UPDATE Ședință extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Constanța. Ce proiecte se află pe ordinea de zi

Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă extraordinară, cu convocare de îndată, astăzi, 19 ianuarie 2022, ora 10.00.
 
Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.




UPDATE 5

Proiectul de pe ordinea de zi suplimentară a fost votat în unanimitate.

UPDATE 4

Cele două proiecte cu privire la viitoarele creșe din Constanța au trecut de voturile consilierilor locali cu 27 de voturi pentru primul proiect, și 26 voturi pentru la al doilea proiect. Urmează proiectul de pe ordinea de zi suplimentară.

UPDATE 3


Înainte de trecerea prin vot a primului punct, a fost făcută precizarea că toate cele trei proiecte au avut avize favorabile.

UPDATE 2

La ședință sunt prezenți 27 de consilieri locali. Ordinea de zi a fost votată în unanimitate.

UPDATE 1

Primarul Vergil Chițac nu participă la ședință. Atribuțile sale în ședința de astăzi au fost preluate de către viceprimarul Ionuț Rusu.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte: 
 
1. Proiect de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții „CNI" - S.A. a amplasamentului şi asigurarea condiţiilor în vederea executării obiectivului de investiţii Proiect TIP  „Construire creșă mică, str. Tineretului nr. 23, loc. Palazu Mare, municipiul Constanța”;iniţiator: primar Vergil Chițac
- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 2 și nr. 5
 
2. Proiect de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții „CNI" - S.A. a amplasamentului şi asigurarea condiţiilor în vederea executării obiectivului de investiţii Proiect TIP  „Construire creșă mică, Bd. Aurel Vlaicu, zona Târg Săptămânal, Vama, municipiul Constanța”.iniţiator: primar Vergil Chițac
- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 2 și nr. 5

Ordine de zi suplimentară 
 
Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din municipiul Constanța - etapa 2, revizia 2" și a indicatorilor tehnico-economici aferenți investiției propuse.

iniţiator: primar Vergil Chițac
- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 și nr. 5
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință a Consiliului Local Municipal Constanța. Ordinea de zi completă (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 195

Ședinţă ordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, județul Constanţa. Iată ce se va discuta

19 Apr 2024 239

Ședință de CJC Mihai Lupu forțează retragerea județului Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța. Care sunt celelalte proiecte? (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 461

Întâlnire dintre operatorii turistici cu activitate pe raza județului Tulcea și factori de decizie din domeniu (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 322

LIVE TEXT Ședință extraordinară a Consiliului Județean Constanța. Ordinea de zi, suplimentată cu încă un proiect (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Apr 2024 865

Consilierii județeni din Constanța se întrunesc pentru a aproba actualizarea indicatorilor tehnico – economici pentru reabilitarea Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” (DOCUMENT)

16 Apr 2024 318

LIVE Text Vlad Matei Pascu, la Tribunalul Constanța. Instanța a rămas în pronunțare (FOTO+VIDEO)

16 Apr 2024 1083

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 465

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța Magistratul Iulia Opariuc Dan, aleasă președinte BEJ și magistratul Traian Iancu Laurențiu, locțiitor

15 Apr 2024 1163

Ședință CJ Constanța Sumă de peste patru milioane de euro alocată pentru reabilitarea Bibliotecii Județene. Este vizată creșterea eficienței energetice (DOCUMENT)

14 Apr 2024 486

Ședință Consiliul Județean Constanța Reabilitarea, modernizarea și dotarea „Casei Albe” din Constanța, estimată la peste 11,2 milioane de euro!

14 Apr 2024 833

Prefectul județului Constanța a renunțat la procesul cu primarul din Agigea. Cât trebuie să plătească pentru cheltuielile de judecată

13 Apr 2024 493

Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință extraordinară. Ce proiecte sunt înscrise pe ordinea de zi? (DOCUMENTE)

12 Apr 2024 937

Firme Constanța Acționarii Neptun-Olimp, convocați în AGA. Vor supune la vot închirierea terenului Complexului Maramureș din Olimp

05 Apr 2024 399

Judecătorii au anulat cererea de chemare în judecată formulată de Mega Instal Gaz Service SRL în contradictoriu cu Consiliul Local şi Primăria Limanu

04 Apr 2024 457