Proiectul PSD “STOP Depresia” promovat de Vergil Chițac pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Constanța




Primarul Vergil Chițac a suplimentat ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal Constanța care are loc marti, 31 ianuarie de la ora 14.00 în format online.

Iată ordine de zi suplimentară
 

1. Proiect de hotărâre nr. 38/2023 pentru aprobarea actului adiţional la contractul de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare a municipiului Constanţa prin concesiune nr. 70717/09.05.2008 încheiat cu SC Polaris M Holding SRL;
iniţiator: primar Vergil Chiţac
  • avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 şi nr. 5
 
2. Proiect de hotărâre nr. 39/2023 privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori-economici pentru obiectivul de investiţii „Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Tehnologic Tomis - corp Liceu”;
iniţiator: Vergil Chiţac
  • avize Comisiile de specialitate nr. 1 şi nr. 4
 
3. Proiect de hotărâre nr. 40/2023 pentru modificarea HCL nr. 330/2020 privind participarea municipiului Constanţa în calitate de membru fondator, în vederea constituirii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară ‹Transport Public Constanţa›;
iniţiator: primar Vergil Chiţac
  • avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 şi nr. 5
 
4. Proiectul  de hotărâre nr. 632/2022 privind sprijinirea persoanelor diagnosticate cu depresie-„Stop depresia.Împreună pentru o comunitate sănătoasă.”
iniţiatori:  grupul consilierilor locali  PSD
  • avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 şi nr. 5.
 
Proiectul de hotărâre “STOP Depresia! Împreună pentru o comunitate sănătoasă” a fost depus de consilierii PSD Constanța în luna noiembrie 2022.


În expunerea de motive se precizează că depresia există si este cea mai cruntă boală, invizibilă. Ultimele studii arată o creștere îngrijorătoare a persoanelor afectate de depresie.

Grupul consilierilor PSD propune sprijinirea persoanelor diagnosticate cu depresie prin acordarea de vouchere în valoare de 3.000 de lei, pentru şedinţe de psihoterapie.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.