras, iar proiectul 11 și 12 au trecut. La fel și proiectele de pe ordinea suplimentara 13 și 14.

UPDATE 9

Proiectul 8 este retras, iar proiectul 9 a trecut, cu vociferări între PNL și președintele CJC. 

UPDATE 8


A trecut și proiectul 6, cu voturile PSD, ALDE și două voturi de la PMP.

 Au votat împotriva cei 14 consilieri PNL și s-a abținut Florin Goidea de la PMP.

Proiectul 7 a fost aprobat.

UPDATE 7

La punctul 6, PNL anunță că nu va vota proiectul privind tarifele direcției de pază, deoarece sunt mai mari cu 40% față de prețul pieței.

UPDATE 6

La punctul nr.5, propunerea PSD pentru reprezentantul județului Constanța în cadrul Inomar Cluster este consilierul Adrian Bereș.

UPDATE  5 

Primele patru proiecte au trecut.

UPDATE 4

Noii consilieri depun jurământul.

UPDATE 3 

Proiectele 8 și 10 sunt retrase de pe ordinea de zi.

UPDATE 2 

Luminița Iuruc și Mircea Tromiadis preiau mandatele foștilor consilieri George Niculescu, actual prefect al județului Constanța, respectiv, Costel Stanca, actual șef interimar al Administrației Porturilor Maritime Constanța.

UPDATE 1 

Este prima ședință de CJC din acest an. Sunt prezenți 35 de consilieri județeni, Iar alți doi aleși județeni PNL urmează să fie validați.

La ședința de Consiliu Județean participă și primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

Iată ordinea de zi:
 
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului verbal al şedinţei Consiliului Judeţean Constanţa din data de 13 decembrie 2019.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
2. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a unor mandate de consilier judeţen, ca urmare a demisiilor.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
3. Proiect de hotărâre privind validarea unui mandat de consilier judeţean.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
4. Proiect de hotărâre privind validarea unui mandat de consilier judeţean.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
5. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului judeţului Constanţa în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei INOMAR CLUSTER.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea asigurarii serviciilor de pază şi monitorizare pe anul 2020 la obiectivele aparţinând Consiliului Judeţean Constanţa cu Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
7. Proiect de hotărâre privind organizarea reţelei şcolare de învăţământ special liceal şi special postliceal din judeţul Constanţa, pentru anul şcolar 2020-2021.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici – faza DTAC+DT aferenţi obiectivului „Amplasare catarg port drapel la Pavilionul Expoziţional Constanţa din B-dul Mamaia nr.331A”.
Inițiator: Vicepreşedinte – Palaz Claudiu Iorga
 
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici – faza DTAD aferenţi obiectivului „Desfiinţare corpuri C16, C19, C20, C21, C24, C25, C29, C33, situate în judeţul Constanţa, localitatea Eforie Sud, str. Republilcii nr.7”.
Inițiator: Vicepreşedinte – Palaz Claudiu Iorga
 
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare a Centrului de Excelenţă în Turism şi Servicii „Tomis”, imobil aflat în domeniul public al Judeţului Constanţa, precum şi a contractului de utilizare temporară-cadru şi a  proceselor verbale de predare-primire.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
11. Proiect de hotărâre privind stabilirea unor tarife, taxe şi taxe speciale pentru anul 2020.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managerului Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T.Burada”, pentru anul 2019.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia

13. Proiect de hotărâre privind acordarea unui ajutor social financiar doamnei ..............................................
Initiator: Presedinte – Țuțuianu Marius Horia

14. Proiect de hotărâre privind darea în folosinta gratuita a salii de spectacole din cadrul Centrului Multifunctional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” catre Curtea de Apel Constanta, in data de 31.01.2020, pentru organizarea evenimentului cu titlul „Dezbatere asupra activitatii din anul 2019 a instantelor de judecata dobrogene, ca serviciu de interes public”
Initiator: Presedinte – Țuțuianu Marius Horia

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință de CJC Mihai Lupu forțează retragerea județului Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța. Care sunt celelalte proiecte? (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 349

Întâlnire dintre operatorii turistici cu activitate pe raza județului Tulcea și factori de decizie din domeniu (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 301

LIVE TEXT Ședință extraordinară a Consiliului Județean Constanța. Ordinea de zi, suplimentată cu încă un proiect (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Apr 2024 830

Consilierii județeni din Constanța se întrunesc pentru a aproba actualizarea indicatorilor tehnico – economici pentru reabilitarea Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” (DOCUMENT)

16 Apr 2024 313

LIVE Text Vlad Matei Pascu, la Tribunalul Constanța. Instanța a rămas în pronunțare (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 1072

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 448

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța Magistratul Iulia Opariuc Dan, aleasă președinte BEJ și magistratul Traian Iancu Laurențiu, locțiitor

15 Apr 2024 1123

Ședință CJ Constanța Sumă de peste patru milioane de euro alocată pentru reabilitarea Bibliotecii Județene. Este vizată creșterea eficienței energetice (DOCUMENT)

14 Apr 2024 477

Ședință Consiliul Județean Constanța Reabilitarea, modernizarea și dotarea „Casei Albe” din Constanța, estimată la peste 11,2 milioane de euro!

14 Apr 2024 824

Prefectul județului Constanța a renunțat la procesul cu primarul din Agigea. Cât trebuie să plătească pentru cheltuielile de judecată

13 Apr 2024 492

Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință extraordinară. Ce proiecte sunt înscrise pe ordinea de zi? (DOCUMENTE)

12 Apr 2024 932

Firme Constanța Acționarii Neptun-Olimp, convocați în AGA. Vor supune la vot închirierea terenului Complexului Maramureș din Olimp

05 Apr 2024 394

Judecătorii au anulat cererea de chemare în judecată formulată de Mega Instal Gaz Service SRL în contradictoriu cu Consiliul Local şi Primăria Limanu

04 Apr 2024 453

Justiție Constanța Euro Audit Service SRL, obligată de instanță să achite CN APM Constanța cheltuielile de judecată

03 Apr 2024 503

Consiliul Local al comunei Valu lui Traian, convocat în ședință extraordinară. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

29 Mar 2024 692