LIVE TEXT & VIDEO Rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al județului Constanța, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean


 
UPDATE 5

Este supus votului proiectul cu numărul 3. Acesta face referire la aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli si listei de investiții pe anul 2020 pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța

La un moment dat, după ce spitalul de infecțioase va ajunge la capacitate, va trebui ca Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța să preia cazurile de la Spitalul de Infecțiose. Vorbim de cei care sunt cu diferite boli infecțioase, nu cei care sufera de coronavirus, a precizat Țuțuianu. 

Proiectul a trecut. 

UPDATE 4

Urmează să fie supus aprobării proiectul cu numărul 2 . Este vorba despre aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli și listei de investiții pe anul 2020 pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf.Apostol Andrei" Constanța. Se majorează suma cu 3 milioane de lei, prin acestă alocare.

Circa 2 milioane de lei vor fi folosiți pentru achiziționarea urgentă de aparatura de înaltă performanță necesară mai ales in contextul actual: injectomate, aparate de ventilație, monitoare de funcții vitale, etc. Proiectul a trecut.

UPDATE 3

Este pus în discuție proiectul cu numărul 1.

UPDATE 2

Ne întâlnim astăzi în condiții speciale , având în vedere răspândirea coronavirusului. În contextul actual este esențial să venim în sprijinul oamenilor. Facem această ședință de îndată pentru a modifica bugetul consiliului județean și pentru a aloca bani către  spitalele din subordinea consiliului județean și ma refer la Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf.Apostol Andrei" și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie, a precizat președintele CJC. 

UPDATE 1 

Sunt prezenți 25 de consilieri.


În aceste momente, Consiliul Județean Constanța este convocat, în ședință de îndată în sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Județean Constanța.

lată proiectul Ordinii de zi:
  • Proiect nr.1 privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli și a listei de investitii ale judetului Constanța pe anul 2020
 Inițiator: Președinte - Țuțuianu Marius Horia
  • Proiect nr.2 privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli și listei de investiții pe anul 2020 pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf.Apostol Andrei" Constanța
 Inițiator: Președinte - Țuțuianu Marius Horia
  • Proiect nr.3 privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli si listei de investiții pe anul 2020 pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța
Inițiator: Președinte - Țuțuianu Marius Horia

Sursa foto: Facebook/ CJC
 
 
 

Citește și: 

Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință pe 27 martie. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Șeful CJC solicită Executivului măsuri concrete pentru sprijinirea cetățenilor și a mediului de afaceri

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință CLM Constanța Organizarea şi funcţionarea aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanţa, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

23 Apr 2024 172

Ședință CL Consilierii locali analizează casarea și valorificarea unor mijloace fixe ce aparțin municipiului Constanța (DOCUMENT)

22 Apr 2024 415

Ședință Consiliu Local Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea sistării stării de indiviziune cu sultă asupra unui imobil teren de pe strada Avram Iancu (DOCUMENT)

22 Apr 2024 406

Ședință CL Chițac cere revocarea dreptului de administrare al Administrației Fondului Imobiliar SRL asupra pistei de roleri și skateri din Parcul Tăbăcărie (DOCUMENT)

22 Apr 2024 456

Ședință CL Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea sistării stării de indiviziune cu sultă asupra unui imobil teren de pe strada Crinului (DOCUMENT)

22 Apr 2024 391

Ședință Consiliu Local Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici​ (DOCUMENT)

22 Apr 2024 346

Un imobil din zona Complex Perla din Mamaia va trece în domeniul public al municipiului Constanța? Consilierii locali decid în ședința de CL (DOCUMENT)

22 Apr 2024 439

Parlamentul României Şedinţa comună - suspendată din lipsa cvorumului, înainte de votul asupra membrilor Consiliului Concurenţei (VIDEO)

22 Apr 2024 364

Consiliul Local Constanța votează PUZ-ul pentru construirea parcării supraetajate de la Casa de Cultură (DOCUMENT)

22 Apr 2024 577

Ședință CLM Constanța Valoarea investiției menite să crească siguranța în municipiul Constanța s-a majorat cu aproximativ trei milioane de euro (DOCUMENT)

22 Apr 2024 542

Consilierii locali vor aproba lucrările de intervenţii şi indicatorii tehnico-economici Școala Gimnazială nr.10 „Mihail Koiciu” din Constanța, reabilitată energetic (DOCUMENT)

22 Apr 2024 339

Ședință CLM Constanța Protocol pentru organizarea Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Mamaia” şi a Festivalului Naţional al Cantecului şi Dansului Popular „Mamaia”

22 Apr 2024 310

În atenția consilierilor locali Două locuințe sociale vor fi repartizate către cinci persoane. Unde sunt situate (DOCUMENT)

22 Apr 2024 359

Ședință CLM Constanța Parteneriat între Primăria Constanța și UDTTMR pentru organziarea „Zilei Limbii Tătare”

22 Apr 2024 365

Ședință CJ Constanța Consilierii vor vota pentru aprobarea documentației de atribuire a lotului 3 din contractul de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane (DOCUMENT)

22 Apr 2024 738