LIVE TEXT Ședința maraton a Consiliului Județean Constanța. Se aprobă bugetul pentru 2020 și alte proiecte de interes (galerie foto)


În aceste momente, a fost convoacată ședința ordinară a Consiliului Județean Constanța în sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Județean Constanța.
 
UPDATE 16

Revenim la proiectul 92, la proiectul de buget, să vedem dacă trece amendamentul PNL. Horia Țuțuianu spune că au fost acordate 34 de milioane de lei pentru cultură în 2019. Motivul pentru care au fost alocate 3 milioane de lei pentru sport este numărul mare de evenimente sportive organizate de instituțiile subordonate CJC. Țuțuianu face și el un amendament, ca un milion din banii pentru sport să meargă către educație. Liberalii vor să fie mai mulți bani și la spital, care primește 5,5 milioane de lei în 2020 pentru cheltuieli de funcționare.

Contrele între liberali și președintele CJC pe tema bugetului, continuă.

PNL nu a votat bugetul, însă proiectul pe 2020 a trecut. 

UPDATE 15

"De 20 de ani, PSD-ul s-a așezat ca un căpcăun peste județul Constanța și a sufocat orice inițiativă cu lăcomia sa. Nu mi-am propus să scriu despre asta. Am vrut doar să vă arăt o situație practică. Dacă ne uităm pe bugetul făcut prin ”beciurile” Consiliului Județean, aflăm că domnii de la PSD ocolesc cu desăvârșire subiectul ”cultură”. Alocările bugetare sunt nesemnificative pentru acest domeniu, în timp ce se poate vedea clar unde se duc acei bani. Simplu, cultura, comparativ cu alte domenii, este un capitol nesemnificativ. Suma de 3 milioane disponibilă din Legea nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general a fost în totalitate alocată către asociațiile sportive.

Alături de colegii mei din PNL, am propus o echilibrare a bugetului, astfel încât să putem încuraja și domeniul culturii din județul Constanța. Noi, consilierii PNL am venit cu propunerea de a diminua din sumele acordate asociațiilor sportive și de a acorda 1 milion de RON spre domeniul culturii. Propunerea noastră a fost refuzată. Cum spuneam, declarativ, domnul președinte este mare patriot când vine vorba să arate cât de importantă este cultura, însă alocările/capitolele din buget pentru cultură sunt egale cu zero" spune consilierul județean PNL, Marian Crușoveanu.


UPDATE 14

Au fost aprobate și proiectele 30-50. Consilierii județeni votează la foc automat și celelalte proiecte de CJC.  Astfel au fost aprobate și proiecte de la 50 la 80. Continua votul în ședința Consiliului Județean Constanța.

Au trecut de votul consilierilor proiectele 81,82,83,84,85,86,87,88,89,90,91.


La proiectul 92 cel al bugetului județului Constanța pentru 2020, PNL are un amendament.

UPDATE 13

Aleșii votează și proiectele 24,25,26,27,28,29,30,31,32,33. 

UPDATE 12

Proiectul 22 vizează preluarea pasarelei din Mamaia de către CJC, în vederea reabilitării.  PNL spune că nu are aviz de legalitate și nu poate fi înscris pe ordinea de zi. A trecut totuși. Proiectul 23 este retras.

UPDATE 11

S-a ajuns la proiectul 21, cel care prevede donarea către CJC a catargului de la pavilionul expozițional. PNL cere explicații legat de acest proiect, inițiatorului proiectului, vicepreședintele CJC, Claudiu Palaz. Sunt dezbateri pe subiect. Proiectul 21 a trecut. 


UPDATE 10

Aleșii județeni au aprobat și proiectele 16,17,18,19. Proiectul 20 a fost retras.

UPDATE 9

Au fost aprobate și proiectele 13,14,15.

UPDATE 8

A fost aprobat și proiectul 8, proiectul 9 a fost retras. Aleșii județeni au votat și proiectele 10 și 11. Proiectul 12 este retras.

UPDATE 7

Aleșii județeni au aprobat proiectele 5, 6, 7.

La proiectul 7, PNL a depus un amendament pentru majorarea salariilor angajaților cu 7.5%. Horia Țuțuianu spune că guvernul PNL a tăiat din bugetul CJC 73 de milioane de lei și aceasta majorare nu se poate realiza în acest moment. Proiectul 7 a trecut fără amendamentul depus de PNL, care a fost votat doar de liberali.

UPDATE 6 

Vis a vis de proiectul nr 4. PMP  anunță că nu va susține acest proiect, deoarece președintele CJ Harghita a făcut declarații antiromânești, cel care a pus lacătul pe cimitirul de la Valea Uzului. PNL este de acord cu declarația de intenție între două instituții, având în vedere că este vorba despre tabere pentru elevi. Proiectul a trecut. 

UPDATE 5

Urmează laudatio pentru Rodica Șerbănescu, susținut Nicoleta Bercaru, consilier județean.

Rodica Șerbănescu a condus timp de 17 ani Radio Constanța. O să i se decerneze acum distincția de cetățean de onoare al județului Constanța.

"Nu mi-aș fi imaginat vreodată că voi fi emoționată la microfon, instrumentul meu de lucru. Astăzi m-am născut, Rodica Șerbănescu, primul Alexandru, care este Oscarul meu pentru imagine, iar al doilea, Radio Vacanța, copilul meu pentru eternitate. Sunt fericită, vă mulțumesc din suflet," a precizat  Rodica Șerbănescu. 


UPDATE 4

În acest moment, i se decerneaza titlul de cetățean de onoare al județului Constanța, Palomei Petrescu. 

"Eu nu cred că am făcut pentru Constanța, mai mult decât să îmi fac eu datoria așa cum am știut eu mai bine. Le mulțumesc tuturor că au acceptat să meargă în aceeași direcție cu mine, că împreună am găsit soluții la toate problemele pe care le-am întâlnit atunci. Mulțumesc pentru această recunoaștere" spune extrem de emoționată, Paloma Petrescu.

UPDATE 3

În aceste momente, vorbește Ana Maria Ciobotaru, director al Colegiului Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu”, laudatio tot pentru Paloma Petrescu.

"Acest demers este o recunoaștere a oamenilor care au contribuit la înaltarea comunității din care fac parte. Astăzi vorbim despre educație care ar trebui să fie o prioritate națională. Astăzi vorbim despre Paloma Petrescu, lucru care este ușor și dificil în același timp. Dacă ar fi să evaluăm impactul pe care Petrescu l-a avut asupra elevilor, dar și impactul inspectorului șef, al directorului și al formatului, cu siguranță am ajunge la concluzia că avem astăzi în fața noastră un om cu vocație", spune Ana Maria Ciobotaru, director al Colegiului Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu”

UPDATE 2 

Urmează decernarea titlurilor de cetățean de onoare pentru Paloma Petrescu, fost inspector școlar general și Rodica Șerbănescu, fost director Radio Constanța. Laudatio pentru Paloma Petrescu este susținut de directorul Colegiului Național  „Mircea cel Bătrân“, Vasile Nicoară.

Paloma Petrescu, în perioada 1993-1997 a ocupat funcția de inspector școlar. Din 2001-2004 a fost din nou inspector în cadrul ISJ. Din anul 1998 până în anul 2001, a susținut 10.000 de ore în calitatea de formator. Începând cu anul 2006 se implică în proiecte de reformă a educației, iar în anul 2009 devine manager de proiect. 

Nicoară afirma în încheierea laudatio, că Paloma Petrescu este modelul pentru tinerii profesori care își doresc să contribuie la reforma în educație.


UPDATE 1 

Ședință maraton a Consiliului Județean Constanța. Sunt 92 de proiecte plus 6 suplimentare pe ordinea de zi. Sunt prezenți 35 din 37 aleși județeni.

În acest moment este validat noul consilier județean Virgil Senopol de la PMP în locul lui Florin Goidea care a demisionat saptămâna trecută din funcția de consilier județean.


Iată ordinea de zi:
 
1.Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului verbal al şedinţei Consiliului Judeţean Constanţa din data de 15 ianuarie 2020.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
2.Proiect de hotărâre privind acordarea titlului de „Cetăţean de Onoare al Judeţului Constanţa” doamnei Paloma Cecilia Rodica Petrescu.
 
Inițiator: Consilier judeţean – Gheorghe Veronica Adriana
 
3.Proiect de hotărâre privind acordarea titlului de „Cetăţean de Onoare al Judeţului Constanţa” doamnei Rodica Şerbănescu.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
4.Proiect de hotărâre privind aprobarea Declaraţiei de intenţie a Consiliului Judeţean Constanţa şi a Consiliului Judeţean Harghita.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
5.Proiect de hotărâre privind desemnarea secretarului executiv al Comisiei judeţene în domeniul egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
6.Proiect de hotărâre privind stabilirea pe anul 2020 a salariilor de bază ale funcţionarilor publici şi ale personalului contractual din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
7.Proiect de hotărâre privind aprobarea salariilor de bază aferente anului 2020 pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul Direcţiei Generale de Evidenţă a Persoanelor Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
8.Proiect de hotărâre privind aprobarea salariilor de bază aferente anului 2020 pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
                                            
9.Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei şi a Statului de Funcţii de la Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanţa „Căluţul de mare”.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
                                            
10.Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei şi a Statului de Funcţii pentru Centrul Cultural Judeţean „Teodor T.Burada”.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
11.Proiect de hotărâre privind modificarea HCJ Constanţa nr. 161/2019 privind modificarea structurii organizatorice a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf.Apostol Andrei” Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
12.Proiect de hotărâre privind  Regulamentul de organizare şi funcţionare a  Centrului de Excelenţă în Turism şi Servicii „Tomis”, imobil aflat în domeniul public al Judeţului Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
13.Proiect de hotărâre privind  aprobarea Regulamentului de acordare stimulente financiare elevilor şi cadrelor didactice din unităţile de învăţământ din judeţul Constanţa, care au obţinut distincţii, medalii şi premii speciale.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
14.Proiect de hotărâre privind desemnarea şi validarea în cadrul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Constanţa a unor membri.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
15. Proiect de hotărâre privind aprobarea cofinanţării şi a semnării Acordului de Parteneriat pentru derularea proiectului „Escapeland – Joint Development and Promotion of Active Tourism in the Black Sea Basin” e MS code BSB 1108.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
16.Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza DALI aferenţi obiectivului „Amenajarea, consolidarea şi modernizarea imobilelor C1 şi C2 în vederea înfiinţării unei Secţii Clinice Medicală III cu Compartiment de Reumatologie şi Centru de Excelenţă în Diagnosticul Bolilor Inflamatorii Reumatice Mediate Imun şi  Bază de tratament – Reabilitare Medicală, conform standardelor europene”.
 
Inițiator: Vicepreşedinte – Palaz Claudiu Iorga
 
17.Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-ecoonomici aferenţi obiectivului –„Gospodărie de apă” care deserveşte Policlinica 2, Serviciul  Clinic Judeţean de Medicină Legală Constanţa, Secţia Clinică medicală III cu Compartiment de Reumatologie şi Centru de Excelenţă în Diagnosticul Bolilor Inflamatorii Reumatice Mediate Imun şi Baza de  Tratament – Reabilitare Medicală, conform standardelor europene.
 
Inițiator: Vicepreşedinte – Palaz Claudiu Iorga
  
18.Proiect de hotărâre privind însuşirea Raportului de evaluare al Pavilionului Expoziţional Constanţa în scopul estimării tarifelor minime de utilizare temporară şi închirierii în vederea valorificării.
 
Inițiator: Vicepreşedinte – Palaz Claudiu Iorga
 
19.Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Anexei nr.7 din Hotărârea Consiliului Judeţean Constanţa nr.8/2020 privind stabilirea unor tarife, taxe şi taxe speciale pentru anul 2020.
 
Inițiator: Vicepreşedinte – Palaz Claudiu Iorga
 
20.Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită Centrului Cultural Judeţean Constanţa  „Teodor T.Burada” a Sălii de expoziţie ( parter şi etaj) şi a Sălii de ceremonii situată în Pavilionul Expoziţional Constanţa, în data de 07 martie 2020, pentru desfăşurarea evenimentului socio-cultural „ Marele bal al Constanţei”.
 
Inițiator: Vicepreşedinte – Palaz Claudiu Iorga
 
21.Proiect de hotărâre privind acceptarea unei oferte de donaţie de la S.C. Nova Project & Konstruct Group SRL.
 
Inițiator: Vicepreşedinte – Palaz Claudiu Iorga
 
22.Proiect de hotărâre privind aprobarea solicitării Consiliului Judeţean Constanţa pentru demararea procedurilor de achiziţionare a construcţiei speciale „Debarcader”, situat în Staţiunea Mamaia, zona Cazino.
 
Inițiator: Vicepreşedinte – Palaz Claudiu Iorga
 
23.Proiect de hotărâre privind completarea HCJC nr. 12/15.01.2020 privind aprobarea asigurării serviciilor de pază şi monitorizare pe anul 2020 la obiectivele aparţinând Consiliului Judeţean Constanţa cu Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa.
 
Inițiator: Vicepreşedinte – Palaz Claudiu Iorga
 
24.Proiect de hotărâre privind aprobarea preluării unor bunuri imobile din domeniul public al Oraşului Negru Vodă în domeniul public al Judeţului Constanţa şi înscrierea acestora în domeniul public al Judeţului Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
25.Proiect de hotărâre privind transmiterea unor spaţii din imobilul, proprietate publică a Judeţului Constanţa, situat în Constanţa, str. Mircea cel Bătrân nr. 104 B, în folosinţă gratuită Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T.Burada”.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
26.Proiect de hotărâre privind darea în administrare a unui bun imobil, proprietate publică a Judeţului Constanţa, către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
27.Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului cu  obiectivele şi lucrările de drumuri şi poduri pe anul 2020, finanţate din bugetul Judeţului Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
28.Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor, preţurilor şi coeficienţilor ce vor fi aplicate de Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa în anul 2020 în reorganizare, in judicial reorganisation, en redressment, în calitate de operator, în relaţia cu Consiliul Judeţean Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
29.Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei, a Statelor de funcţii şi a Regulamentului de Organizare şi Funcţionare ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
30.Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului de colaborare între Consiliul Judeţean Constanţa, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică Constanţa, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
31.Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului anual de acţiune privind serviciile sociale administrate şi finanţate din bugetul Consiliului Judeţean Constanţa, pentru anul 2020.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
32.Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentelor de Organizare şi Funcţionare ale serviciilor sociale cu şi fără cazare aflate în subordinea Direcţiei de Protecţie a Copilului din cadrul  Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
33.Proiect de hotărâre privind aprobarea înfiinţării Serviciului Social cu Cazare Casa de Tip Familial „Callatis” precum şi a  Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al acestuia.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
34.Proiect de hotărâre privind aprobarea înfiinţării Serviciului Social cu Cazare Casa de Tip Familial „Decebal” precum şi a Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al acestuia.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
35.Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Centrul de Abilitare şi Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi (CabR) ARISTOTEL Techirghiol, prin reorganizarea Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Techirghiol Corp A.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
36.Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Centrul de Ingrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi (CIAPAD) Techirghiol, prin reorganizarea Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Techirghiol.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
37.Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată (minim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi (LmP) Apartamentul  Lirei Constanţa, prin reorganizarea serviciului social Locuinţă Protejată Apartamentul Lirei-Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
38.Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată (maxim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi Casa Aurelia Negru Vodă, prin reorganizarea serviciului social Locuinţă Protejată Casa Aurelia Negru Vodă.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
39.Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată (maxim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi(LMP) Casa Azaleea Cumpăna prin reorganizarea serviciului social Locuinţe Protejate Cumpăna – „Casa Azaleea”.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
40.Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată (maxim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi (LMP) Casa Dalia Cumpăna, prin reorganizarea serviciului social Locuinţe Protejate Cumpăna „Casa Dalia” .
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
41.Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată (maxim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi (LMP) Casa Iris Cumpăna, prin reorganizarea serviciului social Locuinţe Protejate Cumpăna „Iris”.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
42.Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată (maxim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi (LMP) Casa Violeta Cumpăna, prin reorganizarea serviciului social Locuinţe Protejate Cumpăna „Casa Violeta”.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
43.Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată (maxim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi Casa Aurelia Lazu, prin reorganizarea serviciului social Locuinţe Protejate Lazu Casa Aurelia.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
44.Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată (maxim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi Casa Ionuţ Lazu, prin reorganizarea serviciului social Locuinţe Protejate Lazu Casa Ionuţ.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
45.Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată (maxim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi Casa Opal Negru Vodă, prin reorganizarea serviciului social Locuinţe Protejate Negru Vodă-Casa Opal.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
46.Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată (maxim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi Casa Topaz Negru Vodă, prin reorganizarea serviciului  social Locuinţe Protejate Negru Vodă Casa Topaz.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
47.Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată (maxim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi casa Safir Negru Vodă, prin reorganizarea servicului social Locuinţe Protejate Negru Vodă Casa Safir.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
  
48.Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată (maxim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi Casa Smarald Negru Vodă, prin reorganizarea serviciului social Locuinţe Protejate Negru Vodă Casa Smarald.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
49.Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată (maxim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi Casa Rubin Negru Vodă, prin reorganizarea serviciului social Locuinţe Protejate Negru Vodă Casa Rubin.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
50. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată (maxim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi Casa Coral Negru Vodă, prin reorganizarea serviciului social Locuinţe Protejate Negru Vodă Casa Coral.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
51. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată (maxim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi Casa  Liliana Techirghiol, prin reorganizarea serviciului social Locuinţe Protejate  Casa Liliana din Techirghiol.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
52. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată (maxim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi Casa Daniel Techirghiol, prin reorganizarea serviciului social Locuinţe Protejate Techirghiol Casa Daniel.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
53. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată (maxim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi Casa Egreta Topraisar, prin reorganizarea serviciului social Locuinţe Protejate Topraisar Casa Egreta.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
54. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată (maxim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi Casa Lebăda Topraisar, prin reorganizarea serviciului social Locuinţe Protejate Topraisar Casa Lebăda.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
55. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată (maxim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi Casa Colibri Topraisar, prin reorganizarea serviciului social Locuinţe Protejate Topraisar Casa Colibri.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
56. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată (maxim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi Casa FlamingoTopraisar, prin reorganizarea serviciului social Locuinţe Protejate Topraisar Casa Flamingo.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
57. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată (maxim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi (LMP) Casa Albatros  Topraisar.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
58. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Centrul de Abilitare şi Reabilitare pentru persoane Adulte cu Dizabilităţi (CabR) Sfântul Luca Negru Vodă.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
59. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă  protejată (minim) pentru persoane adulte cu dizabilităţi (LmP) Luceafărul Medgidia.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
60. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social fără cazare Centrul de zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi Techirghiol. 
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
61. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social în comunitate pentru persoanele adulte cu dizabilităţi – Compartiment îngrijirea şi protecţia adulţilor cu handicap grav sau accentuat la asistentul personal profesionist, precum şi aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
62. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea serviciului social cu cazare Locuinţă protejată victimele violenţei domestice, precum şi aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
63. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentelor de Organizare şi Funcţionare ale serviciilor sociale cu şi fără cazare aflate în subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială Persoane Adulte din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
64. Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării finale a managementului doamnei Voivozeanu Doina, director general/manager la Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T.Burada”.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
65. Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managerului Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa pentru anul 2019.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
66. Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managerului Muzeului de Artă Constanţa, pentru anul 2019.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
67. Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managerului Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, pentru anul 2019.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
68. Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managerului Teatrului pentru Copii şi Tineret Constanţa „Căluţul de mare”, pentru anul 2019.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
  
69. Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managerului Teatrului de Stat Constanţa, pentru anul 2019.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
70. Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managerului „Bibliotecii Judeţene I.N.Roman”Constanţa, pentru anul 2019.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
71.Proiect de hotărâre privind acordarea unui ajutor financiar doamnei Barbu Constanţa pentru fiul său Barbu Lucian.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
72. Proiect de hotărâre privind acordarea unui ajutor financiar domnişoarei Uzun Cristina Anca.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
73. Proiect de hotărâre privind acordarea unui ajutor financiar doamnei Gherghelaş Daniela.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
74. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2019 pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf.Apostol Andrei” Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
75. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2019 pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
76. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli, a Listei de Investiţii şi a Programului de evenimente culturale pe anul 2020, pentru Muzeul de Artă Constanţa.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
77. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli, a Listei de Investiţii şi a Programului de evenimente culturale pe anul 2020, pentru Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
78. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli, a Listei de Investiţii şi a Programului de evenimente culturale pe anul 2020, de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
79. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli, a Listei de Investiţii şi a Programului de evenimente culturale pe anul 2020, de la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare” Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
80. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli, a Listei de Investiţii şi a Programului de evenimente culturale pe anul 2020, pentru  Teatrul de Stat  Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
81. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli, a Listei de Investiţii şi a Programului de evenimente culturale pe anul 2020, pentru  Biblioteca Judeţeană „I.N.Roman” Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
82. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli, a Listei de Investiţii şi a Programului de evenimente culturale pe anul 2020, pentru  Centrul Cultural Judeţean „Teodor T.Burada”Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
83. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2020 pentru Direcţia Generală de Evidenţa a Persoanelor Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
84. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2020 pentru  Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
85. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi a listei de investiţii pe anul 2020 pentru Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Delfinul.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
86. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi a listei de investiţii pe anul 2020 pentru Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Maria Montessori.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
87. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2020 pentru Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă  Albatros.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
88. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi a listei de investiţii pe anul 2020 pentru Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Agigea.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
89 Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi a listei de investiţii pe anul 2020 pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
90. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi a listei de investiţii pe anul 2020 pentru Direcţia  de Pază a Judeţului Constanţa.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
91. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi a listei de investiţii ale Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, în reorganizare, in judicial reorganisation, en redressment, pe anul 2020.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
92. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi a listei obiectivelor de investiţii ale Judeţului Constanţa pe anul 2020.
 
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
93. Proiect de hotărâre privind validarea unui mandat de consilier județean
 
Inițiator: Președinte –  Ţuţuianu Marius Horia
 
94. Proiect de hotărâre privind acordarea unui ajutor financiar tinerei .........................
 
Inițiator: Președinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
95. Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții și organigramei pe anul 2020 pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf.Apostol Andrei” Constanța
 
Inițiator: Președinte –  Ţuţuianu Marius Horia
 
96. Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții și organigramei pe anul 2020 pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf.Apostol Andrei” Constanța
 
Inițiator: Președinte –  Ţuţuianu Marius Horia
 
97. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea structurii organizatorice a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța
 
Inițiator: Președinte – Țuțuianu Marius Horia
 
98. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Regulamentului pentru efectuarea transportului rutier contra cost de persoane prin servicii regulate, executat în judetul Constanța, aprobat prin HCJ nr.242/31.10.2019
 
Inițiator: Vicepreședinte – Palaz Claudiu Iorga
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO-TEXT Președintele USR Constanța, Stelian Ion, declarații de presă înaintea ședinței de Consiliu Local (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 321

Consiliul Local Municipal Medgidia, în ședință ordinară. Iată ce se va discuta

28 Mar 2024 222

LIVE Consiliul Local Municipal votează rectificarea bugetară și mai multe vânzări de terenuri (FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

28 Mar 2024 453

Proiectul este pe masa consilierilor din Constanța Veteranii din teatrele de operații pot beneficia de gratuitate la transportul public (DOCUMENT)

27 Mar 2024 528

Ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local al Municipiului Constanţa, suplimentată (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 442

LIVE TEXT Colegiul Prefectural. Stadiul pregătirii plajelor pentru sezonul estival 2024 și aplicarea dispoziții Schengen în România, pe ordinea de zi (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 516

LIVE TEXT Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință ordinară. Iată ce se discută (DOCUMENTE+FOTO)

27 Mar 2024 769

Constanța Stadiul pregătirii plajelor pentru sezonul estival 2024 și aplicarea dispoziții Schengen în România, pe ordinea de zi a Colegiului Prefectural

26 Mar 2024 474

Ședință CJ Constanța 28 de milioane de euro, alocați pentru modernizarea drumului dintre Techirghiol și Arsa (DOCUMENT)

26 Mar 2024 539

Consiliul Local Municipal Constanța votează prima rectificare bugetară din acest an Se iau bani de la învățământ, protecția mediului și dezvoltare și se dau la asistență socială, cultură, recreere și religie!(DOCUMENT)

26 Mar 2024 599

Consilierii din Constanța vor vota pentru actualizarea indicatorilor tehnico – economici aferenți reabilitării și modernizării a două drumuri județene (DOCUMENT)

26 Mar 2024 475

Un spațiu comercial, situat în incinta Grupului Școlar „Virgil Madgearu“, preluat în domeniul privat al municipiului Constanța (DOCUMENT)

26 Mar 2024 365

Proiect pe masa consilierilor din Constanța Peste 55 de milioane de lei pentru modernizarea tronsonului de drum cuprins între Tuzla și Biruința (DOCUMENT)

26 Mar 2024 393

Primăria Constanța va concesiona Șantierului Naval Constanța SA un imobil situat pe bulevardul Tomis (DOCUMENT)

26 Mar 2024 441

Repartizarea unor spații către Teatrul „Căluțul de Mare” și către Centrul Cultural Județean „Teodor Burada” Constanța, pe masa consilierilor județeni (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 585